Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

AA Gent speelt woensdag al tegen Basaksehir: “Het is tijd dat we buitenshuis eens winnen”

AA Gent speelt woensdag al tegen Basaksehir: “Het is tijd dat we buitenshuis eens winnen”

di 14 maart 2023 19:54 Istanbul Basaksehir KAA Gent 18:00KAA Gent Istanbul Basaksehir heenwedstrijd11UEFA Europa Conference Leagueterugwedstrijd15-03-2023 18:00 AA Gent probeert zich in Istanbul te plaatsen voor de kwartfinales van de Conference League. Dat doet het woensdagavond al in Turkije. Volg hier de wedstrijd en luister naar Radio 1. Fase per faseclock 19:57vooraf, 19 uur 57. Alles wat Gift Orban momenteel aanraakt, gaat meteen binnen. Maar in de 1e helft tegen Zulte Waregem heeft hij geen bal aangeraakt, het moet op dat vlak dus was meezitten. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck.Alles wat Gift Orban momenteel aanraakt, gaat meteen binnen. Maar in de 1e helft tegen Zulte Waregem heeft hij geen bal aangeraakt, het moet op dat vlak dus was meezitten.Gent-coach Hein Vanhaezebrouckclock 19:47vooraf, 19 uur 47. Vanhaezebrouck: “We zijn niet kansloos”. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck stapte strijdvaardig het vliegtuig op naar Turkije. “We zullen er klaar voor zijn. Al was ik wel liever met een betere uitgangspositie afgereisd. Nu moeten we bijna zeker winnen of het in de strafschoppen klaren.” Een Europese uitmatch winnen lukte Gent nog niet dit seizoen. “Het is tijd om buitenshuis eens een resultaat neer te zetten dat de moeite waard is”, zegt Vanhaezebrouck. “Dat moet ook als we willen doorgaan.” Als Gent zich voorbij Basaksehir worstelt, staat het in de kwartfinales. “En misschien krijg je in die ronde weer een haalbare kaart tegenover je. Voor je het weet, sta je in de halve finales. Dan is de rest ook niet meer zo heel veraf”, droomt de Gent-coach luidop. “Maar we mogen niet te ver vooruitlopen. Laat ons hopen dat we morgen een goede match spelen, dan maken we kans om te winnen.” .Vanhaezebrouck: “We zijn niet kansloos”Gent-coach Hein Vanhaezebrouck stapte strijdvaardig het vliegtuig op naar Turkije. “We zullen er klaar voor zijn. Al was ik wel liever met een betere uitgangspositie afgereisd. Nu moeten we bijna zeker winnen of het in de strafschoppen klaren.”Een Europese uitmatch winnen lukte Gent nog niet dit seizoen. “Het is tijd om buitenshuis eens een resultaat neer te zetten dat de moeite waard is”, zegt Vanhaezebrouck. “Dat moet ook als we willen doorgaan.”Als Gent zich voorbij Basaksehir worstelt, staat het in de kwartfinales. “En misschien krijg je in die ronde weer een haalbare kaart tegenover je. Voor je het weet, sta je in de halve finales. Dan is de rest ook niet meer zo heel veraf”, droomt de Gent-coach luidop.”Maar we mogen niet te ver vooruitlopen. Laat ons hopen dat we morgen een goede match spelen, dan maken we kans om te winnen.”clock 18:01vooraf, 18 uur 01.Ook Tarik Tissoudali reisde mee. Zijn rentree wordt na de interlandbreak van eind deze maand verwacht. clock 17:56vooraf, 17 uur 56. Bekijk het verslag van de heenmatch:.Bekijk het verslag van de heenmatch:clock 17:55vooraf, 17 uur 55. We hebben zeker het gevoel dat kwalificatie mogelijk is. We waren vorige week beter, maar door het veld konden we nog weinig creëren. We zakken toch met extra vertrouwen af naar Turkije. Het is een haalbare tegenstander. Ik denk dat we zeker niet minder zijn dan zij.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement