Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Verrassing in Singapore! Geen Red Bull in top 10, Carlos Sainz parkeert zijn Ferrari op polepositie

Verrassing in Singapore! Geen Red Bull in top 10, Carlos Sainz parkeert zijn Ferrari op polepositie

Het Marina Bay stratencircuit in Singapore staat al jaren garant voor spectaculaire raceweekends in de Formule 1. Ook deze editie had heel wat onvoorspelbaarheden in petto.   Zo werden de rijders al snel opgeschrikt door een flinke crash van collega Lance Stroll. Hij ging in de laatste bocht te wijd in zijn Aston Martin en belandde met hoge snelheid in de muur.   Einde kwalificatie in Q1. De brokstukken dwarrelden als sneeuwvlokjes neer op de baan. Dus moest de grid geduld uitoefenen voor het vervolg van de show. Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten Gevloek bij Red Bull, feest bij Ferrari Max Verstappen kende niet zijn meest aangename rit van het seizoen.   De Nederlander vond nooit het goede ritme en worstelde voor het eerst een beetje met zijn wagen. Daar was Yuki Tsunoda bijna slachtoffer van tijdens een snel rondje.   De Japanner vloekte, maar het zal de pitcrew bij Red Bull zijn die het hardst schreeuwde. Zij zagen zowel de wereldkampioen (P11) als ploeggenoot Sergio Perez (P13) naast Q3 grijpen. Een drama voor het team dat heel het seizoen al domineerde.   Ferrari zag zijn kans schoon om een wonderweekend te beleven. Net als in Monza vochten ploeggenoten Carlos Sainz en Charles Leclerc het onderling uit. Dit keer tegen de klok.   Opnieuw won de Spanjaard de strijd tegen de Monegask. In het absolute slot wurmde George Russell zich alsnog tussen de beide Ferrari’s naar P2. Leclerc neemt plaats op de tweede startrij.   Red Bull staat voor een stevige inhaalrace, al wordt dat geen sinecure op het technische rondje in Singapore. Vertonen “de onklopbaren” dan toch een teken van zwakte? Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om dit alsnog toe te laten

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement