Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Karel Geraerts heeft begrip voor supporters: “Maar steun beslissing niet om weg te blijven uit Anderlecht”

Karel Geraerts heeft begrip voor supporters: “Maar steun beslissing niet om weg te blijven uit Anderlecht”

wo 15 maart 2023 16:00 Union 1. FC Union Berlin 21:001. FC Union Berlin Union heenwedstrijd33UEFA Europa Leagueterugwedstrijd16-03-2023 21:00 Kan Union nog een vervolg breien aan zijn Europees avontuur? Donderdagavond ontvangt de Belgische vicekampioen de naamgenoot uit Berlijn voor de terugmatch in de 1/8e finales van de Europa League. U kunt de wedstrijd hier op de voet volgen, met livestream. Fase per faseclock 15:58vooraf, 15 uur 58. “Begrip voor supporters, maar steun beslissing om weg te blijven niet”. “Leuk is het niet, maar we nemen het zoals het komt”, zucht Karel Geraerts over de “thuismatch” in Anderlecht. “En we moeten ook eerlijk zijn: het is een mooi stadion en een goed veld in Anderlecht. Uiteindelijk wordt het 11 tegen 11 morgen en al de rest is bijzaak.” Een deel van de harde kern van Union wil niet in het stadion van de vijand komen supporteren. “Ik heb alle begrip voor de supporters, maar steun de beslissing van sommige groepen om weg te blijven niet.” Want Union zal alle steun kunnen gebruiken tegen een sterke opponent, volgens de trainer. “Union Berlijn heeft graag ruimte, dus wij mogen geen opendeurdag houden. We moeten compact blijven en goed voetballen.” .”Begrip voor supporters, maar steun beslissing om weg te blijven niet””Leuk is het niet, maar we nemen het zoals het komt”, zucht Karel Geraerts over de “thuismatch” in Anderlecht. “En we moeten ook eerlijk zijn: het is een mooi stadion en een goed veld in Anderlecht. Uiteindelijk wordt het 11 tegen 11 morgen en al de rest is bijzaak.”Een deel van de harde kern van Union wil niet in het stadion van de vijand komen supporteren. “Ik heb alle begrip voor de supporters, maar steun de beslissing van sommige groepen om weg te blijven niet.”Want Union zal alle steun kunnen gebruiken tegen een sterke opponent, volgens de trainer. “Union Berlijn heeft graag ruimte, dus wij mogen geen opendeurdag houden. We moeten compact blijven en goed voetballen.”clock 15:28vooraf, 15 uur 28. De mentale sterkte van deze groep is enorm en willen leren van dit soort wedstrijden. Ik hoop dat er elk jaar een Europese campagne volgt. Ik knijp niet in mijn arm uit ongeloof, omdat er tijd tekort is. . Karel Geraerts.De mentale sterkte van deze groep is enorm en willen leren van dit soort wedstrijden. Ik hoop dat er elk jaar een Europese campagne volgt. Ik knijp niet in mijn arm uit ongeloof, omdat er tijd tekort is. Karel Geraertsclock 15:23vooraf, 15 uur 23. Geraerts: “Kwartfinales halen zou geweldig zijn”.Geraerts: “Kwartfinales halen zou geweldig zijn”clock 14:27vooraf, 14 uur 27. Ik kan de supporters begrijpen dat ze het minder vinden om in het stadion van Anderlecht te moeten supporteren voor ons. Dat is hun goed recht, maar hopelijk zit het hier morgen goed vol en steunen ze ons zoals altijd. Bart Nieuwkoop.Ik kan de supporters begrijpen dat ze het minder vinden om in het stadion van Anderlecht te moeten supporteren voor ons. Dat is hun goed recht, maar hopelijk zit het hier morgen goed vol en steunen ze ons zoals altijd.Bart Nieuwkoopclock 14:26vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement