Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

BNXT League: Antwerp Giants houdt voorsprong vast, Oostende wint thuis opnieuw van Mechelen

BNXT League: Antwerp Giants houdt voorsprong vast, Oostende wint thuis opnieuw van Mechelen

In de nationale play-offs van de BNXT League doen Antwerp Giants en Oostende hun intrede. Kunnen Limburg United en Mechelen voor een verrassing zorgen of krijgen we een titelfinale tussen de nummers 1 en 2? We volgen de halve finales van de play-offs op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

1/2e finales nationale play-offs (best-of-5)

Advertisement. Scroll to continue reading.
Antwerp Giants – Limburg United 2-1
Antwerp Giants Limburg United 59-77
Limburg United Antwerp Giants 50-62
Antwerp Giants Limburg United 89-74
Limburg United Antwerp Giants 16/05
Antwerp Giants Limburg United 18/05 (evt)
Oostende – Kangoeroes Mechelen 2-1
Oostende Mechelen 87-77
Mechelen Oostende 73-70
Oostende Mechelen 84-74
Mechelen Oostende 16/05
Oostende Mechelen 18/05 (evt)
Advertisement. Scroll to continue reading.

Halve finales

 1. 21 uur 54. Verslag van Antwerp Giants – Limburg United.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Verslag van Antwerp Giants – Limburg United

 2. 21 uur 53. Verslag van Oostende – Mechelen.

  Verslag van Oostende – Mechelen

 3. 21 uur 30. Antwerp en Oostende pakken voorsprong. 79-53. Na drie quarters leek Antwerp Giants zijn schaapjes op het droge te hebben in zijn derde wedstrijd tegen Limburg. Onder impuls van Zylka (25 punten) sloeg de thuisploeg een kloof van 26 punten. Het overbodige vierde quarter ging dan wel naar Limburg. Grote zorgen hebben de Giants nooit gehad. Eindstand: 89-74. Met een voorsprong is de uitschuiver in match 1 vergeven en vergeten. Oostende had ook iets recht te zetten na een nederlaag op bezoek bij Mechelen. Jovanovic nam zijn ploeg bij de hand met 21 punten en 12 rebounds. Oostende was baas over de partij en won elk quarter, weliswaar met kleine verschillen. Pas na het derde quarter kwam de afscheiding er. Eindstand: 84-74. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp en Oostende pakken voorsprong

  79-53. Na drie quarters leek Antwerp Giants zijn schaapjes op het droge te hebben in zijn derde wedstrijd tegen Limburg. Onder impuls van Zylka (25 punten) sloeg de thuisploeg een kloof van 26 punten. Het overbodige vierde quarter ging dan wel naar Limburg. Grote zorgen hebben de Giants nooit gehad. Eindstand: 89-74. Met een voorsprong is de uitschuiver in match 1 vergeven en vergeten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Oostende had ook iets recht te zetten na een nederlaag op bezoek bij Mechelen. Jovanovic nam zijn ploeg bij de hand met 21 punten en 12 rebounds. Oostende was baas over de partij en won elk quarter, weliswaar met kleine verschillen. Pas na het derde quarter kwam de afscheiding er. Eindstand: 84-74.

 4. 14-05-2023.

 5. 23 uur 24. Verslag van Limburg United – Antwerp Giants.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Verslag van Limburg United – Antwerp Giants

 6. 23 uur 24. Verslag van Mechelen – Oostende.

  Verslag van Mechelen – Oostende

 7. 22 uur 42. Antwerp en Mechelen zorgen voor 1-1. Even met de voetjes op de grond, maar nu mag Antwerp Giants weer vieren. Onder leiding van Mwema en Upshaw (elk goed voor 15 punten) heeft het orde op zaken gezet tegen Limburg. Nochtans ging de thuisploeg voort op zijn elan van de eerste partij. Na het eerste quarter stonden de Giants 5 punten in het krijt: 22-17. Maar dan organiseerde de Antwerpse verdediging zich. Voor rust stond die nog maar 8 punten toe om met een verschil van één luttel puntje naar de kleedkamer te trekken. In de tweede helft domineerde de Antwerp Giants de wedstrijd, die er eigenlijk na het derde kwart op zat. Eindstand 50-62 en een zucht van opluchting bij Mwema en co. Ook een zucht bij Mechelen, dat na een stevige remonte in het vierde quarter de kampioen Oostende kon kloppen. Met 24-11 en een uitstekende Loubry (25 punten) wipte de thuisploeg alsnog over zijn tegenstander. Eindstand 73-70. Beide duels zijn in evenwicht na twee wedstrijden. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp en Mechelen zorgen voor 1-1

  Even met de voetjes op de grond, maar nu mag Antwerp Giants weer vieren. Onder leiding van Mwema en Upshaw (elk goed voor 15 punten) heeft het orde op zaken gezet tegen Limburg.

  Nochtans ging de thuisploeg voort op zijn elan van de eerste partij. Na het eerste quarter stonden de Giants 5 punten in het krijt: 22-17. Maar dan organiseerde de Antwerpse verdediging zich. Voor rust stond die nog maar 8 punten toe om met een verschil van één luttel puntje naar de kleedkamer te trekken.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In de tweede helft domineerde de Antwerp Giants de wedstrijd, die er eigenlijk na het derde kwart op zat. Eindstand 50-62 en een zucht van opluchting bij Mwema en co.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Ook een zucht bij Mechelen, dat na een stevige remonte in het vierde quarter de kampioen Oostende kon kloppen. Met 24-11 en een uitstekende Loubry (25 punten) wipte de thuisploeg alsnog over zijn tegenstander. Eindstand 73-70.

  Beide duels zijn in evenwicht na twee wedstrijden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 12-05-2023.

 9. 22 uur 20. Verslag van Oostende – Mechelen.

  Verslag van Oostende – Mechelen

 10. 22 uur 19. Oostende begint met zege tegen Mechelen. Titelverdediger Oostende is woensdag met een 87-77 zege tegen Mechelen gestart in de halve finales (best of five) van de play-offs om de Belgische titel.  In een heruitgave van de finale van vorig jaar stond Oostende na het eerste kwart 24-10 voor, maar bij de rust had Mechelen de achterstand tot 45-39 herleid en in het derde kwart (24-25) werd er nog een puntje vanaf geknabbeld. In het slotkwart kwam Mechelen heel even tot vier punten terug, maar dichter dan dat liet de kustploeg de Kangoeroes niet komen.  Oostende leverde andermaal een collectief sterke prestatie. Vrenz Bleijenbergh (16 ptn, 6 rbds), Pierre-Antoine Gillet (15 ptn, 6 rbds),  Dusan Djordjevic (13 ptn), Tre'shawn Thurman (10 ptn) en Nikola Jovanovic (9 ptn, 8 rbds) konden het mooiste rapport voorleggen. Voor Mechelen deden Mattias Palinckx (23 ptn, 7 rbds) en Domien Loubry (16 ptn, 4 assists) het meeste terug. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Oostende begint met zege tegen Mechelen

  Titelverdediger Oostende is woensdag met een 87-77 zege tegen Mechelen gestart in de halve finales (best of five) van de play-offs om de Belgische titel. 

  In een heruitgave van de finale van vorig jaar stond Oostende na het eerste kwart 24-10 voor, maar bij de rust had Mechelen de achterstand tot 45-39 herleid en in het derde kwart (24-25) werd er nog een puntje vanaf geknabbeld. In het slotkwart kwam Mechelen heel even tot vier punten terug, maar dichter dan dat liet de kustploeg de Kangoeroes niet komen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Oostende leverde andermaal een collectief sterke prestatie. Vrenz Bleijenbergh (16 ptn, 6 rbds), Pierre-Antoine Gillet (15 ptn, 6 rbds),  Dusan Djordjevic (13 ptn), Tre’shawn Thurman (10 ptn) en Nikola Jovanovic (9 ptn, 8 rbds) konden het mooiste rapport voorleggen. Voor Mechelen deden Mattias Palinckx (23 ptn, 7 rbds) en Domien Loubry (16 ptn, 4 assists) het meeste terug.

 11. 22 uur 09. Verslag van Antwerp Giants – Limburg United.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Verslag van Antwerp Giants – Limburg United

 12. 22 uur 08. Tate terug in Antwerpen. Eregast bij de wedstrijd tegen Limburg was Jae'Sean Tate. De Amerikaanse forward speelde tussen 2018 en 2019 bij de Giants en trok daarna via Australië terug naar zijn vaderland. Sinds 2020 komt hij in de NBA uit voor de Houston Rockets. Voor de partij gaf Tate de symbolische opworp en poseerde hij met Antwerp-voorzitter Björn Verhoeven en de fans. De Amerikaan bracht echter geen geluk, want Antwerp ging kleurloos onderuit. .

  Tate terug in Antwerpen

  Eregast bij de wedstrijd tegen Limburg was Jae’Sean Tate. De Amerikaanse forward speelde tussen 2018 en 2019 bij de Giants en trok daarna via Australië terug naar zijn vaderland. Sinds 2020 komt hij in de NBA uit voor de Houston Rockets.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Voor de partij gaf Tate de symbolische opworp en poseerde hij met Antwerp-voorzitter Björn Verhoeven en de fans. De Amerikaan bracht echter geen geluk, want Antwerp ging kleurloos onderuit.

 13. 22 uur 08.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Jae'Sean Tate poseert met Giants-voorzitter Bjorn Verhoeven.

 14. 22 uur 07. Giants openen halve finale met nederlaag tegen Limburg. De halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League zijn woensdagavond van start gegaan. Antwerp ontving Limburg United in de Lotto Arena en werd zonder pardon met 59-77 verslagen. Limburg begon zonder complexen aan de wedstrijd. Onder leiding van Myles Cale en Jonas Delalieux gingen ze met een mooie voorsprong (28-39) naar de kleedkamer nadat ze de Giants tot 9 punten hadden beperkt in het 2e kwart. De bezoekers drongen aan in het 3e kwart en wonnen met 17-20 (45-59). De Giants lagen een hele wedstrijd onder en slaagden er nooit in terug in de wedstrijd te komen. Het werd zo uiteindelijk 59-77. De halve finales worden gespeeld in een 'best of five'-format. De tweede wedstrijd wordt vrijdagavond gespeeld in Hasselt om 20.30 uur.  .

  Giants openen halve finale met nederlaag tegen Limburg

  De halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League zijn woensdagavond van start gegaan. Antwerp ontving Limburg United in de Lotto Arena en werd zonder pardon met 59-77 verslagen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Limburg begon zonder complexen aan de wedstrijd. Onder leiding van Myles Cale en Jonas Delalieux gingen ze met een mooie voorsprong (28-39) naar de kleedkamer nadat ze de Giants tot 9 punten hadden beperkt in het 2e kwart. De bezoekers drongen aan in het 3e kwart en wonnen met 17-20 (45-59). De Giants lagen een hele wedstrijd onder en slaagden er nooit in terug in de wedstrijd te komen. Het werd zo uiteindelijk 59-77.

  De halve finales worden gespeeld in een ‘best of five’-format. De tweede wedstrijd wordt vrijdagavond gespeeld in Hasselt om 20.30 uur. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 15. 22 uur 06.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 16. 10-05-2023.

 17. 10 uur 07.

  basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  BNXT League: Mechelen wipt Leuven en treft Oostende in halve finales van de play-offs

Oostende had ook iets recht te zetten na een nederlaag op bezoek bij Mechelen. Jovanovic nam zijn ploeg bij de hand met 21 punten en 12 rebounds. Oostende was baas over de partij en won elk quarter, weliswaar met kleine verschillen. Pas na het derde quarter kwam de afscheiding er. Eindstand: 84-74.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Antwerp en Oostende pakken voorsprong","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3036921","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/14/26e40134-f252-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1683926640000,"assetName":"Verslag van Limburg United - Antwerp Giants op speeldag van 13 mei in het basketbal","videoId":"vid-a506bee3-4064-477e-bf41-f338b5832708","time":"??+?","title":"Verslag van Limburg United - Antwerp Giants","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-d58a587f-b070-4313-a86f-3a1faa92c773","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-8102f572-416d-4e46-b99c-2ea8359aeda1"},{"eventId":"3036922","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/14/16026913-f252-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1683926640000,"assetName":"Verslag van Mechelen - Oostende op speeldag van 13 mei in het basketbal","videoId":"vid-8d41c33c-e972-483b-9a70-8286382339b0","time":"??+?","title":"Verslag van Mechelen - Oostende","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-d58a587f-b070-4313-a86f-3a1faa92c773","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-b41f10da-cc00-47ab-b686-e60618e74660"},{"eventId":"3036913","textStripped":"Even met de voetjes op de grond, maar nu mag Antwerp Giants weer vieren. Onder leiding van Mwema en Upshaw (elk goed voor 15 punten) heeft het orde op zaken gezet tegen Limburg. Nochtans ging de thuisploeg voort op zijn elan van de eerste partij. Na het eerste quarter stonden de Giants 5 punten in het krijt: 22-17. Maar dan organiseerde de Antwerpse verdediging zich. Voor rust stond die nog maar 8 punten toe om met een verschil van één luttel puntje naar de kleedkamer te trekken. In de tweede helft domineerde de Antwerp Giants de wedstrijd, die er eigenlijk na het derde kwart op zat. Eindstand 50-62 en een zucht van opluchting bij Mwema en co. Ook een zucht bij Mechelen, dat na een stevige remonte in het vierde quarter de kampioen Oostende kon kloppen. Met 24-11 en een uitstekende Loubry (25 punten) wipte de thuisploeg alsnog over zijn tegenstander. Eindstand 73-70. Beide duels zijn in evenwicht na twee wedstrijden.","eventTime":1683924122067,"source":"","time":"??+?","text":"

Even met de voetjes op de grond, maar nu mag Antwerp Giants weer vieren. Onder leiding van Mwema en Upshaw (elk goed voor 15 punten) heeft het orde op zaken gezet tegen Limburg.

Nochtans ging de thuisploeg voort op zijn elan van de eerste partij. Na het eerste quarter stonden de Giants 5 punten in het krijt: 22-17. Maar dan organiseerde de Antwerpse verdediging zich. Voor rust stond die nog maar 8 punten toe om met een verschil van één luttel puntje naar de kleedkamer te trekken.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de tweede helft domineerde de Antwerp Giants de wedstrijd, die er eigenlijk na het derde kwart op zat. Eindstand 50-62 en een zucht van opluchting bij Mwema en co.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ook een zucht bij Mechelen, dat na een stevige remonte in het vierde quarter de kampioen Oostende kon kloppen. Met 24-11 en een uitstekende Loubry (25 punten) wipte de thuisploeg alsnog over zijn tegenstander. Eindstand 73-70.

Beide duels zijn in evenwicht na twee wedstrijden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Antwerp en Mechelen zorgen voor 1-1","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3036893","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/11/dec0cf0a-f024-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1683750000000,"assetName":"Verslag van Oostende - Mechelen op speeldag van 10 mei in het basketbal","videoId":"vid-3f1a5117-2955-4fb3-aec2-17229fc1a01e","time":"??+?","title":"Verslag van Oostende - Mechelen","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-d58a587f-b070-4313-a86f-3a1faa92c773","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-eeddd768-1966-456d-8633-2e53e0aa9e31"},{"eventId":"3036871","textStripped":"Titelverdediger Oostende is woensdag met een 87-77 zege tegen Mechelen gestart in de halve finales (best of five) van de play-offs om de Belgische titel. In een heruitgave van de finale van vorig jaar stond Oostende na het eerste kwart 24-10 voor, maar bij de rust had Mechelen de achterstand tot 45-39 herleid en in het derde kwart (24-25) werd er nog een puntje vanaf geknabbeld. In het slotkwart kwam Mechelen heel even tot vier punten terug, maar dichter dan dat liet de kustploeg de Kangoeroes niet komen. Oostende leverde andermaal een collectief sterke prestatie. Vrenz Bleijenbergh (16 ptn, 6 rbds), Pierre-Antoine Gillet (15 ptn, 6 rbds), Dusan Djordjevic (13 ptn), Tre'shawn Thurman (10 ptn) en Nikola Jovanovic (9 ptn, 8 rbds) konden het mooiste rapport voorleggen. Voor Mechelen deden Mattias Palinckx (23 ptn, 7 rbds) en Domien Loubry (16 ptn, 4 assists) het meeste terug.","eventTime":1683749940000,"source":"","time":"??+?","text":"

Titelverdediger Oostende is woensdag met een 87-77 zege tegen Mechelen gestart in de halve finales (best of five) van de play-offs om de Belgische titel. 

In een heruitgave van de finale van vorig jaar stond Oostende na het eerste kwart 24-10 voor, maar bij de rust had Mechelen de achterstand tot 45-39 herleid en in het derde kwart (24-25) werd er nog een puntje vanaf geknabbeld. In het slotkwart kwam Mechelen heel even tot vier punten terug, maar dichter dan dat liet de kustploeg de Kangoeroes niet komen. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Oostende leverde andermaal een collectief sterke prestatie. Vrenz Bleijenbergh (16 ptn, 6 rbds), Pierre-Antoine Gillet (15 ptn, 6 rbds),  Dusan Djordjevic (13 ptn), Tre'shawn Thurman (10 ptn) en Nikola Jovanovic (9 ptn, 8 rbds) konden het mooiste rapport voorleggen. Voor Mechelen deden Mattias Palinckx (23 ptn, 7 rbds) en Domien Loubry (16 ptn, 4 assists) het meeste terug. ","title":"Oostende begint met zege tegen Mechelen","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3036892","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2023/05/11/e5cba27b-f024-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","eventTime":1683749340000,"assetName":"Verslag van Antwerp Giants - Limburg United op speeldag van 10 mei in het basketbal","videoId":"vid-0400ba6b-9fb9-4bb5-941c-e84e757ed492","time":"??+?","title":"Verslag van Antwerp Giants - Limburg United","type":"VIDEO","publicationId":"pbs-pub-d58a587f-b070-4313-a86f-3a1faa92c773","sport":"GENERIC","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-f8303a62-2b74-46f2-923e-32798e53e4e7"},{"eventId":"3036869","textStripped":"Eregast bij de wedstrijd tegen Limburg was Jae'Sean Tate. De Amerikaanse forward speelde tussen 2018 en 2019 bij de Giants en trok daarna via Australië terug naar zijn vaderland. Sinds 2020 komt hij in de NBA uit voor de Houston Rockets. Voor de partij gaf Tate de symbolische opworp en poseerde hij met Antwerp-voorzitter Björn Verhoeven en de fans. De Amerikaan bracht echter geen geluk, want Antwerp ging kleurloos onderuit.","eventTime":1683749280000,"source":"","time":"??+?","text":"

Eregast bij de wedstrijd tegen Limburg was Jae'Sean Tate. De Amerikaanse forward speelde tussen 2018 en 2019 bij de Giants en trok daarna via Australië terug naar zijn vaderland. Sinds 2020 komt hij in de NBA uit voor de Houston Rockets.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Voor de partij gaf Tate de symbolische opworp en poseerde hij met Antwerp-voorzitter Björn Verhoeven en de fans. De Amerikaan bracht echter geen geluk, want Antwerp ging kleurloos onderuit. ","title":"Tate terug in Antwerpen","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3036870","eventTime":1683749280000,"caption":"Jae'Sean Tate poseert met Giants-voorzitter Bjorn Verhoeven.","source":"","time":"??+?","title":"","type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2023/05/10/77248923-ef6d-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","altTag":""},{"eventId":"3036867","textStripped":"De halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League zijn woensdagavond van start gegaan. Antwerp ontving Limburg United in de Lotto Arena en werd zonder pardon met 59-77 verslagen. Limburg begon zonder complexen aan de wedstrijd. Onder leiding van Myles Cale en Jonas Delalieux gingen ze met een mooie voorsprong (28-39) naar de kleedkamer nadat ze de Giants tot 9 punten hadden beperkt in het 2e kwart. De bezoekers drongen aan in het 3e kwart en wonnen met 17-20 (45-59). De Giants lagen een hele wedstrijd onder en slaagden er nooit in terug in de wedstrijd te komen. Het werd zo uiteindelijk 59-77. De halve finales worden gespeeld in een 'best of five'-format. De tweede wedstrijd wordt vrijdagavond gespeeld in Hasselt om 20.30 uur.","eventTime":1683749220000,"source":"","time":"??+?","text":"

De halve finales van de Belgische play-offs van de BNXT League zijn woensdagavond van start gegaan. Antwerp ontving Limburg United in de Lotto Arena en werd zonder pardon met 59-77 verslagen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Limburg begon zonder complexen aan de wedstrijd. Onder leiding van Myles Cale en Jonas Delalieux gingen ze met een mooie voorsprong (28-39) naar de kleedkamer nadat ze de Giants tot 9 punten hadden beperkt in het 2e kwart. De bezoekers drongen aan in het 3e kwart en wonnen met 17-20 (45-59). De Giants lagen een hele wedstrijd onder en slaagden er nooit in terug in de wedstrijd te komen. Het werd zo uiteindelijk 59-77.

De halve finales worden gespeeld in een 'best of five'-format. De tweede wedstrijd wordt vrijdagavond gespeeld in Hasselt om 20.30 uur. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Giants openen halve finale met nederlaag tegen Limburg","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3036868","eventTime":1683749160000,"caption":"","source":"","time":"??+?","title":"","type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2023/05/10/778a01b4-ef6d-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","altTag":""},{"eventId":"3036810","eventTime":1683533237964,"source":"","time":"??+?","type":"TEASER","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/bnxt-league-mechelen-wipt-leuven-en-treft-oostende-in-halve-finales-van-de-play-offs~1683025386871/","sport":"GENERIC","matchId":"3318791","teaser":{"externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2023-05/bnxt-league-mechelen-wipt-leuven-en-treft-oostende-in-halve-finales-van-de-play-offs~1683025386871/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2023/05/07/245533a1-ed0b-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","externalId":"1683025386871","description":"De halve finales in de Belgische play-offs van de BNXT League zijn bekend: nadat eerder Limburg United zich al had geplaatst schaarde ook Mechelen zich zondagavond bij de laatste vier na winst in de beslissende 3e match tegen Leuven. In de halve finales wacht Mechelen een confrontatie met titelverdediger Oostende.","title":"BNXT League: Mechelen wipt Leuven en treft Oostende in halve finales van de play-offs","publicationDate":"2023-05-07T21:15:00+0200","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","description":"","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal"},{"title":"basketbal","path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal"}]}}],"status":"AFTER_TODAY"},"title":"Halve finales","matchID":"3318803","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318803","interval":10}-->
basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement