Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Engeland zet Oekraïne opzij en begint met perfect rapport aan EK-kwalificatie

Engeland zet Oekraïne opzij en begint met perfect rapport aan EK-kwalificatie

zo 26 maart 2023 19:57 Engeland Oekraïne einde2041' – Doelpunt – Bukayo Saka (2 – 0)38' – Doelpunt – Harry Kane (1 – 0)90+1' – Verv. Taras Stepanenko door Jevgen Konopljanka86' – Verv. Jude Bellingham door Conor Gallagher86' – Verv. James Maddison door Jack Grealish82' – Verv. Harry Kane door Ivan Toney75' – Verv. Roman Jaremtsjoek door Artem Dovbyk70' – Geel – Ruslan Malinovskiy62' – Verv. Vitaliy Mykolenko door Eduard Sobol62' – Verv. Mykhaylo Mudryk door Viktor Tsyhankov62' – Verv. Oleksandr Karavaiev door Vitaliy BuyalskyiEK-kwalificatieSpeeldag 226-03-2023 18:0338'goalHarry Kane1 – 041'goalBukayo Saka2 – 0 Engeland heeft op Wembley makkelijk de maat genomen van Oekraïne. Al voor de rust hadden de Three Lions hun dubbele voorsprong beet dankzij Harry Kane en Bukayo Saka. Club Brugge-spits Roman Jaremtsjoek kon ook in het shirt van zijn nationale ploeg niet scoren. Harry Kane is sinds donderdag de topschutter van Engeland en ook voor eigen publiek wou hij zijn reputatie nog eens in de verf zetten. Na goed 10 minuten had hij graag een penalty gekregen om zo de score te openen, maar de scheidsrechter volgde hem niet. En net voor het halfuur miste hij van dichtbij een grote kans.   Maar Kane liet zich niet van de wijs brengen en nog voor de rust was het dan toch weer raak voor hem. Na goed samenspel met Bukayo Saka zette hij de 1-0 op het scorebord in Wembley.   En de man van de assist had niet veel later ook zelf zijn doelpunt te pakken. Hij krulde de 2-0 enig mooi voorbij de doelman in de verste hoek. De Arsenal-jongeling liet het publiek kirren van plezier.   Met de comfortabele voorsprong op zak viel het na de rust opnieuw wat stil, maar de Engelsen kwamen niet meer in de problemen.  Fase per faseclock 90+4' tweede helfttweede helft, minuut 94 match afgelopenclock 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Oekraïne, Jevgen Konopljanka erin, Taras Stepanenko eruitwisselsubstitution outTaras Stepanenkosubstitution inYevhen KonoplyankaOekraïneclock 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Engeland, Conor Gallagher erin, Jude Bellingham eruitwisselsubstitution outJude Bellinghamsubstitution inConor GallagherEngelandclock 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Engeland, Jack Grealish erin, James Maddison eruitwisselsubstitution outJames Maddisonsubstitution inJack GrealishEngelandclock 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Engeland, Ivan Toney erin, Harry Kane eruitwisselsubstitution outHarry Kanesubstitution inIvan ToneyEngelandclock 75'tweede helft, minuut 75. Vervanging bij Oekraïne, Artem Dovbyk erin, Roman Jaremtsjoek eruitwisselsubstitution outRoman Jaremtsjoeksubstitution inArtem DovbykOekraïneclock 70'Gele kaart voor Ruslan Malinovskiy van Oekraïne tijdens tweede helft, minuut 70yellow cardRuslan MalinovskiyOekraïneclock 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Oekraïne, Eduard Sobol erin, Vitaliy Mykolenko eruitwisselsubstitution outVitaliy Mykolenkosubstitution inEduard SobolOekraïneclock 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Oekraïne, Viktor Tsyhankov erin, Mykhaylo Mudryk eruitwisselsubstitution outMykhaylo Mudryksubstitution inViktor TsyhankovOekraïneclock 62'tweede helft, minuut 62. Vervanging bij Oekraïne, Vitaliy Buyalskyi erin, Oleksandr Karavaiev eruitwisselsubstitution outOleksandr Karavaievsubstitution inVitaliy BuyalskyiOekraïneclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 45+6' eerste helfteerste helft, minuut 51 match afgelopenclock 41'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 41 door Bukayo Saka van Engeland. 2, 0.goalEngeland Oekraïne einde20goalBukayo SakaEngelandclock 38'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 38 door Harry Kane van Engeland. 1, 0.goalEngeland Oekraïne einde10goalHarry KaneEngelandclock 1'  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement