Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Verdedigers haken af bij Zweden, bondscoach: “Moeten België op Zweedse manier kloppen”

Verdedigers haken af bij Zweden, bondscoach: “Moeten België op Zweedse manier kloppen”

wo 22 maart 2023 21:13 Zweden België 20:45EK-kwalificatieSpeeldag 124-03-2023 20:45 Het tijdperk Domenico Tedesco bij de Rode Duivels begint met een uitstap naar Zweden. De Rode Duivels spelen vlakbij Stockholm hun eerste EK-kwalificatiewedstrijd in groep F. Volg de opbouw naar de wedstrijd van vrijdag hier. Fase per faseclock 21:13vooraf, 21 uur 13. Ook voor tegenstander Zweden betekent de start van de EK-kwalificaties een nieuwe start, na het missen van het WK en degradatie in de Nations League. “We staan voor een zware uitdaging”, bekende de Zweedse bondscoach Janne Andersson donderdag aan Zweedse media.  “Er zitten meer dan degelijke teams in deze groep, maar België is waarschijnlijk toch de favoriet als je naar de voorbije jaren en hun FIFA-ranking kijkt.” “We weten dan ook dat we tegenover een sterk team zullen staan. Kijk maar eens naar de namen in hun selectie. Daarnaast zal er zeker een verlangen naar wraak zijn na de uitschakeling in Qatar.” Toch acht hij Zweden niet kansloos. “Wij willen naar het EK. Om hen te kloppen, zullen we dat op de Zweedse manier moeten doen. Met veel lef en durf als een team spelen.” .Ook voor tegenstander Zweden betekent de start van de EK-kwalificaties een nieuwe start, na het missen van het WK en degradatie in de Nations League.”We staan voor een zware uitdaging”, bekende de Zweedse bondscoach Janne Andersson donderdag aan Zweedse media. “Er zitten meer dan degelijke teams in deze groep, maar België is waarschijnlijk toch de favoriet als je naar de voorbije jaren en hun FIFA-ranking kijkt.””We weten dan ook dat we tegenover een sterk team zullen staan. Kijk maar eens naar de namen in hun selectie. Daarnaast zal er zeker een verlangen naar wraak zijn na de uitschakeling in Qatar.”Toch acht hij Zweden niet kansloos. “Wij willen naar het EK. Om hen te kloppen, zullen we dat op de Zweedse manier moeten doen. Met veel lef en durf als een team spelen.”clock 21:12vooraf, 21 uur 12.EK-voorronde Domenico Tedesco laat achterste van zijn tong niet zien: “Maar ben zeker dat we goeie match zullen spelen”clock 23/03clock 21:12vooraf, 21 uur 12.EK-voorronde Kevin De Bruyne dacht “geen seconde” aan stoppen: “Ik zie veel energie in de groep”clock 23/03clock 17:53vooraf, 17 uur 53. Rode Duivels zijn aangekomen in Zweden.Rode Duivels zijn aangekomen in Zwedenclock23-03-2023 23-03-2023.clock 16:57vooraf, 16 uur 57. Verdedigers Emil Holm en Joel Andersson haken af bij Zweden. De Zweedse bondscoach Janne Andersson kan bij de start van de EK-kwalificaties tegen België en Azerbeidzjan (27 maart) niet rekenen op zijn verdedigers Emil Holm (Spezia) en Joel Andersson (FC Midtjylland). Holm is ziek en Andersson geblesseerd, zo maakte de Zweedse voetbalfederatie bekend. Zweden speelt twee keer in de Friends Arena in  Beide interlands worden voor eigen publiek in de Friends Arena in Solna, nabij Stockholm. .Verdedigers Emil Holm en Joel Andersson haken af bij ZwedenDe Zweedse bondscoach Janne Andersson kan bij de start van de EK-kwalificaties tegen België en Azerbeidzjan (27 maart) niet rekenen op zijn verdedigers Emil Holm (Spezia) en Joel Andersson (FC Midtjylland). Holm is ziek en Andersson geblesseerd,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement