Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Copa del Rey: Real Madrid wurmt zich naar halve finales na beladen derby tegen Atletico

Copa del Rey: Real Madrid wurmt zich naar halve finales na beladen derby tegen Atletico

1/4e finales Barcelona Real Sociedad 1-0 Osasuna Sevilla 2-1 Valencia Bilbao 1-3 Real Madrid Atletico 3-1 n.v. Copa del Reyclock 23:3523 uur 35. Real naar de halve finales, Vinicius haalt sportieve gram. Real Madrid maakt nog altijd kans om voor het eerst sinds 2014 nog eens de Spaanse beker te winnen. De derby werd door de fans van Atletico nog voor de aftrap op een schandalige manier opgepookt met onder meer een pop van Vinicius die zich zogezegd had opgehangen aan een brug. Atletico, met Witsel en Carrasco als invallers, leek op weg naar de halve finales dankzij een schitterende teamgoal afgerond door Morata. Maar Rodrygo toonde 10 minuten voor tijd ook dat je ook in je eentje de match kunt beslissen. Toen Atletico in de verlengingen door rood voor Savic (2x geel in 3 minuten) door de hoeven ging, was het toch weer Benzema die zich met de 2-1 tot de held kroonde. In de extra tijd van de extra tijd kon Vinicius de Atletico-fans helemaal het zwijgen opleggen met de 3-1. .Real naar de halve finales, Vinicius haalt sportieve gramReal Madrid maakt nog altijd kans om voor het eerst sinds 2014 nog eens de Spaanse beker te winnen. De derby werd door de fans van Atletico nog voor de aftrap op een schandalige manier opgepookt met onder meer een pop van Vinicius die zich zogezegd had opgehangen aan een brug.Atletico, met Witsel en Carrasco als invallers, leek op weg naar de halve finales dankzij een schitterende teamgoal afgerond door Morata. Maar Rodrygo toonde 10 minuten voor tijd ook dat je ook in je eentje de match kunt beslissen.Toen Atletico in de verlengingen door rood voor Savic (2x geel in 3 minuten) door de hoeven ging, was het toch weer Benzema die zich met de 2-1 tot de held kroonde. In de extra tijd van de extra tijd kon Vinicius de Atletico-fans helemaal het zwijgen opleggen met de 3-1.clock 23:34Vinicius antwoordt de provocerende Atletico-fans met de voeten. 23 uur 34.Vinicius antwoordt de provocerende Atletico-fans met de voetenclock 23:10Rodrygo lost de problemen voor Real in zijn eentje op. 23 uur 10.Rodrygo lost de problemen voor Real in zijn eentje opclock 23:10Benzema scoort in de verlengingen. 23 uur 10.Benzema scoort in de verlengingen.clock 23:09Deze knappe teamgoal van Atletico opende het bal. 23 uur 09.Deze knappe teamgoal van Atletico opende het balclock 00:3500 uur 35. Barcelona zuinig naar halve finales ten koste van Sociedad. Barcelona had genoeg aan één goal van Ousmane Dembélé om zich te plaatsen voor de halve finales. De competitieleider zag zijn taak vergemakkelijkt na de rode kaart kort voor de rust voor middenvelder Braiz Mendez, die hard inging op de enkel van Sergio Busquets. 7 minuten na de pauze zette Dembélé het numerieke overwicht om in een voorsprong, maar meer deed Barcelona niet tegen de derde van de Primera Division. Barça won de trofee voor het laatst in 2021, vorig jaar ging het er in de 1/8e finales uit. In de tweede partij van de avond klopte Osasuna thuis Sevilla met 2-1 na verlengingen. Het stond 1-1 na 90 minuten. .Barcelona zuinig naar halve finales ten koste van SociedadBarcelona had genoeg aan één goal van Ousmane Dembélé om zich te plaatsen voor de halve finales. De competitieleider zag zijn taak vergemakkelijkt na de rode kaart kort voor de rust voor middenvelder Braiz Mendez, die hard inging op de enkel van Sergio Busquets.7 minuten na de pauze zette Dembélé het numerieke overwicht om in een voorsprong, maar meer deed Barcelona niet tegen de derde van de Primera Division.Barça won de trofee voor het laatst in 2021, vorig jaar ging het er in de 1/8e finales uit.In de tweede partij van de avond klopte Osasuna thuis Sevilla met 2-1 na verlengingen. Het stond 1-1 na 90 minuten.clock26-01-2023 26-01-2023.clock 23:0723 uur 07. Villarreal maakt het Madrid lastig. Geen midweekse voetbalwandeling voor Real Madrid op bezoek bij Villarreal.  De landskampioen verloor er anderhalve week geleden in de competitie. Ook vanavond leek het helemaal scheef te lopen. Courtois moest zich al snel omdraaien voor de openingstreffer van Capoue. Net voor de rust maakte Chukwueze de 2-0. Real moest uit een ander vaatje gaan tappen. Ancelotti gooide Ceballos en Asensio – en niet Hazard – in de strijd. Die eerste gaf meteen een assist aan Vinicius voor de aansluitingstreffer. Militao duwde halfweg de tweede helft de gelijkmaker in doel. De bezoekers groeiden in de partij. Invallers Asensio en Ceballos vonden elkaar. De Spanjaard trapte zijn ploeg knap richting kwartfinales.  .Villarreal maakt het Madrid lastigGeen midweekse voetbalwandeling voor Real Madrid op bezoek bij Villarreal. De landskampioen verloor er anderhalve week geleden in de competitie. Ook vanavond leek het helemaal scheef te lopen. Courtois moest zich al snel omdraaien voor de openingstreffer van Capoue. Net voor de rust maakte Chukwueze de 2-0.Real moest uit een ander vaatje gaan tappen. Ancelotti gooide Ceballos en Asensio – en niet Hazard – in de strijd. Die eerste gaf meteen een assist aan Vinicius voor de aansluitingstreffer. Militao duwde halfweg de tweede helft de gelijkmaker in doel.De bezoekers groeiden in de partij. Invallers Asensio en Ceballos vonden elkaar. De Spanjaard trapte zijn ploeg knap richting kwartfinales. clock 23:06Ceballos maakt de ommekeer af. 23 uur 06.Ceballos maakt de ommekeer afclock 23:05Villarreal gaat rusten bij 2-0. 23 uur 05.Villarreal gaat rusten bij 2-0clock 21:5121 uur 51. Weinig zweetdruppels bij FC Barcelona. FC Barcelona staat zonder problemen in de kwartfinales van de Copa del Rey. Derdeklasser Ceuta hield 40 minuten stand tot Raphinha de score opende. Barça spaarde een resem sterren, Lewandowski stond wel aan de aftrap. Hij nam nog 2 rozen voor zijn rekening, tussendoor scoorden Fati en Kessié: 0-5. Kessié mocht nog eens een wedstrijd starten en gaf zijn visitkeaartje af met ook nog eens 2 assists. Een duidelijk signaal richting Xavi en bestuur, die de middenvelder op de transferlijst plaatsten in januari. .Weinig zweetdruppels bij FC BarcelonaFC Barcelona staat zonder problemen in de kwartfinales van de Copa del Rey. Derdeklasser Ceuta hield 40 minuten stand tot Raphinha de score opende.Barça spaarde een resem sterren, Lewandowski stond wel aan de aftrap. Hij nam nog 2 rozen voor zijn rekening, tussendoor scoorden Fati en Kessié: 0-5.Kessié mocht nog eens een wedstrijd starten en gaf zijn visitkeaartje af met ook nog eens 2 assists. Een duidelijk signaal richting Xavi en bestuur, die de middenvelder op de transferlijst plaatsten in januari.clock19-01-2023 19-01-2023.clock 22:5822 uur 58. Opsteker voor Atletico tegen Musonda. Charly Musonda kreeg bij tweedeklasser Levante nog wat speelminuten van coach Calleja. Scoren tegen Atletico Madrid (zonder Carrasco en met Witsel 90 minuten op de bank) zat er niet in. Morata en Llorente beslisten de match met doelpunten in de tweede helft. .Opsteker voor Atletico tegen MusondaCharly Musonda kreeg bij tweedeklasser Levante nog wat speelminuten van coach Calleja. Scoren tegen Atletico Madrid (zonder Carrasco en met Witsel 90 minuten op de bank) zat er niet in. Morata en Llorente beslisten de match met doelpunten in de tweede helft.clock 22:58Musonda in actie tegen Atletico. 22 uur 58.Musonda in actie tegen Atleticoclock18-01-2023 18-01-2023.clock 23:0123 uur 01. Ook Sevilla gaat naar de kwartfinales. Op zijn 34e is Ivan Rakitic nog altijd van goudwaarde voor Sevilla. De Kroaat zorgde voor het enige doelpunt in de 1/8e finale op het veld van Alaves. Adnan Januzaj zat niet in de selectie bij Sevilla. .Ook Sevilla gaat naar de kwartfinalesOp zijn 34e is Ivan Rakitic nog altijd van goudwaarde voor Sevilla. De Kroaat zorgde voor het enige doelpunt in de 1/8e finale op het veld van Alaves. Adnan Januzaj zat niet in de selectie bij Sevilla.clock 21:1921 uur 19. Real Sociedad is eerste kwartfinalist. Real Sociedad heeft in eigen stadion Mallorca uit de beker gekegeld. Een vroeg doelpunt van spits Navarro na vijf minuten volstond voor de ploeg uit San Sebastian.  .Real Sociedad is eerste kwartfinalistReal Sociedad heeft in eigen stadion Mallorca uit de beker gekegeld. Een vroeg doelpunt van spits Navarro na vijf minuten volstond voor de ploeg uit San Sebastian. clock17-01-2023 17-01-2023.clock 23:3623 uur 36. Barcelona geeft drie keer voorsprong weg tegen derdeklasser: 3-4. Barcelona is niet zonder te strijden in de 1/8e finales geraakt. Een vroege goal na vier minuten van Araujo leek nochtans het ideale scenario voor Barcelona, maar het omgekeerde werd waar.  Intercity, een ploeg uit Alicante, kwam drie keer terug van een achterstand nadat Dembele er 1-2 van maakte en Raphina 2-3.  Oriol Soldevila kende de avond van zijn leven met een hattrick in de tweede helft tegen het grote Barcelona.  Na 90 minuten stond het 3-3, dus werden verlengingen gespeeld. Invaller Fati scoorde op het einde van de eerste verlenging met een afgeweken schot en kon zo een blamage voor Barcelona vermijden.  .Barcelona geeft drie keer voorsprong weg tegen derdeklasser: 3-4Barcelona is niet zonder te strijden in de 1/8e finales geraakt. Een vroege goal na vier minuten van Araujo leek nochtans het ideale scenario voor Barcelona, maar het omgekeerde werd waar. Intercity, een ploeg uit Alicante, kwam drie keer terug van een achterstand nadat Dembele er 1-2 van maakte en Raphina 2-3. Oriol Soldevila kende de avond van zijn leven met een hattrick in de tweede helft tegen het grote Barcelona. Na 90 minuten stond het 3-3, dus werden verlengingen gespeeld. Invaller Fati scoorde op het einde van de eerste verlenging met een afgeweken schot en kon zo een blamage voor Barcelona vermijden. clock 22:0722 uur 07. Witsel, Carrasco en Januzaj gaan naar 1/8e finales. Atlético Madrid heeft woensdag in de zestiende finales van de Copa del Rey met 0-2 de maat genomen van tweedeklasser Real Oviedo. Rode Duivels Axel Witsel en Yannick Carrasco stonden aan de aftrap bij de Rojiblancos. Witsel speelde de hele wedstrijd, Carrasco werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. De doelpunten waren 0van Marcos Llorente en de ingevallen Pablo Barrios. Sevilla en Adnan Januzaj wonnen eerder op de avond met 0-5 bij derdeklasser Linares. Youssef En Nesyri lukte een hattrick. Januzaj bleef andermaal een hele partij op de bank bij de Andalusiërs. Hij kwam dit seizoen bij Sevilla, over alle competities heen, nog maar 130 minuten in actie. .Witsel, Carrasco en Januzaj gaan naar 1/8e finalesAtlético Madrid heeft woensdag in de zestiende finales van de Copa del Rey met 0-2 de maat genomen van tweedeklasser Real Oviedo. Rode Duivels Axel Witsel en Yannick Carrasco stonden aan de aftrap bij de Rojiblancos. Witsel speelde de hele wedstrijd, Carrasco werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. De doelpunten waren 0van Marcos Llorente en de ingevallen Pablo Barrios.Sevilla en Adnan Januzaj wonnen eerder op de avond met 0-5 bij derdeklasser Linares. Youssef En Nesyri lukte een hattrick. Januzaj bleef andermaal een hele partij op de bank bij de Andalusiërs. Hij kwam dit seizoen bij Sevilla, over alle competities heen, nog maar 130 minuten in actie.clock04-01-2023 04-01-2023.clock 22:5822 uur 58. Hazard maakt weer slechte beurt. Eden Hazard heeft opnieuw een kans om in de gratie van coach Ancelotti te komen, laten liggen. Tegen vierdeklasser (!) Cacereño speelde hij een draak van een match en werd hij dan ook na 68 minuten gewisseld. Eén minuut na die wissel viel de enige goal van de match, van Rodrygo. .Hazard maakt weer slechte beurtEden Hazard heeft opnieuw een kans om in de gratie van coach Ancelotti te komen, laten liggen. Tegen vierdeklasser (!) Cacereño speelde hij een draak van een match en werd hij dan ook na 68 minuten gewisseld. Eén minuut na die wissel viel de enige goal van de match, van Rodrygo.clock 22:5722 uur 57.clock 22:56Het bevrijdende doelpunt van Rodrygo. 22 uur 56.Het bevrijdende doelpunt van Rodrygoclock03-01-2023 03-01-2023.clock 23:2423 uur 24. Carrasco helpt Atletico uit lastige situatie. Atletico Madrid had een vette kluif aan Aranteiro in de tweede ronde van de Copa del Rey. De bescheiden club kwam op voorspong net voor de rust en dus moest Atletico achtervolgen. Diego Simeone moest Griezmann en Molina en Correa nog missen na de WK-finale. Joao Felix was ziek. De Belgen stonden wel in de basis, en gelukkig maar want Yannick Carrasco werd de verlosser. Hij maakte gelijk vanaf de stip.  Morata kon dat kunstje niet overdoen, zijn penalty werd gered. En zo bleef het nog lang spannend. Uiteindelijk zette Barrios zijn ploeg op voorsprong in minuut 77. En Carrasco deed de boeken in de toegevoegde tijd helemaal toe: 3-1. .Carrasco helpt Atletico uit lastige situatieAtletico Madrid had een vette kluif aan Aranteiro in de tweede ronde van de Copa del Rey. De bescheiden club kwam op voorspong net voor de rust en dus moest Atletico achtervolgen.Diego Simeone moest Griezmann en Molina en Correa nog missen na de WK-finale. Joao Felix was ziek. De Belgen stonden wel in de basis, en gelukkig maar want Yannick Carrasco werd de verlosser. Hij maakte gelijk vanaf de stip. Morata kon dat kunstje niet overdoen, zijn penalty werd gered. En zo bleef het nog lang spannend. Uiteindelijk zette Barrios zijn ploeg op voorsprong in minuut 77. En Carrasco deed de boeken in de toegevoegde tijd helemaal toe: 3-1.alles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement