Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Mijn privacy

Bij de cbssportz sta je centraal. Om u beter te leren kennen en u nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen wij af en toe persoonlijke gegevens van u vragen en verzamelen. Maar we gaan hier zeer zorgvuldig mee om en bewaken altijd uw privacy. We vertellen je graag hoe we die informatie verzamelen en waarom we dat doen. U kunt er zeker van zijn: alles verloopt transparant, vlot en veilig.

                 Uw privacy staat centraal

Relevantie

Wil je een online programma bekijken, meedoen aan een wedstrijd of nieuwsbrieven ontvangen? We hebben uw gegevens nodig om u van die diensten te voorzien. We gebruiken uw gegevens ook om ons aanbod te verbeteren.

Transparantie

We willen open communiceren over wat we met uw gegevens doen. We houden u transparant en tijdig op de hoogte over welke gegevens we precies verzamelen en waarvoor we deze gebruiken.

Veiligheid

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens is belangrijk voor ons. Wij bewaren uw gegevens in een beveiligde omgeving en werken alleen samen met bedrijven die ons voldoende garanties geven voor de veiligheid van uw gegevens.

Controleren

U heeft altijd en overal controle over uw gegevens. U kunt uw persoonlijke gegevens inzien, corrigeren en indien nodig verwijderen.