Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Geen Declercq en Pedersen bij Soudal-Quick Step in Bredene-De Panne, Lampaert wel paraat

Geen Declercq en Pedersen bij Soudal-Quick Step in Bredene-De Panne, Lampaert wel paraat

Brugge – De Panne
wegwedstrijd Wegwedstrijddistance 211 km
location 12:00: Brugge – 17:01: De Panne

startfinish

0306090120150180211

  ","title":"Nizzolo nog niet fit: "Het wordt geen massasprint"","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128753","eventTime":1679395388375,"source":"","time":"??+?","type":"TEASER","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/uw-gids-voor-de-classic-brugge-de-panne-m-v-sprintersbal-met-een-indrukwekkende-rode-loper~1679310956228/","sport":"CYCLING","teaser":{"externalUrl":"https://sporza.be/nl/2023/03/20/uw-gids-voor-de-classic-brugge-de-panne-m-v-sprintersbal-met-een-indrukwekkende-rode-loper~1679310956228/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2023/03/20/ef9e419f-c73a-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","externalId":"1679310956228","description":"Na Milaan-Sanremo keert de koers terug naar Vlaanderen. Op de Via Roma bleven de sprinters op hun honger zitten, vandaag worden ze op hun wenken bediend in de Classic Brugge-De Panne. Morgen kunnen de vrouwen zich uitleven. Lees alles in onze gids.","title":"Uw gids voor de Classic Brugge-De Panne (m/v): Sprintersbal met een indrukwekkende rode loper","publicationDate":"2023-03-22T07:40:00+0100","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/cycling","description":"","id":"functional:sporza/sports/cycling","title":"wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/wegwielrennen/eendagskoersen/brugge-de-panne","description":"1114","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/wegwielrennen/eendagskoersen/brugge-de-panne","title":"Brugge-De Panne"},{"title":"wielrennen","path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/merlier-tim","description":"945","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/merlier-tim","title":"Tim Merlier"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/groenewegen-dylan","description":"402","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/groenewegen-dylan","title":"Dylan Groenewegen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/j/jakobsen-fabio","description":"1372","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/j/jakobsen-fabio","title":"Fabio Jakobsen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/philipsen-jasper","description":"1395","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/philipsen-jasper","title":"Jasper Philipsen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/meeus-jordi","description":"43503","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/meeus-jordi","title":"Jordi Meeus"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/t/thijssen-gerben","description":"1408","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/t/thijssen-gerben","title":"Gerben Thijssen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/k/kooij-olav","description":"45295","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/k/kooij-olav","title":"Olav Kooij"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bol-cees","description":"1462","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bol-cees","title":"Cees Bol"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/e/ewan-caleb","description":"55","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/e/ewan-caleb","title":"Caleb Ewan"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bennett-sam","description":"58","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bennett-sam","title":"Sam Bennett"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/welsford-sam","description":"1306","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/welsford-sam","title":"Sam Welsford"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/a/ackermann-pascal","description":"186","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/a/ackermann-pascal","title":"Pascal Ackermann"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/gaviria-fernando","description":"688","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/gaviria-fernando","title":"Fernando Gaviria"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/c/cavendish-mark","description":"292","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/c/cavendish-mark","title":"Mark Cavendish"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/d/demare-arnaud","description":"381","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/d/demare-arnaud","title":"Arnaud Démare"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bossuyt-shari","description":"44941","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bossuyt-shari","title":"Shari Bossuyt"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/wiebes-lorena","description":"44541","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/wiebes-lorena","title":"Lorena Wiebes"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/balsamo-elisa","description":"1208","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/balsamo-elisa","title":"Elisa Balsamo"}]}},{"eventId":"2128742","person":"Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny)","eventTime":1679337300000,"time":"??+?","text":"Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":""},{"eventId":"2128743","textStripped":"Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. "Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale", zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. "Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren." Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui).","eventTime":1679337250038,"source":"","time":"??+?","text":"

  Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. "Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale", zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. "Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren." Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui). ","title":"Lotto-Dstny: "Ewan heeft de goede vorm te pakken"","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128741","showConversation":false,"eventTime":1679337177718,"source":"","time":"??+?","title":"","type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1637873692548972550"}],"externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/wielrennen/brugge-de-panne/2023/brugge-de-panne-geen-declercq-en-pedersen-bij-soudal-quick-step-in-bredene-de-panne-lampaert-wel-paraat~1666889286360/","competitionId":1114,"period":"2023","editionId":3807,"endDateTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","showGroupsAndIntermediates":true,"gracenoteId":2529736,"hide":false,"hasLiveGroups":true,"startDateTime":"2023-03-22T12:00:00.000+0100","stage":1,"channels":[],"name":"Brugge - De Panne","endTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","category":"elite","sport":"cycling","finishCountry":"België","status":"NOT_STARTED","redactedName":"Brugge - De Panne"},"showGroupsAndIntermediates":true,"host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303561","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Met Brugge-De Panne luiden we een Vlaamse reeks tjokvol klassiekers in. Krijgen we een sprintersbal of maakt de wind brokken? Kijk live naar de WorldTour-koers vanaf 14.50 uur op Eén of hier met de livestream.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fase per fase

  1. 09 uur 44. Soudal-Quick Step mist Tim Declercq. Soudal-Quick Step heeft nog moeten sleutelen aan zijn ploeg voor Brugge-De Panne. Tim Declercq kampt met maagproblemen en komt straks niet aan de start. Ook Casper Pedersen is er niet bij. Hij wordt vervangen door Yves Lampaert. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Soudal-Quick Step mist Tim Declercq

   Soudal-Quick Step heeft nog moeten sleutelen aan zijn ploeg voor Brugge-De Panne. Tim Declercq kampt met maagproblemen en komt straks niet aan de start. Ook Casper Pedersen is er niet bij. Hij wordt vervangen door Yves Lampaert.

  2. 09 uur 31. Live op Sporza. We beginnen stilaan af te tellen naar de Ronde van Vlaanderen op 2 april. Brugge-De Panne is daar traditioneel een onderdeel van. U hoeft niks te missen van de koers op deze pagina met live tekst. Vanaf 14.50 uur streamen we hier ook de tv-uitzending van Eén. Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer zijn de commentatoren met dienst, Renaat Schotte is onze man op de moto. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Live op Sporza

   We beginnen stilaan af te tellen naar de Ronde van Vlaanderen op 2 april. Brugge-De Panne is daar traditioneel een onderdeel van.

   U hoeft niks te missen van de koers op deze pagina met live tekst. Vanaf 14.50 uur streamen we hier ook de tv-uitzending van Eén.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Karl Vannieuwkerke en José De Cauwer zijn de commentatoren met dienst, Renaat Schotte is onze man op de moto.

  3. 22-03-2023.

  4. 11 uur 44. Nizzolo nog niet fit: “Het wordt geen massasprint”. Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge. Ploegleider Dirk Demol: “Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is.” Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: “Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt.” .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Nizzolo nog niet fit: “Het wordt geen massasprint”

   Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge.

   Ploegleider Dirk Demol: “Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is.”

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: “Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt.”

  5. 11 uur 43.

   Advertisement. Scroll to continue reading.
   Brugge-De Panne
   Advertisement. Scroll to continue reading.
   Uw gids voor de Classic Brugge-De Panne (m/v): Sprintersbal met een indrukwekkende rode loper

 1. 21-03-2023.

 2. 19 uur 35. Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren. Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny).

  Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.
  Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny)

 3. 19 uur 34. Lotto-Dstny: “Ewan heeft de goede vorm te pakken”. Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. “Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale”, zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. “Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.” Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui). .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Lotto-Dstny: “Ewan heeft de goede vorm te pakken”

  Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. “Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale”, zegt ploegleider Nikolas Maes.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. “Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.”

  Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. ","title":"Live op Sporza","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128754","textStripped":"Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge. Ploegleider Dirk Demol: "Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is." Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: "Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt."","eventTime":1679395458547,"source":"","time":"??+?","text":"

  Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge. Ploegleider Dirk Demol: "Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is." Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: "Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt." ","title":"Nizzolo nog niet fit: "Het wordt geen massasprint"","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128753","eventTime":1679395388375,"source":"","time":"??+?","type":"TEASER","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/uw-gids-voor-de-classic-brugge-de-panne-m-v-sprintersbal-met-een-indrukwekkende-rode-loper~1679310956228/","sport":"CYCLING","teaser":{"externalUrl":"https://sporza.be/nl/2023/03/20/uw-gids-voor-de-classic-brugge-de-panne-m-v-sprintersbal-met-een-indrukwekkende-rode-loper~1679310956228/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2023/03/20/ef9e419f-c73a-11ed-91d7-02b7b76bf47f.jpg","externalId":"1679310956228","description":"Na Milaan-Sanremo keert de koers terug naar Vlaanderen. Op de Via Roma bleven de sprinters op hun honger zitten, vandaag worden ze op hun wenken bediend in de Classic Brugge-De Panne. Morgen kunnen de vrouwen zich uitleven. Lees alles in onze gids.","title":"Uw gids voor de Classic Brugge-De Panne (m/v): Sprintersbal met een indrukwekkende rode loper","publicationDate":"2023-03-22T07:40:00+0100","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/cycling","description":"","id":"functional:sporza/sports/cycling","title":"wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/wegwielrennen/eendagskoersen/brugge-de-panne","description":"1114","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/wegwielrennen/eendagskoersen/brugge-de-panne","title":"Brugge-De Panne"},{"title":"wielrennen","path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/merlier-tim","description":"945","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/merlier-tim","title":"Tim Merlier"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/groenewegen-dylan","description":"402","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/groenewegen-dylan","title":"Dylan Groenewegen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/j/jakobsen-fabio","description":"1372","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/j/jakobsen-fabio","title":"Fabio Jakobsen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/philipsen-jasper","description":"1395","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/p/philipsen-jasper","title":"Jasper Philipsen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/meeus-jordi","description":"43503","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/m/meeus-jordi","title":"Jordi Meeus"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/t/thijssen-gerben","description":"1408","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/t/thijssen-gerben","title":"Gerben Thijssen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/k/kooij-olav","description":"45295","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/k/kooij-olav","title":"Olav Kooij"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bol-cees","description":"1462","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bol-cees","title":"Cees Bol"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/e/ewan-caleb","description":"55","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/e/ewan-caleb","title":"Caleb Ewan"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bennett-sam","description":"58","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bennett-sam","title":"Sam Bennett"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/welsford-sam","description":"1306","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/welsford-sam","title":"Sam Welsford"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/a/ackermann-pascal","description":"186","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/a/ackermann-pascal","title":"Pascal Ackermann"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/gaviria-fernando","description":"688","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/gaviria-fernando","title":"Fernando Gaviria"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/c/cavendish-mark","description":"292","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/c/cavendish-mark","title":"Mark Cavendish"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/d/demare-arnaud","description":"381","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/d/demare-arnaud","title":"Arnaud Démare"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bossuyt-shari","description":"44941","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/bossuyt-shari","title":"Shari Bossuyt"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/wiebes-lorena","description":"44541","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/w/wiebes-lorena","title":"Lorena Wiebes"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/balsamo-elisa","description":"1208","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/b/balsamo-elisa","title":"Elisa Balsamo"}]}},{"eventId":"2128742","person":"Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny)","eventTime":1679337300000,"time":"??+?","text":"Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":""},{"eventId":"2128743","textStripped":"Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. "Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale", zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. "Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren." Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui).","eventTime":1679337250038,"source":"","time":"??+?","text":"

  Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. "Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale", zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. "Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren." Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","title":"Lotto-Dstny: "Ewan heeft de goede vorm te pakken"","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128741","showConversation":false,"eventTime":1679337177718,"source":"","time":"??+?","title":"","type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1637873692548972550"}],"externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/wielrennen/brugge-de-panne/2023/brugge-de-panne-geen-declercq-en-pedersen-bij-soudal-quick-step-in-bredene-de-panne-lampaert-wel-paraat~1666889286360/","competitionId":1114,"period":"2023","editionId":3807,"endDateTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","showGroupsAndIntermediates":true,"gracenoteId":2529736,"hide":false,"hasLiveGroups":true,"startDateTime":"2023-03-22T12:00:00.000+0100","stage":1,"channels":[],"name":"Brugge - De Panne","endTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","category":"elite","sport":"cycling","finishCountry":"België","status":"NOT_STARTED"},"title":"Fase per fase","matchID":"3303561","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303561","interval":10}-->

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Brugge-De Panne wielrennen
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Advertisement