Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Belgische U19 maakt EK-opdracht niet eenvoudig met gelijkspel tegen Duitsland

Belgische U19 maakt EK-opdracht niet eenvoudig met gelijkspel tegen Duitsland

za 25 maart 2023 19:11 De Belgische U19 zijn aan de slag in de eliteronde, de laatste hindernis op weg naar het EK. Op deze pagina volgen we of ze zich kunnen plaatsen voor het eindtoernooi. programma België in groep 2 België Slovenië 0-0 Duitsland België 1-1 Italië België 28/03, 16 uur stand in groep 2     M W G V +/- ptn 1. Italië 2 1 1 0 +1 4 2. België 2 0 2 0 0 2 3. Slovenië 2 0 2 0 0 2 4. Duitsland 2 0 1 1 -1 1 Alleen de 7 groepswinnaars plaatsen zich voor de finaleronde, samen met gastland Malta. Eliteronde U19spinnerclock 19:1119 uur 11. België speelt nu ook gelijk tegen Duitsland. De Rode Duivels U19 hebben nog altijd geen overwinning kunnen boeken in de eliteronde van de kwalificaties voor het EK 2023. Na het 0-0-gelijkspel tegen Slovenië volgde nu een 1-1-gelijkspel tegen Duitsland. Keke Topp hees de Duitsers na een kwartier op voorsprong, maar Romeo Vermant van Club NXT bracht de beloften op het halfuur langszij met een strafschop. Verder kwam de U19 evenwel niet. Aangezien alleen de groepswinnaar een EK-ticket mag opeisen, hebben de Belgen een overwinning nodig in hun laatste wedstrijd dinsdag tegen groepsleider Italië. Bij een gelijkspel of een nederlaag mogen ze het EK U19 in Malta (3-16 juli) vergeten. .België speelt nu ook gelijk tegen DuitslandDe Rode Duivels U19 hebben nog altijd geen overwinning kunnen boeken in de eliteronde van de kwalificaties voor het EK 2023. Na het 0-0-gelijkspel tegen Slovenië volgde nu een 1-1-gelijkspel tegen Duitsland.Keke Topp hees de Duitsers na een kwartier op voorsprong, maar Romeo Vermant van Club NXT bracht de beloften op het halfuur langszij met een strafschop. Verder kwam de U19 evenwel niet.Aangezien alleen de groepswinnaar een EK-ticket mag opeisen, hebben de Belgen een overwinning nodig in hun laatste wedstrijd dinsdag tegen groepsleider Italië. Bij een gelijkspel of een nederlaag mogen ze het EK U19 in Malta (3-16 juli) vergeten.clock25-03-2023 25-03-2023.clock 18:2918 uur 29. België blijft steken op 0-0 tegen Slovenië. Een valse start voor de jonge Rode Duivels van bondscoach Thierry Siquet. Tegen Slovenië, op papier de minst sterke tegenstander in de Eliteronde, raakte België niet verder dan 0-0. De Belgen kregen een pak kansen, maar geen enkele werd verzilverd. België moet nog tegen Duitsland (zaterdag) en Italië (dinsdag), twee landen die het achter zich moet houden als het zich wil plaatsen voor het EK U19 in Malta. België: Peersman, Sadiki, Spileers, Lagae, Dony, Wasinski, Vermeeren, Canak (64' Godts), Mbangula, Stassin (64' Bassette), Vermant (78' Mbamba) .België blijft steken op 0-0 tegen SloveniëEen valse start voor de jonge Rode Duivels van bondscoach Thierry Siquet. Tegen Slovenië, op papier de minst sterke tegenstander in de Eliteronde, raakte België niet verder dan 0-0. De Belgen kregen een pak kansen, maar geen enkele werd verzilverd.België moet nog tegen Duitsland (zaterdag) en Italië (dinsdag), twee landen die het achter zich moet houden als het zich wil plaatsen voor het EK U19 in Malta.België: Peersman, Sadiki, Spileers, Lagae,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement