Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Westerlo boekt eerste zege in play-offs na overtuigende wedstrijd tegen Standard

Westerlo boekt eerste zege in play-offs na overtuigende wedstrijd tegen Standard

Westerlo – Standard in een notendop: Sleutelmoment: Westerlo begint bijzonder scherp aan de partij en dat resulteert al in een bijzonder snelle 1-0. Maxim De Cuyper opent de score waarna Standard op geen enkel moment een vuist kan maken.   Man van de match: Nene Dorgeles was andermaal een gesel voor de Standard-defensie. De Malinees joeg twee keer het leer tegen de netten en zit dit seizoen al aan dertien treffers in de competitie.   Opvallend: Westerlo heeft komaf gemaakt met een slechte statistiek. Na zeven wedstrijden zonder zege kunnen de Kemphanen nog een keer proeven van de overwinning.    Furieuze start van Westerlo Westerlo greep Standard vrijwel meteen bij de keel. De Kemphanen vonden goed de combinatie en kwamen dan ook al erg snel op voorsprong. Nacer Chadli, die veel toevoegt aan het spel met zijn ervaring, legde het leer goed klaar voor De Cuyper. Die schrok haast zelf van zoveel ruimte in de vijandelijk zestien, maar twijfelde niet: 1-0 al na vier minuten. Daar bleef het niet bij. Standard, met een jonge verdediging, wist niet welke gaten eerst te dichten. Nene Dorgeles fungeerde dan weer als een luis in de pels van de Rouches. Eerst kopte de Malinees op Bodart, niet veel later trapte hij voorlangs.  Het bleek slechts uitstel van executie. Westerlo kwam er na een hoekschop van de Rouches bijzonder snel uit. Het was Van Eenoo die meters maakte en de bal dan panklaar legde voor Nene Dorgeles. Dat laat die laatste natuurlijk niet liggen: 2-0. Standard kan geen vuist maken Met aanvallend en energiek voetbal brachten de troepen van Jonas De Roeck het Standard bijzonder lastig. Chadli en Nene scoorden nog voor de rust, maar stonden telkens buitenspel. De match lag echter in een definitieve plooi. Niets wees erop dat Standard, net zoals Westerlo vorige week, na een dubbele achterstand nog een gelijkspel uit de brand kon slepen.   De tweede helft werd dan ook een maat voor niets. Van den Keybus legde Bodart nog het vuur aan de schenen. Het was echter Nene Dorgeles die slap verdedigen van Canak nog kon afstraffen. Standard mag zo Europees voetbal vergeten. Westerlo heeft dan weer een eerste zege in de Europe Play-offs te pakken.  Fase per faseclock 20:08einde, 20 uur 08. Einde. De wedstrijd zit erop. Standard mag een kruis maken over Europees voetbal voor volgend seizoen. Het kon op geen enkel moment een vuist maken tegen een sterk Westerlo. In de tweede helft scoorde Nene Dorgeles nog een tweede keer: 3-0.  .EindeDe wedstrijd zit erop. Standard mag een kruis maken over Europees voetbal voor volgend seizoen. Het kon op geen enkel moment een vuist maken tegen een sterk Westerlo. In de tweede helft scoorde Nene Dorgeles nog een tweede keer: 3-0. clock 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopenclock 90+1'Er komen 4 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91. extra time4 – extra timeEr komen 4 minuten extra tijd bij.clock 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Westerlo, Griffin Yow erin, Thomas van den Keybus eruitwisselsubstitution outThomas van den Keybussubstitution inGriffin YowWesterloclock 89'tweede helft, minuut 89. Vervanging bij Westerlo, Muhammed Gümüskaya erin, Yusuke Matsuo eruitwisselsubstitution outYusuke Matsuosubstitution inMuhammed GümüskayaWesterloclock 87'tweede helft, minuut 87. We naderen zo stilaan de slotfase in deze partij die helemaal gespeeld is. Van den Keybus vuurt nog een keer een schot af, maar Bodart staat dit keer pal.  .We naderen zo stilaan de slotfase in deze partij die helemaal gespeeld is. Van den Keybus vuurt nog een keer een schot af, maar Bodart staat dit keer pal. clock 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Westerlo, Mathias Fixelles erin, Nene Dorgeles eruitwisselsubstitution outNene Dorgelessubstitution inMathias FixellesWesterloclock 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Westerlo, Bryan Reynolds erin, Edisson Jordanov eruitwisselsubstitution outEdisson Jordanovsubstitution inBryan ReynoldsWesterloclock 82'tweede helft, minuut 82.Nene Dorgeles legt zijn tweede van de avond in het mandje: 3-0 clock 81'tweede helft, minuut 81. Nene Dorgeles zorgt dan toch voor de 3-0! Standard ligt nu helemaal tegen het canvas. Een diepe bal van Van den Keybus lijkt eerst wat verloren te gaan, maar Canak verkijkt zich op die pass. Nene Dorgeles neemt het geschenk in dank aan en beslist zo de partij.  .Nene Dorgeles zorgt dan toch voor de 3-0!Standard ligt nu helemaal tegen het canvas. Een diepe bal van Van den Keybus lijkt eerst wat verloren te gaan, maar Canak verkijkt zich op die pass. Nene Dorgeles neemt het geschenk in dank aan en beslist zo de partij. clock 81'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 81 door Nene Dorgeles van Westerlo. 3, 0.goalWesterlo Standard einde30goalNene DorgelesWesterloclock 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Standard, Jacob Barrett Laursen erin, Noah Ohio eruitwisselsubstitution outNoah Ohiosubstitution inJacob Barrett LaursenStandardclock 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Standard, Stipe Perica erin, Filippo Melegoni eruitwisselsubstitution outFilippo Melegonisubstitution inStipe PericaStandardclock 74'tweede helft, minuut 74. Vervanging bij Westerlo, Tuur Dierckx erin, Nacer Chadli eruitwisselsubstitution outNacer Chadlisubstitution inTuur DierckxWesterloclock 74'tweede helft, minuut 74. De tweede helft heeft veel minder om het lijf dan de eerste. Bert Sterckx bij Radio 1.De tweede helft heeft veel minder om het lijf dan de eerste.Bert Sterckx bij Radio 1clock 72'tweede helft, minuut 72. Er moet een klein mirakel gebeuren als Standard nog in de running wil blijven voor een Europees ticket. Nu komen de Rouches toch op de proppen met een kans. Ohio kopt ver naast.  .Er moet een klein mirakel gebeuren als Standard nog in de running wil blijven voor een Europees ticket. Nu komen de Rouches toch op de proppen met een kans. Ohio kopt ver naast. clock 71'tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Standard, Nathan Ngoy erin, Noe Dussenne eruitwisselsubstitution outNoe Dussennesubstitution inNathan NgoyStandardclock 69'tweede helft, minuut 69. Het tempo is wat uit de wedstrijd verdwenen. We krijgen enkele slordige fases na elkaar waardoor het moeilijk wordt om kansen in elkaar te knutselen.  .Het tempo is wat uit de wedstrijd verdwenen. We krijgen enkele slordige fases na elkaar waardoor het moeilijk wordt om kansen in elkaar te knutselen. clock 64'tweede helft, minuut 64.Yusuke Matsuo (Westerlo) in duel met Melegoni (Standard).clock 59'Redding Bodart. Westerlo komt dicht bij de 3-0. Chadli rukt goed op met het leer aan de voet en speelt dan op het goede moment in op Van den Keybus. De huurling van Club Brugge ziet zijn schot op de vuisten van Bodart stranden.  . tweede helft, minuut 59. crucial save Redding BodartWesterlo komt dicht bij de 3-0. Chadli rukt goed op met het leer aan de voet en speelt dan op het goede moment in op Van den Keybus. De huurling van Club Brugge ziet zijn schot op de vuisten van Bodart stranden. alles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement