Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Wintertransfers in België: Club Brugge haalt Hendry terug, Dragus en Boljevic weg uit Luik

Wintertransfers in België: Club Brugge haalt Hendry terug, Dragus en Boljevic weg uit Luik

do 26 januari 2023 15:07 Van een echte winterstop is er in het Belgische voetbal geen sprake, maar winterkoopjes kunnen uiteraard wel nog altijd gedaan worden. Bekijk hier wie komt en gaat in de Jupiler Pro League. transfer Jupiler Pro Leaguespinnerclock 15:1315 uur 13. Standard doet Dragus en Boljevic van de hand. Twee spelers verlaten Luik op huurbasis: de 23-jarige aanvaller Denis Dragus trekt naar de Italiaanse tweedeklasser Genoa, de zusterclub van Standard, mét aankoopoptie. De Roemeen kwam in 2019 bij Standard terecht van Viitorul Constanta. Hij kon nooit echt een basisplek afdwingen. In 54 duels scoorde hij 10 keer, dit seizoen kwam hij 21 keer in actie, goed voor 4 goals. Het is Dragus' 2e uitleenbeurt in Italië, in het seizoen 2020-2021 was hij bij Crotone. Een half uurtje na Dragus volgde ook het vertrek van Aleksandar Boljevic. De 27-jarige Montenegrijn trekt naar Hapoel Tel-Aviv in Israël. Boljevic kwam van Waasland-Beveren naar Standard in 2019, ook hij kon er zich niet doorzetten. In 2021 was er een uitleenbeurt aan Eupen, dit seizoen zit hij aan 9 matchen voor Standard. .Standard doet Dragus en Boljevic van de handTwee spelers verlaten Luik op huurbasis: de 23-jarige aanvaller Denis Dragus trekt naar de Italiaanse tweedeklasser Genoa, de zusterclub van Standard, mét aankoopoptie.De Roemeen kwam in 2019 bij Standard terecht van Viitorul Constanta. Hij kon nooit echt een basisplek afdwingen. In 54 duels scoorde hij 10 keer, dit seizoen kwam hij 21 keer in actie, goed voor 4 goals.Het is Dragus’ 2e uitleenbeurt in Italië, in het seizoen 2020-2021 was hij bij Crotone.Een half uurtje na Dragus volgde ook het vertrek van Aleksandar Boljevic. De 27-jarige Montenegrijn trekt naar Hapoel Tel-Aviv in Israël. Boljevic kwam van Waasland-Beveren naar Standard in 2019, ook hij kon er zich niet doorzetten. In 2021 was er een uitleenbeurt aan Eupen, dit seizoen zit hij aan 9 matchen voor Standard.clock 15:1315 uur 13.clock 15:1215 uur 12.clock 15:1215 uur 12.clock 15:0815 uur 08. Club Brugge haalt huurling Jack Hendry terug. De Schotse Jack Hendry keert vroeger dan verwacht terug van zijn uitleenclub Cremonese. De 27-jarige verdediger hoopt weer op speelkansen van de nieuwe Club-coach Scott Parker. Hendry kwam in augustus 2021 over van Oostende. Bij blauw-zwart begon hij sterk, maar verdween hij op het einde van het seizoen uit beeld. Hij speelde 33 duels, maar werd in de zomer wel verhuurd aan de gepromoveerde Serie A-club. In Italië kwam hij maar 6 keer in actie als ploegmaat van Cyriel Dessers en David Okereke (ex-Club). Cremonese staat laatste in Italië met 8 punten. .Club Brugge haalt huurling Jack Hendry terugDe Schotse Jack Hendry keert vroeger dan verwacht terug van zijn uitleenclub Cremonese. De 27-jarige verdediger hoopt weer op speelkansen van de nieuwe Club-coach Scott Parker.Hendry kwam in augustus 2021 over van Oostende. Bij blauw-zwart begon hij sterk, maar verdween hij op het einde van het seizoen uit beeld. Hij speelde 33 duels, maar werd in de zomer wel verhuurd aan de gepromoveerde Serie A-club.In Italië kwam hij maar 6 keer in actie als ploegmaat van Cyriel Dessers en David Okereke (ex-Club).  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement