Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

BEKIJK: West Ham wint ook return bij AZ, spelers geraken slaags met fans

BEKIJK: West Ham wint ook return bij AZ, spelers geraken slaags met fans

Het Nederlandse voetbal is niet aan zijn beste weken bezig.   Na de vele stilgelegde matchen in de eigen Eredivisie ontsierde supportersgeweld nu ook de Europese match tegen West Ham.   Na het laatste fluitsignaal trokken enkele hooligans van de thuisploeg richting een vak waar vrienden en familieleden van de spelers zaten.   Toen ze dat bij West Ham in de gaten kregen, geraakten ze slaags met stewards en thuisfans. Weinig fraaie beelden. Fase per faseclock 90+7' tweede helfttweede helft, minuut 97 match afgelopenclock 90+6'West Ham United krijgt een vrije trap. Sam Beukema (AZ) haalde Kurt Zouma onderuit. tweede helft, minuut 96.West Ham United krijgt een vrije trap. Sam Beukema (AZ) haalde Kurt Zouma onderuit.clock 90+6'tweede helft, minuut 96. Vervanging bij West Ham United, Flynn Downes erin, Lucas Paquetá eruitwisselsubstitution outLucas Paquetásubstitution inFlynn DownesWest Ham Unitedclock 90+4'Pablo Fornals (West Ham United) scoort. Het staat 0 – 1. tweede helft, minuut 94.Doelpunt voor West Ham United Pablo Fornals (West Ham United) scoort. Het staat 0 – 1.clock 90+4'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 94 door Pablo Fornals van West Ham United. 0, 1.goalAZ West Ham United einde01goalPablo FornalsWest Ham Unitedclock 90+1'Er komen 5 minuten extra tijd bij. tweede helft, minuut 91. extra time5 – extra timeEr komen 5 minuten extra tijd bij.clock 87'Mexx Meerdink (AZ) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alphonse Aréola (West Ham United). tweede helft, minuut 87.Mexx Meerdink (AZ) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Alphonse Aréola (West Ham United).clock 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij AZ, Mexx Meerdink erin, Jesper Karlsson eruitwisselsubstitution outJesper Karlssonsubstitution inMexx MeerdinkAZclock 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij AZ, Mees de Wit erin, Milos Kerkez eruitwisselsubstitution outMilos Kerkezsubstitution inMees de WitAZclock 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij West Ham United, Danny Ings erin, Michail Antonio eruitwisselsubstitution outMichail Antoniosubstitution inDanny IngsWest Ham Unitedclock 84'De ref fluit voor een fout, Jesper Karlsson (AZ) heeft hands gemaakt. tweede helft, minuut 84.De ref fluit voor een fout, Jesper Karlsson (AZ) heeft hands gemaakt.clock 83'Nayef Aguerd (West Ham United) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 83.Nayef Aguerd (West Ham United) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.clock 83'Tomáš Soucek (West Ham United) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 83.Tomáš Soucek (West Ham United) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.clock 83'Jarrod Bowen neemt de hoekschop voor West Ham United. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 83.Jarrod Bowen neemt de hoekschop voor West Ham United. Hij dropt de bal centraal voor doel.clock 81'Vangelis Pavlidis (AZ) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Thilo Kehrer (West Ham United). tweede helft, minuut 81.Vangelis Pavlidis (AZ) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Thilo Kehrer (West Ham United).clock 80'Vrije trap voor AZ. Michail Antonio (West Ham United) hield Yukinari Sugawara vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 80.Vrije trap voor AZ. Michail Antonio (West Ham United) hield Yukinari Sugawara vast en dat had de scheidsrechter gezien.clock 79'De ref grijpt in: Mayckel Lahdo (AZ) deelde een duw uit. tweede helft, minuut 79.De ref grijpt in: Mayckel Lahdo (AZ) deelde een duw uit.clock 78'Vrije trap voor West Ham United. Milos Kerkez (AZ) hield Jarrod Bowen vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 78.Vrije trap voor West Ham United. Milos Kerkez (AZ) hield Jarrod Bowen vast en dat had de scheidsrechter gezien.clock 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij AZ, Mayckel Lahdo erin, Myron van Brederode eruitwisselsubstitution outMyron van Brederodesubstitution inMayckel LahdoAZclock 77'Jordy Clasie (AZ) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 77.Jordy Clasie (AZ) trapt op doel, maar zijn schot gaat naast.alles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement