Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Max Verstappen is klaar om draad weer op te pikken: Nederlander parkeert zich op de pole in Japan

Max Verstappen is klaar om draad weer op te pikken: Nederlander parkeert zich op de pole in Japan

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten Max Verstappen is klaar om de draad weer op te pikken.   Na een baalweekend in Singapore toonde de wereldkampioen en WK-leider zijn suprematie opnieuw tijdens de kwalificaties van de Grote Prijs van Japan.   Verstappen bleef op de Suzuka International Racing Course autoritair voor de tandem van McLaren en nestelde zich voor de negende keer dit seizoen op de pole.   De grootste concurrentie in Japan lijkt dus uit het McLaren-kamp te komen. Oscar Piastri en diens Belgisch-Britse ploegmaat Lando Norris werden respectievelijk tweede en derde.   Toch zal Verstappen kloppen geen evidentie zijn voor het duo.   De Nederlander is voorlopig niet te houden in Japan en klokte vrijdag ook al de snelste chrono in de eerste en tweede oefensessie. Een prestatie die hij eerder zaterdag herhaalde in de derde oefensessie.  Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten Verstappen kan dit weekend nog geen wereldkampioen worden, maar is alvast vlot op weg om zich voor het derde jaar op rij tot koning van de F1 te kronen.   De 25-jarige Nederbelg telt in de WK-stand 374 punten en heeft zo een aanzienlijke voorsprong op zijn ploegmaat en eerste achtervolger Sergio Pérez (223 punten).   De GP staat zondag (7 uur Belgische tijd) op de agenda. Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten Logan Sargeant was de pineut van de pitstraat.     De Amerikaanse rijder parkeerde zijn Williams tijdens de kwalificatie al in de muur. Sargeant heeft al heel wat vraagtekens om tegen te vechten en lijkt zijn toekomst in de F1 meer en meer te hypothekeren. Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten Gerelateerd:Formule 1Wanneer is Max Verstappen wereldkampioen?

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement