Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Kwistig Antwerp blijft in Mechelen voor de 3de wedstrijd op een rij op een brilscore steken

Kwistig Antwerp blijft in Mechelen voor de 3de wedstrijd op een rij op een brilscore steken

KV Mechelen – Antwerp in een notendop: Sleutelmoment: In de tweede helft forceert Antwerp de ene na de andere corner, maar aan de overkant is het Lauberbach die misschien wel het dichtst bij de openingstreffer komt. De Duitser kan de bal echter niet genoeg beroeren.   Man van de match: Konate was vandaag de meest onverzettelijke speler op het veld. De middenvelder was bovendien ook de speler met de meeste gewonnen duels.   Statistiek: Barcelona, RWDM, Gent en Mechelen. De landskampioen kan al vier wedstrijden op rij niet scoren. Veel goede wil, weinig doelgevaar Mechelen en Antwerp hadden allebei al twee wedstrijden niet meer kunnen winnen in de competitie. De heruitgave van de bekerfinale en supercup begon dan ook heel voorzichtig. Veel gesnuffel, weinig grote kansen.   Het was de ploeg van trainer Van Bommel die de match na een tiental minuten in handen nam. De bal ging rond, er werd geduldig naar een opening gezocht, maar de ploeg kwam heel erg moeilijk tot doelgevaar.   Aan de overkant moesten ze het vooral hebben van snelle omschakelingen. Nikola Storm en Lauberbach hadden misschien wel de twee grootste kansen van de eerste periode, maar Jean Butez en Toby Alderweireld stonden goed op te letten en voorkwamen erger.   Ook na de pauze hetzelfde scenario. Veel balbezit, weinig kansen voor Antwerp.   Lauberbach kreeg ook in de tweede helft misschien wel de grootste kans, maar de bal wilde er simpelweg niet in. Ook een Antwerps slotoffensief, met onder meer een bedrijvige Michel Ange Balikwisha, veranderde daar niets aan.   Zo kan Antwerp al vier wedstrijden op rij niet scoren, en speelt het voor de derde keer op rij 0-0 in de competitie.   Woensdag herkansing tegen Sjachtar in de Champions League. Steven Defour: “We kunnen in elke match iets rapen” Toby Alderweireld (Antwerp): “We creëren genoeg kansen, maar maken het niet af. Dan kunnen we niet tevreden zijn. We staan defensief goed, de goals zullen wel volgen.” Rob Schoofs (Mechelen): “Ik kan leven met deze uitslag. Veel kansen hebben we niet weggegeven, en we hadden misschien wel de grootste kans met Lauberbach.” Mark van Bommel (trainer Antwerp): “We hebben al zes clean sheets deze competitie, we spelen al een paar wedstrijden goed, alleen vallen de doelpunten momenteel niet. Ik maak me pas zorgen als we geen kansen creëren en we niet goed zijn aan de bal, en dat is nu niet het geval.” Steven Defour (trainer Mechelen): “We stonden heel goed, dit is een verdiend punt. We hadden het in de tweede helft een kwartiertje moeilijker, maar heel veel grote kansen kreeg Antwerp niet. Met een punt schieten we niet veel op in de ranking, maar we hebben als ploeg wel het gevoel dat we overal iets kunnen rapen.” Fase per faseclock 22:36einde, 22 uur 36. EINDE. 0-0. Een nieuwe 0-0 is een feit. Mechelen en Antwerp houden elkaar in evenwicht. De bezoekers kunnen voor de derde wedstrijd op rij niet scoren (en dus ook niet winnen) in de eigen competitie. .EINDE. 0-0Een nieuwe 0-0 is een feit. Mechelen en Antwerp houden elkaar in evenwicht. De bezoekers kunnen voor de derde wedstrijd op rij niet scoren (en dus ook niet winnen) in de eigen competitie.clock 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopenclock 90+2'tweede helft, minuut 92. De bal wordt weggewerkt. We zitten in de slotminuut. Gebeurt er toch nog iets? .De bal wordt weggewerkt. We zitten in de slotminuut. Gebeurt er toch nog iets?clock 90+2'tweede helft, minuut 92. Mechelen versiert nog een vrije trap op een interessante plek. We zitten bijna in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd.  .Mechelen versiert nog een vrije trap op een interessante plek. We zitten bijna in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd. clock 90+1'Er komen 3 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91. extra time3 – extra timeEr komen 3 minuten extra tijd bij.clock 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij KV Mechelen, Jannes van Hecke erin, Rob Schoofs eruitwisselsubstitution outRob Schoofssubstitution inJannes van HeckeKV Mechelenclock 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij KV Mechelen, Norman Bassette erin, Lion Lauberbach eruitwisselsubstitution outLion Lauberbachsubstitution inNorman BassetteKV Mechelenclock 89'tweede helft, minuut 89. Balikwisha is goed ingevallen. De winger versierde al meerdere hoekschoppen en ziet ook nu hoe zijn poging over de achterlijn wordt geduwd door een Mechels been. .Balikwisha is goed ingevallen. De winger versierde al meerdere hoekschoppen en ziet ook nu hoe zijn poging over de achterlijn wordt geduwd door een Mechels been.clock 86'tweede helft, minuut 86. Het begint op een belegering te lijken. Alderweireld probeert het eens van buiten de zestien – we weten dat hij het kan – maar zijn schot gaat toch een meter naast de kooi van Coucke. .Het begint op een belegering te lijken. Alderweireld probeert het eens van buiten de zestien – we weten dat hij het kan – maar zijn schot gaat toch een meter naast de kooi van Coucke.clock 83'tweede helft, minuut 83. Alderweireld er net naast. Alderweireld was er dichtbij! Yusuf schildert een voorzet de zestien in, de poging van de kapitein zweeft nipt naast de paal. .Alderweireld er net naastAlderweireld was er dichtbij! Yusuf schildert een voorzet de zestien in, de poging van de kapitein zweeft nipt naast de paal.clock 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Antwerp, Alhassan Yusuf erin, Jurgen Ekkelenkamp eruitwisselsubstitution outJurgen Ekkelenkampsubstitution inAlhassan YusufAntwerpclock 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Antwerp, George Ilenikhena erin, Vincent Janssen eruitwisselsubstitution outVincent Janssensubstitution inGeorge IlenikhenaAntwerpclock 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij KV Mechelen, Toon Raemaekers erin, Sandy Walsh eruitwisselsubstitution outSandy Walshsubstitution inToon RaemaekersKV Mechelenclock 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij KV Mechelen, Geoffry Hairemans erin, Nikola Storm eruitwisselsubstitution outNikola Stormsubstitution inGeoffry HairemansKV Mechelenclock 77'tweede helft, minuut 77. Daar was Lauberbach plotseling! De Duitser kreeg een harde voorzet van Walsh aangespeeld, maar zijn deviatie is te hoekig om de bal in het doel te duwen. Daar zat misschien wel meer in! .Daar was Lauberbach plotseling! De Duitser kreeg een harde voorzet van Walsh aangespeeld, maar zijn deviatie is te hoekig om de bal in het doel te duwen. Daar zat misschien wel meer in!clock 72'tweede helft, minuut 72. Antwerp heeft Mechelen nu toch wel in een omknelling. Tom Boudeweel op Radio 1.Antwerp heeft Mechelen nu toch wel in een omknelling.Tom Boudeweel op Radio 1clock 70'tweede helft, minuut 70. Vermeeren stuurt Valencia het straatje in, maar die kan Janssen net niet bereiken omdat Mrabti goed staat op te letten. .Vermeeren stuurt Valencia het straatje in, maar die kan Janssen net niet bereiken omdat Mrabti goed staat op te letten.clock 68'tweede helft, minuut 68. De ruimtes worden groter en de nervositeit neemt toe. We zitten ei zo na in de laatste twintig minuten. .De ruimtes worden groter en de nervositeit neemt toe. We zitten ei zo na in de laatste twintig minuten.clock 66'tweede helft, minuut 66. Balikwisha toont zich meteen met een schotje. Cobbaut moet in hoekschop verwerken. .Balikwisha toont zich meteen met een schotje. Cobbaut moet in hoekschop verwerken.clock 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Antwerp, Michel Ange Balikwisha erin, Gyrano Kerk eruitwisselsubstitution outGyrano Kerksubstitution inMichel Ange BalikwishaAntwerpalles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement