Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Wintertransfers in België: Union huurt spits Yorbe Vertessen van PSV

Wintertransfers in België: Union huurt spits Yorbe Vertessen van PSV

za 28 januari 2023 15:15 Van een echte winterstop is er in het Belgische voetbal geen sprake, maar winterkoopjes kunnen uiteraard wel nog altijd gedaan worden. Bekijk hier wie komt en gaat in de Jupiler Pro League. transfer Jupiler Pro Leaguespinnerclock 15:1015 uur 10. Union verwelkomt Yorbe Vertessen. Union heeft met Yorbe Vertessen een extra troef voor de terugronde in de spits. De 22-jarige Belg komt op huurbasis over van PSG. “Ik was meteen overtuigd. Ik wil hier minuten maken en mijn stempel drukken”, luidt het op de website. Bij PSV kwam hij dit seizoen 12 keer in actie, goed voor 2 goals in de Europa League. Hij speelde 8 duels in de Eredivisie, 3 in Europa en 1 in de beker. In totaal zit hij aan 313 speelminuten. .Union verwelkomt Yorbe VertessenUnion heeft met Yorbe Vertessen een extra troef voor de terugronde in de spits. De 22-jarige Belg komt op huurbasis over van PSG. “Ik was meteen overtuigd. Ik wil hier minuten maken en mijn stempel drukken”, luidt het op de website.Bij PSV kwam hij dit seizoen 12 keer in actie, goed voor 2 goals in de Europa League. Hij speelde 8 duels in de Eredivisie, 3 in Europa en 1 in de beker. In totaal zit hij aan 313 speelminuten.clock 15:1015 uur 10.clock28-01-2023 28-01-2023.clock 12:2112 uur 21. Nemeth en Diawara verlaten Genk. Racing Genk heeft afscheid genomen van Andras Nemeth en Sekou Diawara. Nemeth trekt naar de Duitser tweedeklasser Hamburg, terwijl Diawara aan de slag gaat bij de Italiaanse eersteklasser Udinese. De 20-jarige Nemeth, een Hongaarse international, kwam dit seizoen 15 keer in actie in de Jupiler Pro League (1 goal, 2 assists), speelde een bekermatch en deed 4  keer mee met de Genkse beloften in de Challenger Pro League (1 goal). Nemeth ondertekende bij HSV een contract tot 30 juni 2026. “De hele Genkse familie wenst Andras alle succes toe in het verdere verloop van zijn carrière”, klinkt het. De 18-jarige Belg Sekou Diawara komt uit de Genkse jeugdopleiding en gaat nu zijn geluk beproeven in Italië. Diawara zat begin dit seizoen nog in de A-kern, maar verdween uit beeld nadat zijn broer Mamady was overgestapt naar Club Brugge. Bij Udinese krijgt hij een contract tot 2027. .Nemeth en Diawara verlaten GenkRacing Genk heeft afscheid genomen van Andras Nemeth en Sekou Diawara. Nemeth trekt naar de Duitser tweedeklasser Hamburg, terwijl Diawara aan de slag gaat bij de Italiaanse eersteklasser Udinese.De 20-jarige Nemeth, een Hongaarse international, kwam dit seizoen 15 keer in actie in de Jupiler Pro League (1 goal, 2 assists), speelde een bekermatch en deed 4  keer mee met de Genkse beloften in de Challenger Pro League (1 goal).Nemeth ondertekende bij HSV een contract tot 30 juni 2026. “De hele Genkse familie wenst Andras alle succes toe in het verdere verloop van zijn carrière”, klinkt het.De 18-jarige Belg Sekou Diawara komt uit de Genkse jeugdopleiding en gaat nu zijn geluk beproeven in Italië. Diawara zat begin dit seizoen nog in de A-kern, maar verdween uit beeld nadat zijn broer Mamady was overgestapt naar Club Brugge.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement