Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vanavond weten we wie de Gouden Schoen wint: volg al het nieuws hier op de voet

Vanavond weten we wie de Gouden Schoen wint: volg al het nieuws hier op de voet

wo 25 januari 2023 9:36 Vanavond vindt de uitreiking plaats van de 68e Gouden Schoen, de trofee voor de beste voetballer op de Belgische velden in 2022. Wie wordt de opvolger van Paul Onuachu? We volgen het belangrijkste nieuws over de Gouden Schoen op deze pagina. Gouden Schoen 2022spinnerclock 14:2714 uur 27.Opvallend Iets minder glamoureus dan nu: zo hoorde Jan Ceulemans in 1980 dat hij de Gouden Schoen wonclock 14:30clock 11:3711 uur 37.Gouden Schoen QUIZ: Ken jij de laatste 30 winnaars van de Gouden Schoen?clock 11:35clock 09:3209 uur 32. Simon maakte Club kampioen en speelde geweldige matchen in de Champions League. Het zou prachtig zijn mocht er met Simon nog eens een doelman winnen. Jos Beckx, de voormalige keeperstrainer van Simon Mignolet.Simon maakte Club kampioen en speelde geweldige matchen in de Champions League. Het zou prachtig zijn mocht er met Simon nog eens een doelman winnen.Jos Beckx, de voormalige keeperstrainer van Simon Mignoletclock 09:2009 uur 20.Gouden Schoen Simon Mignolet mag van u de Gouden Schoen winnen, bij de vrouwen is het ultraspannendclock 09:27clock 08:1108 uur 11.Gouden Schoen Oud-keeperstrainer over zijn pupil Simon Mignolet: “Het was nooit zwaar genoeg voor hem”clock 08:11clock25-01-2023 25-01-2023.clock 16:1016 uur 10.Gouden Schoen Jean-Marie Pfaff hoopt dat doelman eindelijk nog eens Gouden Schoen wint: “Maar Mignolet mag stouter zijn”clock 24/01clock24-01-2023 24-01-2023.clock 10:4210 uur 42.Jupiler Pro League Na een topjaar legt Paul Onuachu de lat nog hoger in 2023: “Ik wil Genk verlaten als kampioen”clock 07/01clock 10:4110 uur 41. Wie volgt Onuachu op? Woensdagavond weten we wie Paul Onuachu opvolgt als Gouden Schoen. Kan Club Brugge-doelman Simon Mignolet zijn favorietenrol waarmaken of gaat iemand anders met de trofee aan de haal? We volgen het hier op de voet. .Wie volgt Onuachu op?Woensdagavond weten we wie Paul Onuachu opvolgt als Gouden Schoen. Kan Club Brugge-doelman Simon Mignolet zijn favorietenrol waarmaken of gaat iemand anders met de trofee aan de haal? We volgen het hier op de voet. Gouden Schoen Jupiler Pro League voetbal taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement