Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Na regen komt zonneschijn en een 7e plaats voor Thomas Pieters na openingsronde in Dubai

Na regen komt zonneschijn en een 7e plaats voor Thomas Pieters na openingsronde in Dubai

clock 15:3815 uur 38. Thomas Pieters opent met 7e plaats. Thomas Pieters staat na een ronde van 67 slagen op een gedeelde zevende plaats Pieters zag zeven birdies in de cup verdwijnen waartegen hij ook twee bogeys moest incasseren. In de tussenstand telt hij na achttien holes twee slagen meer dan de Engelsman Ian Poulter en de Zweedse amateur Ludvig Aberg. Nicolas Colsaerts had voor zijn eerste ronde 71 slagen nodig. De 40-jarige Brusselaar, die op de tweede parcourshelft van start ging, moest op zijn derde hole een bogey op zijn scorekaart noteren. Op zijn volgende zes holes putte hij vier birdies weg. Op de tweede parcourshelft liep het nog twee keer fout waarmee hij zijn eerste ronde afsloot op een gedeelde 57e stek. De Noord-Ier Rory McIlroy, tweevoudig winnaar, staat na zes birdies, een eagle en twee bogeys op een gedeelde derde plaats, met een slag meer dan de leiders. .Thomas Pieters opent met 7e plaatsThomas Pieters staat na een ronde van 67 slagen op een gedeelde zevende plaats Pieters zag zeven birdies in de cup verdwijnen waartegen hij ook twee bogeys moest incasseren.In de tussenstand telt hij na achttien holes twee slagen meer dan de Engelsman Ian Poulter en de Zweedse amateur Ludvig Aberg.Nicolas Colsaerts had voor zijn eerste ronde 71 slagen nodig. De 40-jarige Brusselaar, die op de tweede parcourshelft van start ging, moest op zijn derde hole een bogey op zijn scorekaart noteren. Op zijn volgende zes holes putte hij vier birdies weg. Op de tweede parcourshelft liep het nog twee keer fout waarmee hij zijn eerste ronde afsloot op een gedeelde 57e stek.De Noord-Ier Rory McIlroy, tweevoudig winnaar, staat na zes birdies, een eagle en twee bogeys op een gedeelde derde plaats, met een slag meer dan de leiders.clock27-01-2023 27-01-2023.clock 16:2416 uur 24.clock 15:5315 uur 53. Ik zal morgen proberen om hetzelfde te doen als vandaag. Ik eindig met hole 7, 8 en 9 en dat zijn moeilijke holes. Als ik 3 keer par heb, dan zal ik heel blij zijn met mijn ronde. Thomas Pieters.Ik zal morgen proberen om hetzelfde te doen als vandaag. Ik eindig met hole 7, 8 en 9 en dat zijn moeilijke holes. Als ik 3 keer par heb, dan zal ik heel blij zijn met mijn ronde.Thomas Pietersclock 15:2815 uur 28.clock 15:2215 uur 22. Goeie start voor Pieters en Colsaerts. De ene week is de andere niet voor Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts. Vorige week waren ze na 2 dagen al klaar in Abu Dhabi, maar in Dubai hebben ze een goeie start gemaakt. Colsaerts kon voor de invallende duisternis 12 holes afwerken en was daarin goed voor 4 birdies en 1 bogey. Met -3 staat hij op een gedeelde achtste plaats, slechts 12 spelers konden hun eerste ronde voltooien. Thomas Pieters deed nog beter dan Colsaerts. Na 15 holes staat hij met -5 aan de leiding. Pieters moest na 3 putts op hole 15 een bogey opschrijven, maar daartegenover stonden birdies op 14, 17, 18, 1, 3 en 4. .Goeie start voor Pieters en ColsaertsDe ene week is de andere niet voor Thomas Pieters en Nicolas Colsaerts. Vorige week waren ze na 2 dagen al klaar in Abu Dhabi, maar in Dubai hebben ze een goeie start gemaakt.Colsaerts kon voor de invallende duisternis 12 holes afwerken en was daarin goed voor 4 birdies en 1 bogey. Met -3 staat hij op een gedeelde achtste plaats, slechts 12 spelers konden hun eerste ronde voltooien.Thomas Pieters deed nog beter dan Colsaerts. Na 15 holes staat hij met -5 aan de leiding. Pieters moest na 3 putts op hole 15 een bogey opschrijven, maar daartegenover stonden birdies op 14, 17, 18, 1, 3 en 4.clock 15:0015 uur . Hevige regenval heeft 6 uur vertraging veroorzaakt voor het programma in Dubai. De golfbaan moest hersteld worden voor het toernooi van start kon gaan. .Hevige regenval heeft 6 uur vertraging veroorzaakt voor het programma in Dubai. De golfbaan moest hersteld worden voor het toernooi van start kon gaan.clock 14:5814 uur 58.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement