Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

BNXT League: Koploper Charleroi ziet Limburg United naderen na slippertje in Aalst

BNXT League: Koploper Charleroi ziet Limburg United naderen na slippertje in Aalst

Het is drummen in de bovenste regionen van de BNXT League. Aan Belgische zijde nadert Limburg United tot op een punt van leider Charleroi. Volg de rest van de speeldag hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.

speeldag
Aalst Charleroi 86-80
Limburg United Leuven 80-76
Antwerp Giants Luik zat
Oostende Brussels zat
Bergen Mechelen zat
Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

BNXT League

 1. 22 uur 55. Aalst verslaat leider Charleroi na verlenging. Leider Spirou Charleroi heeft vrijdag na een verlenging een 86-80 nederlaag geleden bij Aalst in de BNXT League basketbal. Limburg United trok met 80-76 aan het langste eind tegen Leuven Bears, eveneens na een verlenging. Okapi Aalst keek bij de rust tegen een 44-50 achterstand aan in het Forum. Na de pauze knabbelden de Oost-Vlamingen aan de achterstand, na het vierde kwart gaf het scorebord 78-78 aan. In de verlenging haalde Aalst het met 8-2. Jordan Walker was bij de thuisploeg goed voor 18 punten. Limburg United zag Leuven Bears uitlopen in het tweede kwart (13-21). De bezoekers hadden bij de rust een tienpuntenkloof beet: 34-44. Toch bleek die niet geruststellend, want dankzij een sterk slotkwart (22-11) wist Limburg United een verlenging af te dwingen: 66-66. Daarin bleken de Limburgers nipt sterker (14-10). Alexander Stein was de uitblinker bij Limburg United met 26 punten, Brevin Pritzl bij Leuven Bears met 28 punten. In het Belgische luik van de BNXT League blijft Spirou Charleroi (10z-5n) aan de leiding met 25 punten. Limburg United (9z-6n) deed een goede zaak in de strijd voor een plek in de top vijf, die mag deelnemen aan de Elite Gold. Het is nu tweede met 24 punten. Aalst (7z-9n) staat op de vierde stek met 23 punten. .

  Aalst verslaat leider Charleroi na verlenging

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Leider Spirou Charleroi heeft vrijdag na een verlenging een 86-80 nederlaag geleden bij Aalst in de BNXT League basketbal. Limburg United trok met 80-76 aan het langste eind tegen Leuven Bears, eveneens na een verlenging.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Okapi Aalst keek bij de rust tegen een 44-50 achterstand aan in het Forum. Na de pauze knabbelden de Oost-Vlamingen aan de achterstand, na het vierde kwart gaf het scorebord 78-78 aan. In de verlenging haalde Aalst het met 8-2. Jordan Walker was bij de thuisploeg goed voor 18 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Limburg United zag Leuven Bears uitlopen in het tweede kwart (13-21). De bezoekers hadden bij de rust een tienpuntenkloof beet: 34-44. Toch bleek die niet geruststellend, want dankzij een sterk slotkwart (22-11) wist Limburg United een verlenging af te dwingen: 66-66. Daarin bleken de Limburgers nipt sterker (14-10). Alexander Stein was de uitblinker bij Limburg United met 26 punten, Brevin Pritzl bij Leuven Bears met 28 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In het Belgische luik van de BNXT League blijft Spirou Charleroi (10z-5n) aan de leiding met 25 punten. Limburg United (9z-6n) deed een goede zaak in de strijd voor een plek in de top vijf, die mag deelnemen aan de Elite Gold. Het is nu tweede met 24 punten. Aalst (7z-9n) staat op de vierde stek met 23 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

Limburg United zag Leuven Bears uitlopen in het tweede kwart (13-21). De bezoekers hadden bij de rust een tienpuntenkloof beet: 34-44. Toch bleek die niet geruststellend, want dankzij een sterk slotkwart (22-11) wist Limburg United een verlenging af te dwingen: 66-66. Daarin bleken de Limburgers nipt sterker (14-10). Alexander Stein was de uitblinker bij Limburg United met 26 punten, Brevin Pritzl bij Leuven Bears met 28 punten.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In het Belgische luik van de BNXT League blijft Spirou Charleroi (10z-5n) aan de leiding met 25 punten. Limburg United (9z-6n) deed een goede zaak in de strijd voor een plek in de top vijf, die mag deelnemen aan de Elite Gold. Het is nu tweede met 24 punten. Aalst (7z-9n) staat op de vierde stek met 23 punten.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","title":"Aalst verslaat leider Charleroi na verlenging","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3032786","showConversation":false,"eventTime":1674856500000,"source":"","time":"??+?","title":"","type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1618904413707407360"}],"status":"AFTER_TODAY"},"title":"BNXT League","matchID":"3318659","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318659","interval":10}-->
basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement