Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Uitgekookt Oostende zet reuzenstap richting titel na nieuwe demonstratie tegen Antwerp

Uitgekookt Oostende zet reuzenstap richting titel na nieuwe demonstratie tegen Antwerp

In de Belgische titelfinale van de BNXT League heeft Oostende een nieuwe rechter uitgedeeld aan Antwerp. De titelverdediger won ook in het hol van de leeuw en moet zo nog maar een keer winnen voor de titel. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

finale nationale play-offs (best-of-5)
Antwerp – Oostende 1-2
Antwerp Giants Oostende 63-62
Oostende Antwerp Giants 94-60
Antwerp Giants Oostende 70-86
Oostende Antwerp Giants 27/05
Antwerp Giants Oostende 29/05 (evt)

Finale play-offs

spinner

Advertisement. Scroll to continue reading.
 1. 23 uur 16. Ruim verslag van Antwerp Giants – Oostende.

  Ruim verslag van Antwerp Giants – Oostende

 2. 22 uur 21. Oostende steekt hand uit naar titel. Oostende heeft nog één overwinning nodig voor zijn 12e titel op rij na een 70-87-zege op het veld van de Antwerp Giants. De titelverdediger was donderdagavond niet onder de indruk van een kolkende Lotto Arena, die voor het eerst sinds lang nog eens volgelopen was. BCO ging gewoon voort op zijn elan van de vorige match, met Tyree en Van der Vuurst als ongrijpbare exponenten. Na het 1e quarter stond er al een verschil van 16 punten op het bord, maar Upshaw en Mwema deden dan de vlam in de pan slaan in het 2e kwart. Antwerp snuffelde na een knappe remonte aan de aansluiting, maar vond die nooit helemaal. Oostende werkte enorm secuur af en hield de Giants zo op afstand bij de rust: 41-49. In het 3e quarter mepte Oostende de Giants uiteindelijk genadeloos tegen het canvas. De bezoekers snoerden hun defense aan en beperkte de thuisploeg zo tot amper 6 puntjes. Dankzij ook een sterke Bleijenbergh (ex-Antwerp) liep het verschil op naar meer dan 20 punten. De Giants konden in een overbodig 4e quarter niet opnieuw voor een remonte zorgen en staan nu met de rug tegen muur. Oostende heeft het momentum te pakken en kan zaterdag voor eigen volk de genadeslag al toekennen. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Oostende steekt hand uit naar titel

  Oostende heeft nog één overwinning nodig voor zijn 12e titel op rij na een 70-87-zege op het veld van de Antwerp Giants.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De titelverdediger was donderdagavond niet onder de indruk van een kolkende Lotto Arena, die voor het eerst sinds lang nog eens volgelopen was.

  BCO ging gewoon voort op zijn elan van de vorige match, met Tyree en Van der Vuurst als ongrijpbare exponenten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na het 1e quarter stond er al een verschil van 16 punten op het bord, maar Upshaw en Mwema deden dan de vlam in de pan slaan in het 2e kwart.

  Antwerp snuffelde na een knappe remonte aan de aansluiting, maar vond die nooit helemaal. Oostende werkte enorm secuur af en hield de Giants zo op afstand bij de rust: 41-49.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In het 3e quarter mepte Oostende de Giants uiteindelijk genadeloos tegen het canvas.

  De bezoekers snoerden hun defense aan en beperkte de thuisploeg zo tot amper 6 puntjes. Dankzij ook een sterke Bleijenbergh (ex-Antwerp) liep het verschil op naar meer dan 20 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Giants konden in een overbodig 4e quarter niet opnieuw voor een remonte zorgen en staan nu met de rug tegen muur. Oostende heeft het momentum te pakken en kan zaterdag voor eigen volk de genadeslag al toekennen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 22 uur 20. Antwerp – Oostende 70-86 (rust: 41-49). Quarters: 16-32, 25-17, 6-22, 23-15 Topschutters Antwerp : Marinkovic 14, Upshaw 14, Smout 9 Topschutters Oostende: Van der Vuurst 23, Tyree 18, Bleijenbergh 11 .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp – Oostende 70-86 (rust: 41-49)

  Quarters: 16-32, 25-17, 6-22, 23-15

  Topschutters Antwerp: Marinkovic 14, Upshaw 14, Smout 9

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Topschutters Oostende: Van der Vuurst 23, Tyree 18, Bleijenbergh 11

 4. 25-05-2023.

 5. 23 uur 30. Ruim verslag van Oostende – Antwerp Giants.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Ruim verslag van Oostende – Antwerp Giants

 6. 22 uur 33. Onze start was moeilijk en we geraakten daarna niet meer in de match. We zaten in een neerwaartse spiraal. We beginnen weer van nul. Er is niets verloren, maar we moeten ons herpakken. . Quinten Smout (Antwerp Giants).

  Onze start was moeilijk en we geraakten daarna niet meer in de match. We zaten in een neerwaartse spiraal. We beginnen weer van nul. Er is niets verloren, maar we moeten ons herpakken.
  Quinten Smout (Antwerp Giants)

 7. 22 uur 32. Het was een totaalprestatie, al had Antwerp veel afwezigen. De voorsprong maakt niet uit. Het is 1-1, meer niet. Dat we ginds zullen moeten winnen? We waren er zondag al dichtbij. We weten wat we moeten doen. Simon Buysse (Oostende).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Het was een totaalprestatie, al had Antwerp veel afwezigen. De voorsprong maakt niet uit. Het is 1-1, meer niet. Dat we ginds zullen moeten winnen? We waren er zondag al dichtbij. We weten wat we moeten doen.
  Simon Buysse (Oostende)

 8. 22 uur 11. Oostende haalt de pletwals boven. Oostende heeft de puntjes op de i gezet in de 2e match van de Belgische titelfinale. De regerende kampioen blies in zijn eigen zaal de Antwerp Giants weg: 94-60. Dat de titelverdediger na het nipte verlies in de Lotto Arena uit was op revanche was van bij de start duidelijk. In een kolkende COREtec Dome in Oostende nam de thuisploeg fel over na een aardige start van de bezoekers. De kustploeg zette al snel een tienpuntenkloof op het bord en diepte zijn voorsprong uit in het 2e quarter, waarin de Giants overleefden bij de gratie van ex-Oostende-speler Jean-Marc Mwema. Die ontbond zijn duivels met 6 driepunters in de 1e helft en zorgde er zo haast in zijn eentje voor dat zijn team bij de rust nog een kans maakte: 44-36. Maar terwijl Oostende in de 2e helft doorging op zijn elan, viel het bij de Giants helemaal stil. De bezoekers kregen een 26-9 om de oren in het 3e quarter en die klap kwamen ze niet meer te boven. Coach Skelin gooide al vroeg de handdoek en liet zijn basispionnen rusten. Oostende had geen genade met de Antwerpse jonkies en flirtte zelfs nog met de century. Die kwam er niet, maar de 94-60 volstond wel als statement: met dit Oostende ben je nooit klaar. Donderdag gaat de finale voort met de 3e wedstrijd. Dan mogen de Giants opnieuw voor eigen volk spelen. Wie als eerste 3x wint, is kampioen. .

  Oostende haalt de pletwals boven

  Oostende heeft de puntjes op de i gezet in de 2e match van de Belgische titelfinale. De regerende kampioen blies in zijn eigen zaal de Antwerp Giants weg: 94-60.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Dat de titelverdediger na het nipte verlies in de Lotto Arena uit was op revanche was van bij de start duidelijk. In een kolkende COREtec Dome in Oostende nam de thuisploeg fel over na een aardige start van de bezoekers.

  De kustploeg zette al snel een tienpuntenkloof op het bord en diepte zijn voorsprong uit in het 2e quarter, waarin de Giants overleefden bij de gratie van ex-Oostende-speler Jean-Marc Mwema.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Die ontbond zijn duivels met 6 driepunters in de 1e helft en zorgde er zo haast in zijn eentje voor dat zijn team bij de rust nog een kans maakte: 44-36.

  Maar terwijl Oostende in de 2e helft doorging op zijn elan, viel het bij de Giants helemaal stil. De bezoekers kregen een 26-9 om de oren in het 3e quarter en die klap kwamen ze niet meer te boven.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Coach Skelin gooide al vroeg de handdoek en liet zijn basispionnen rusten. Oostende had geen genade met de Antwerpse jonkies en flirtte zelfs nog met de century. Die kwam er niet, maar de 94-60 volstond wel als statement: met dit Oostende ben je nooit klaar.

  Donderdag gaat de finale voort met de 3e wedstrijd. Dan mogen de Giants opnieuw voor eigen volk spelen. Wie als eerste 3x wint, is kampioen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 22 uur 10. Oostende – Antwerp 94-60 (rust: 44-36). Quarters: 26-19, 18-17, 26-9, 24-15 Topschutters Oostende: Buysschaert 14, Thurman 14, Tyree 14 Topschutters Antwerp: Mwema 21, Marinkovic 12, Van Cleemput 7 .

  Oostende – Antwerp 94-60 (rust: 44-36)

  Quarters: 26-19, 18-17, 26-9, 24-15

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Topschutters Oostende: Buysschaert 14, Thurman 14, Tyree 14

  Topschutters Antwerp: Mwema 21, Marinkovic 12, Van Cleemput 7

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 10. 23-05-2023.

 11. 22 uur 18. Game 1: Antwerp Giants – Oostende 63-62. Quarters: 16-15, 17-19, 11-11, 19-17 Topscorers Giants: Bradford 13, Anderson 12, Marinkovic 12 Topscorers Oostende: Tyree 19, Van der Vuurst 9, Bleijenbergh 8 .

  Game 1: Antwerp Giants – Oostende 63-62

  Quarters: 16-15, 17-19, 11-11, 19-17

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Topscorers Giants: Bradford 13, Anderson 12, Marinkovic 12

  Topscorers Oostende: Tyree 19, Van der Vuurst 9, Bleijenbergh 8

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 22 uur 14. Verslag van Antwerp Giants – Oostende.

  Verslag van Antwerp Giants – Oostende

 13. 21 uur 58. Antwerp Giants pakken game 1 na thriller: 63-62. De Antwerp Giants hebben hun start in de finale play-offs niet gemist. In de Lotto Arena waren de Giants en Oostende de volledige wedstrijd aan elkaar gewaagd. Al kwamen de bezoekers in het derde kwart wel plots zeven punten voor. Onder impluls van een sterke Thijs De Ridder (11 punten en 5 rebounds) vocht Antwerp zich echter terug in de wedstrijd. In het vierde en laatste kwart sleepte de thuisploeg zich uiteindelijk naar een 63-62-voorsprong, waarna Van der Vuurst het winnende shot voor Oostende op de ring knalde. Dinsdag staat aan de kust game 2 op het programma. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp Giants pakken game 1 na thriller: 63-62

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Antwerp Giants hebben hun start in de finale play-offs niet gemist.

  In de Lotto Arena waren de Giants en Oostende de volledige wedstrijd aan elkaar gewaagd. Al kwamen de bezoekers in het derde kwart wel plots zeven punten voor.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Onder impluls van een sterke Thijs De Ridder (11 punten en 5 rebounds) vocht Antwerp zich echter terug in de wedstrijd.

  In het vierde en laatste kwart sleepte de thuisploeg zich uiteindelijk naar een 63-62-voorsprong, waarna Van der Vuurst het winnende shot voor Oostende op de ring knalde.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Dinsdag staat aan de kust game 2 op het programma.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 14. 11 uur 52.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  “De dubbel” vs. “Revanche”: toppers van Antwerp Giants en Oostende staan te popelen voor beladen titelclash

De Giants konden in een overbodig 4e quarter niet opnieuw voor een remonte zorgen en staan nu met de rug tegen muur. Oostende heeft het momentum te pakken en kan zaterdag voor eigen volk de genadeslag al toekennen. ","title":"Oostende steekt hand uit naar titel","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037109","textStripped":"Quarters: 16-32, 25-17, 6-22, 23-15 Topschutters Antwerp: Marinkovic 14, Upshaw 14, Smout 9 Topschutters Oostende: Van der Vuurst 23, Tyree 18, Bleijenbergh 11","eventTime":1685046000000,"source":"","time":"??+?","text":"

Quarters: 16-32, 25-17, 6-22, 23-15 Topschutters Antwerp: Marinkovic 14, Upshaw 14, Smout 9 Topschutters Oostende: Van der Vuurst 23, Tyree 18, Bleijenbergh 11

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Antwerp - Oostende 70-86 (rust: 41-49)","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037083","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/23/e26da431-f9b0-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1684877405251,"assetName":"BASKET OOSTENDE vs ANTWERP","videoId":"vid-0599d498-a260-42c0-b729-eecf0c9f1c6d","time":"??+?","title":"Ruim verslag van Oostende - Antwerp Giants","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-bdad869d-0f75-4900-aa54-957bf1480eac","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-7b906a42-ef0e-43c3-9d22-e85095164a88"},{"eventId":"3037082","person":"Quinten Smout (Antwerp Giants)","eventTime":1684873993176,"time":"??+?","text":"Onze start was moeilijk en we geraakten daarna niet meer in de match. We zaten in een neerwaartse spiraal. We beginnen weer van nul. Er is niets verloren, maar we moeten ons herpakken. ","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":""},{"eventId":"3037081","person":"Simon Buysse (Oostende)","eventTime":1684873942255,"time":"??+?","text":"Het was een totaalprestatie, al had Antwerp veel afwezigen. De voorsprong maakt niet uit. Het is 1-1, meer niet. Dat we ginds zullen moeten winnen? We waren er zondag al dichtbij. We weten wat we moeten doen.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":""},{"eventId":"3037079","textStripped":"Oostende heeft de puntjes op de i gezet in de 2e match van de Belgische titelfinale. De regerende kampioen blies in zijn eigen zaal de Antwerp Giants weg: 94-60. Dat de titelverdediger na het nipte verlies in de Lotto Arena uit was op revanche was van bij de start duidelijk. In een kolkende COREtec Dome in Oostende nam de thuisploeg fel over na een aardige start van de bezoekers. De kustploeg zette al snel een tienpuntenkloof op het bord en diepte zijn voorsprong uit in het 2e quarter, waarin de Giants overleefden bij de gratie van ex-Oostende-speler Jean-Marc Mwema. Die ontbond zijn duivels met 6 driepunters in de 1e helft en zorgde er zo haast in zijn eentje voor dat zijn team bij de rust nog een kans maakte: 44-36. Maar terwijl Oostende in de 2e helft doorging op zijn elan, viel het bij de Giants helemaal stil. De bezoekers kregen een 26-9 om de oren in het 3e quarter en die klap kwamen ze niet meer te boven. Coach Skelin gooide al vroeg de handdoek en liet zijn basispionnen rusten. Oostende had geen genade met de Antwerpse jonkies en flirtte zelfs nog met de century. Die kwam er niet, maar de 94-60 volstond wel als statement: met dit Oostende ben je nooit klaar. Donderdag gaat de finale voort met de 3e wedstrijd. Dan mogen de Giants opnieuw voor eigen volk spelen. Wie als eerste 3x wint, is kampioen.","eventTime":1684872700175,"source":"","time":"??+?","text":"

Oostende heeft de puntjes op de i gezet in de 2e match van de Belgische titelfinale. De regerende kampioen blies in zijn eigen zaal de Antwerp Giants weg: 94-60. Dat de titelverdediger na het nipte verlies in de Lotto Arena uit was op revanche was van bij de start duidelijk. In een kolkende COREtec Dome in Oostende nam de thuisploeg fel over na een aardige start van de bezoekers. De kustploeg zette al snel een tienpuntenkloof op het bord en diepte zijn voorsprong uit in het 2e quarter, waarin de Giants overleefden bij de gratie van ex-Oostende-speler Jean-Marc Mwema. Die ontbond zijn duivels met 6 driepunters in de 1e helft en zorgde er zo haast in zijn eentje voor dat zijn team bij de rust nog een kans maakte: 44-36. Maar terwijl Oostende in de 2e helft doorging op zijn elan, viel het bij de Giants helemaal stil. De bezoekers kregen een 26-9 om de oren in het 3e quarter en die klap kwamen ze niet meer te boven. Coach Skelin gooide al vroeg de handdoek en liet zijn basispionnen rusten. Oostende had geen genade met de Antwerpse jonkies en flirtte zelfs nog met de century. Die kwam er niet, maar de 94-60 volstond wel als statement: met dit Oostende ben je nooit klaar. Donderdag gaat de finale voort met de 3e wedstrijd. Dan mogen de Giants opnieuw voor eigen volk spelen. Wie als eerste 3x wint, is kampioen. ","title":"Oostende haalt de pletwals boven","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037080","textStripped":"Quarters: 26-19, 18-17, 26-9, 24-15 Topschutters Oostende: Buysschaert 14, Thurman 14, Tyree 14 Topschutters Antwerp: Mwema 21, Marinkovic 12, Van Cleemput 7","eventTime":1684872600000,"source":"","time":"??+?","text":"

Quarters: 26-19, 18-17, 26-9, 24-15 Topschutters Oostende: Buysschaert 14, Thurman 14, Tyree 14 Topschutters Antwerp: Mwema 21, Marinkovic 12, Van Cleemput 7

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Oostende - Antwerp 94-60 (rust: 44-36)","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037072","textStripped":"Quarters: 16-15, 17-19, 11-11, 19-17 Topscorers Giants: Bradford 13, Anderson 12, Marinkovic 12 Topscorers Oostende: Tyree 19, Van der Vuurst 9, Bleijenbergh 8","eventTime":1684700299047,"source":"","time":"??+?","text":"

Quarters: 16-15, 17-19, 11-11, 19-17

Topscorers Giants: Bradford 13, Anderson 12, Marinkovic 12

Advertisement. Scroll to continue reading.

Topscorers Oostende: Tyree 19, Van der Vuurst 9, Bleijenbergh 8 ","title":"Game 1: Antwerp Giants - Oostende 63-62","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037073","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/21/80a3bfb9-f815-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1684700080560,"assetName":"Verslag van Antwerp Giants - Oostende op speeldag van 21 mei in het basketbal","videoId":"vid-c5069582-0e1b-42a9-b138-a2e1904667b7","time":"??+?","title":"Verslag van Antwerp Giants - Oostende","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-bdad869d-0f75-4900-aa54-957bf1480eac","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-ffe14a7d-8f5c-4c9d-a2e6-9f03c4f63255"},{"eventId":"3037069","textStripped":"De Antwerp Giants hebben hun start in de finale play-offs niet gemist. In de Lotto Arena waren de Giants en Oostende de volledige wedstrijd aan elkaar gewaagd. Al kwamen de bezoekers in het derde kwart wel plots zeven punten voor. Onder impluls van een sterke Thijs De Ridder (11 punten en 5 rebounds) vocht Antwerp zich echter terug in de wedstrijd. In het vierde en laatste kwart sleepte de thuisploeg zich uiteindelijk naar een 63-62-voorsprong, waarna Van der Vuurst het winnende shot voor Oostende op de ring knalde. Dinsdag staat aan de kust game 2 op het programma.","eventTime":1684699107012,"source":"","time":"??+?","text":"

De Antwerp Giants hebben hun start in de finale play-offs niet gemist.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de Lotto Arena waren de Giants en Oostende de volledige wedstrijd aan elkaar gewaagd. Al kwamen de bezoekers in het derde kwart wel plots zeven punten voor.

Onder impluls van een sterke Thijs De Ridder (11 punten en 5 rebounds) vocht Antwerp zich echter terug in de wedstrijd.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In het vierde en laatste kwart sleepte de thuisploeg zich uiteindelijk naar een 63-62-voorsprong, waarna Van der Vuurst het winnende shot voor Oostende op de ring knalde.

Dinsdag staat aan de kust game 2 op het programma.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Antwerp Giants pakken game 1 na thriller: 63-62","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3037068","eventTime":1684662727867,"source":"","time":"??+?","type":"TEASER","permalink":"https://sporza.be/nl/2023/05/19/-de-dubbel-vs-revanche-toppers-van-antwerp-giants-en-oostende-staan-te-popelen-voor-beladen-titelclash~1684500266554/","sport":"GENERIC","teaser":{"externalUrl":"https://sporza.be/nl/2023/05/19/-de-dubbel-vs-revanche-toppers-van-antwerp-giants-en-oostende-staan-te-popelen-voor-beladen-titelclash~1684500266554/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2023/05/19/90edfeaf-f656-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","externalId":"1684500266554","description":"In de Lotto Arena stijgt de temperatuur nu al. Om 20 uur kijken de Antwerp Giants en Oostende elkaar in de ogen voor de eerste wedstrijd in een best-of-five om de Belgische titel. Een gedroomd duel dat extra piment krijgt door het verleden van titularissen Jean-Marc Mwema en Vrenz Bleijenbergh. "Het beloven leuke matchen te worden", klinkt het in koor.","title":""De dubbel" vs. "Revanche": toppers van Antwerp Giants en Oostende staan te popelen voor beladen titelclash","publicationDate":"2023-05-21T10:28:29+0200","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","description":"","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal"},{"title":"basketbal","path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","description":"","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-lions","title":"Belgian Lions"}]}}],"status":"LIVE"},"title":"Finale play-offs","matchID":"3318981","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318981","interval":10}-->
basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement