Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry verliest terrein in San Diego na mindere tweede dag

Thomas Detry verliest terrein in San Diego na mindere tweede dag

clock 10:4910 uur 49. Detry komt top 25 weer binnen op dag 3. Dankzij een derde ronde in 70 slagen, 2 onder par, is Thomas Detry weer opgeklommen naar de 24e plaats. De Belg deed 5 slagen beter dan gisteren, toen hij naar 36 tuimelde. Met 3 birdies en 1 bogey op dag 3 telt Detry 9 slagen achterstand op de Amerikaanse leider Sam Ryder. Die staat ondanks een mindere dag (72 slagen) toch nog op kop. De Spanjaard Jon Rahm volgt op 2 slagen dankzij een rondje van 66. De Amerikaan TOny Fineay zorgde voor de prestatie van de dag met 64 slagen (1 eagle, 6 birdies), waarmee hij van 54 naar 3 springt, op 4 slagen van Ryder. .Detry komt top 25 weer binnen op dag 3Dankzij een derde ronde in 70 slagen, 2 onder par, is Thomas Detry weer opgeklommen naar de 24e plaats. De Belg deed 5 slagen beter dan gisteren, toen hij naar 36 tuimelde.Met 3 birdies en 1 bogey op dag 3 telt Detry 9 slagen achterstand op de Amerikaanse leider Sam Ryder. Die staat ondanks een mindere dag (72 slagen) toch nog op kop. De Spanjaard Jon Rahm volgt op 2 slagen dankzij een rondje van 66.De Amerikaan TOny Fineay zorgde voor de prestatie van de dag met 64 slagen (1 eagle, 6 birdies), waarmee hij van 54 naar 3 springt, op 4 slagen van Ryder.clock 10:4810 uur 48.clock 10:4710 uur 47.clock28-01-2023 28-01-2023.clock 07:3407 uur 34. Detry zakt wat weg op dag 2. Thomas Detry heeft wat terrein moeten prijsgeven op de 2e dag in San Diego. Na zijn goeie 1e ronde van woensdag kwam de Belg donderdag binnen in 75 slagen, 3 boven de par van de baan. Detry sloeg donderdag 3 bogey's en 1 birdie en zakte daardoor wat weg in de stand. Onze landgenoot kampeert nu op een gedeelde 36e plaats. De leiding is nog steeds in handen van de Amerikaan Sam Ryder, die 3 slagen minder telt dan zijn eerste achtervolger, zijn landgenoot Brendan Steele. .Detry zakt wat weg op dag 2Thomas Detry heeft wat terrein moeten prijsgeven op de 2e dag in San Diego. Na zijn goeie 1e ronde van woensdag kwam de Belg donderdag binnen in 75 slagen, 3 boven de par van de baan.Detry sloeg donderdag 3 bogey’s en 1 birdie en zakte daardoor wat weg in de stand. Onze landgenoot kampeert nu op een gedeelde 36e plaats.De leiding is nog steeds in handen van de Amerikaan Sam Ryder, die 3 slagen minder telt dan zijn eerste achtervolger, zijn landgenoot Brendan Steele.clock 07:3407 uur 34.clock27-01-2023 27-01-2023.clock 07:3407 uur 34. Goeie start van Detry in San Diego. Met een prima ronde van 68 slagen heeft Thomas Detry zich meteen in de top 20 genesteld op de openingsdag van de Farmers Insurance Open (PGA Tour/8.7 miljoen dollar). Op de Torrey Pines golfbanen in San Diego had Detry op de 1e dag 68 slagen nodig, 4 minder dan de par van de baan. De Belg sloeg woensdag 4 birdies. In de stand telt Detry veel slagen meer dan het leiderstrio. De Amerikanen Sam Ryder en Bren Grant en de Engelsman Aaron Rai kwamen rond in 64 slagen. .Goeie start van Detry in San DiegoMet een prima ronde van 68 slagen heeft Thomas Detry zich meteen in de top 20 genesteld op de openingsdag van de Farmers Insurance Open (PGA Tour/8.7 miljoen dollar).Op de Torrey Pines golfbanen in San Diego had Detry op de 1e dag 68 slagen nodig, 4 minder dan de par van de baan. De Belg sloeg woensdag 4 birdies.In de stand telt Detry veel slagen meer dan het leiderstrio. De Amerikanen Sam Ryder en Bren Grant en de Engelsman Aaron Rai kwamen rond in 64 slagen.clock 07:3407 uur 34.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement