Advertisement. Scroll to continue reading. Met Brugge-De Panne luiden we een Vlaamse reeks tjokvol klassiekers in. Krijgen […]" /> Advertisement. Scroll to continue reading. Met Brugge-De Panne luiden we een Vlaamse reeks tjokvol klassiekers in. Krijgen […]">
Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kijk woensdag naar Brugge-De Panne: “Gezien het weer verwacht ik geen massasprint”

Kijk woensdag naar Brugge-De Panne: “Gezien het weer verwacht ik geen massasprint”

Brugge – De Panne
wegwedstrijd Wegwedstrijddistance 211 km
location 12:00: Brugge – 17:01: De Panne

startfinish

0306090120150180211

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Met Brugge-De Panne luiden we een Vlaamse reeks tjokvol klassiekers in. Krijgen we een sprintersbal of maakt de wind brokken? Kijk live naar de WorldTour-koers vanaf 14.50 uur.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fase per fase

  1. 11 uur 44. Nizzolo nog niet fit: “Het wordt geen massasprint”. Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge. Ploegleider Dirk Demol: “Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is.” Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: “Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt.” .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Nizzolo nog niet fit: “Het wordt geen massasprint”

   Sep Vanmarcke liet afgelopen week de Bredene-Koksijde Classic schieten om de zieke Giacomo Nizzolo te vervangen in Milaan-Sanremo. De Italiaan is nog steeds niet topfit en moet ook voor Brugge-De Panne verstek laten gaan. Derek Gee neemt zijn plaats in. Israel-Premier Tech komt zo zonder sprinter naar Brugge.

   Ploegleider Dirk Demol: “Nizzolo werd ziek in de Tirreno. Hij had enkele dagen koorts, waardoor hij niet topfit is.”

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Een spurter is geen noodzaak, meent Demol: “Het wordt woensdag zogezegd een festival voor sprinters, maar dat is op papier. Ik verwacht geen massasprint, zeker niet gezien de weersverwachtingen. Ik verwacht dat wij zeer aanvallend gaan rijden, aangezien we geen baat hebben bij een spurt.”

  2. 11 uur 43.

   Advertisement. Scroll to continue reading.
   Brugge-De Panne
   Advertisement. Scroll to continue reading.
   Uw gids voor de Classic Brugge-De Panne (m/v): Sprintersbal met een indrukwekkende rode loper

 1. 21-03-2023.

 2. 19 uur 35. Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren. Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny).

  Ik verwacht een hevige strijd in de Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.
  Nikolas Maes (ploegleider Lotto-Dstny)

 3. 19 uur 34. Lotto-Dstny: “Ewan heeft de goede vorm te pakken”. Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. “Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale”, zegt ploegleider Nikolas Maes. De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. “Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.” Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui). .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Lotto-Dstny: “Ewan heeft de goede vorm te pakken”

  Bij Lotto-Dstny leggen ze alle Lotto-ballen in het mandje van sprintbom Caleb Ewan. “Caleb heeft in Milaan-Sanremo getoond dat hij over een goed vormpeil beschikt. We willen hem zo goed mogelijk ondersteunen richting de finale”, zegt ploegleider Nikolas Maes.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De weerkaarten werden al grondig bestudeerd. “Er wordt regen en veel wind voorspeld, dus maken we ons op voor een hevige strijd in De Moeren, maar ook op andere stukken op het lokaal circuit kan het scheuren.”

  Ewan krijgt 3 Belgen mee in steun: Cedric Beullens, Jasper De Buyst en Frederik Frison. De selectie wordt vervolledigd door Jarad Drizners (Aus), Jacopo Guarnieri (Ita) en Michael Schwarzmann (Dui).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. ","title":"Lotto-Dstny: "Ewan heeft de goede vorm te pakken"","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2128741","showConversation":false,"eventTime":1679337177718,"source":"","time":"??+?","title":"","type":"TWITTER","sport":"CYCLING","tweetId":"1637873692548972550"}],"externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/wielrennen/brugge-de-panne/2023/brugge-de-panne-kijk-woensdag-naar-brugge-de-panne-gezien-het-weer-verwacht-ik-geen-massasprint~1666889286360/","competitionId":1114,"period":"2023","editionId":3807,"endDateTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","showGroupsAndIntermediates":true,"gracenoteId":2529736,"hide":false,"hasLiveGroups":true,"startDateTime":"2023-03-22T12:00:00.000+0100","stage":1,"channels":[],"name":"Brugge - De Panne","endTime":"2023-03-22T17:01:00.000+0100","category":"elite","sport":"cycling","finishCountry":"België","status":"AFTER_TODAY"},"title":"Fase per fase","matchID":"3303561","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303561","interval":10}-->

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Brugge-De Panne wielrennen
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Advertisement