Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Mauritius Open: Thomas Detry sluit af met een offday (en een 68e plaats)

Mauritius Open: Thomas Detry sluit af met een offday (en een 68e plaats)

clock 14:0014 uur . Detry sluit af met desastreuze dag. Thomas Detry is op de 68e plaats geëindigd. Op de slotdag zakte hij nog dieper weg. Met 80 slagen (+8) kwam Detry allesbehalve in de buurt van een remonte. Voor de kenners: hij liet 5 birdies, 1 bogey, 3 dubbele bogeys en 3 triple bogeys optekenen. Zo kwam Detry aan 296 slagen in totaal. De Fransman Antoine Rozner had er 27 minder nodig. Hij won voor de 3e keer een toernooi in de DP World Tour (de Europese PGA Tour). .Detry sluit af met desastreuze dagThomas Detry is op de 68e plaats geëindigd. Op de slotdag zakte hij nog dieper weg.Met 80 slagen (+8) kwam Detry allesbehalve in de buurt van een remonte. Voor de kenners: hij liet 5 birdies, 1 bogey, 3 dubbele bogeys en 3 triple bogeys optekenen. Zo kwam Detry aan 296 slagen in totaal.De Fransman Antoine Rozner had er 27 minder nodig. Hij won voor de 3e keer een toernooi in de DP World Tour (de Europese PGA Tour).clock 13:5913 uur 59.clock 13:5813 uur 58.clock18-12-2022 18-12-2022.clock 16:1116 uur 11. Detry zakt verder weg. Thomas Detry heeft met een derde ronde van 74 slagen zestien plaatsen moeten prijsgeven op de Mauritius Open golf (DP World Tour/1 miljoen euro). Detry putte tijdens zijn ronde vijf birdies weg waartegen hij ook zeven bogeys moest incasseren, waarvan drie op de laatste drie holes.  De 29-jarige Brusselaar, nummer 84 op de wereldgolfranglijst, is met zijn totaalscore van 216 slagen (par), weggezakt naar de 42e stek.  In de tussenstand telt hij veertien slagen meer dan de Fransman Antoine Rozner die alleen de leidersplaats bezet en twee slagen beter doet dan zijn landgenoot Julien Brun. .Detry zakt verder wegThomas Detry heeft met een derde ronde van 74 slagen zestien plaatsen moeten prijsgeven op de Mauritius Open golf (DP World Tour/1 miljoen euro).Detry putte tijdens zijn ronde vijf birdies weg waartegen hij ook zeven bogeys moest incasseren, waarvan drie op de laatste drie holes. De 29-jarige Brusselaar, nummer 84 op de wereldgolfranglijst, is met zijn totaalscore van 216 slagen (par), weggezakt naar de 42e stek. In de tussenstand telt hij veertien slagen meer dan de Fransman Antoine Rozner die alleen de leidersplaats bezet en twee slagen beter doet dan zijn landgenoot Julien Brun.clock17-12-2022 17-12-2022.clock 16:2716 uur 27. Detry zakt van 8 naar 26, Colsaerts out. Thomas Detry heeft een minder goede tweede ronde achter de rug. Onze landgenoot had 74 slagen nodig en zakt daardoor van de 8e naar de 26e plaats. Detry noteerde op zijn eerste 9 holes een bogey en een birdie. Op zijn laatste 9 holes moest hij nog 2 bogeys en een dubbele bogey incasseren, waartussen hij nog een eagle in de cup zag verdwijnen. Met een totaalscore van 142 slagen, 2 onder par, telt Detry nu 8 slagen meer dan het leidende trio: de Fransman Antoine Rozner, de Spanjaard Alfredo Garcia-Heredia en de Fin Sami Välimäki. Nicolas Colsaerts leverde op dag 2, net zoals gisteren, een scorekaart af van 73 slagen, 1 over par. Met een totaalscore van 146 slagen, 2 over par, en een gedeelde 83e plaats telde hij 2 slagen te veel om de cut te halen. .Detry zakt van 8 naar 26, Colsaerts outThomas Detry heeft een minder goede tweede ronde achter de rug. Onze landgenoot had 74 slagen nodig en zakt daardoor van de 8e naar de 26e plaats.Detry noteerde op zijn eerste 9 holes een bogey en een birdie. Op zijn laatste 9 holes moest hij nog 2 bogeys en een dubbele bogey incasseren, waartussen hij nog een eagle in de cup zag verdwijnen.Met een totaalscore van 142 slagen, 2 onder par, telt Detry nu 8 slagen meer dan het leidende trio: de Fransman Antoine Rozner, de Spanjaard Alfredo Garcia-Heredia en de Fin Sami Välimäki. Nicolas Colsaerts leverde op dag 2, net zoals gisteren, een scorekaart af van 73 slagen, 1 over par. Met een totaalscore van 146 slagen, 2 over par, en een gedeelde 83e plaats telde hij 2 slagen te veel om de cut te halen.clock 16:2616 uur 26.clock16-12-2022 16-12-2022.clock 16:3516 uur 35. Detry in de top 10. Na de 1e dag van de AfrAsia Bank Mauritius Open prijkt Thomas Detry op een knappe 8e plaats. Ondanks enkele fikse regenbuien slaagde de Belg erin om rond te komen in 68 slagen, 4 onder de par van de baan. Detry sloeg donderdag een eagle en 3 birdies en moest op hole 8 ook een bogey op zijn scorekaart schrijven. Nicolas Colsaerts verging het minder goed op de 1e dag. Colsaerts sloeg wel 4 birdies, maar moest ook 2 bogey's en 1 triple bogey incasseren. Met 73 slagen, één boven par, staat hij op een gedeelde 79e plaats. .Detry in de top 10Na de 1e dag van de AfrAsia Bank Mauritius Open prijkt Thomas Detry op een knappe 8e plaats. Ondanks enkele fikse regenbuien slaagde de Belg erin om rond te komen in 68 slagen, 4 onder de par van de baan.Detry sloeg donderdag een eagle en 3 birdies en moest op hole 8 ook een bogey op zijn scorekaart schrijven.Nicolas Colsaerts verging het minder goed op de 1e dag. Colsaerts sloeg wel 4 birdies, maar moest ook 2 bogey’s en 1 triple bogey incasseren. Met 73 slagen, één boven par, staat hij op een gedeelde 79e plaats.clock 16:3516 uur 35.clock 16:3516 uur 35.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement