Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Vertonghen gelooft erin: “Soms zie je het licht niet, maar het schijnt het felst in donkere tijden”

Vertonghen gelooft erin: “Soms zie je het licht niet, maar het schijnt het felst in donkere tijden”

Fase per faseclock 12:59vooraf, 12 uur 59.WK voetbal 2022 QUIZ: De Kroatische kabel doorheen de Jupiler Pro Leagueclock 12:56clock 12:41vooraf, 12 uur 41.WK voetbal 2022 POLL: plots gelooft 44% weer in de kwalificatie van de Rode Duivelsclock 12:41clock 12:10vooraf, 12 uur 10. Misschien zie je het licht niet. Maar het schijnt het felst in donkere tijden. Promofilmpje KBVB.Misschien zie je het licht niet. Maar het schijnt het felst in donkere tijden.Promofilmpje KBVBclock 12:08vooraf, 12 uur 08.clock 12:07vooraf, 12 uur 07.WK voetbal 2022 Wie moet aan de aftrap staan bij de Duivels? De keuzes van Ruben en Eddy: “Trossard moét erin”clock 11:23clock 11:00vooraf, 11 uur .WK voetbal 2022 Mathematisch kan het nog: bij deze scenario’s halen de Rode Duivels de 1/8e finalesclock 30/11clock 10:10vooraf, 10 uur 10. Blanka Vlasic, ex-hoogspringster en vrouw van Ruben Van Gucht, supportert straks voor Kroatië: “Maar ik wens België het beste”Voor de Rode Duivels is de WK-match tegen Kroatië erop of eronder, maar voor de voormalige Kroatische hoogspringster Blanka Vlasic is het ook een familiezaak. Ze is getrouwd met Sporzaverslaggever Ruben Van Gucht, samen hebben ze ook een zoontje. Tegelijk speelt haar broer Nikola voor het Kroatische nationale elftal. Hoe kijkt zij naar de match straks?clock 05:23clock 08:10vooraf, 08 uur 10.WK voetbal 2022 Peter Vandenbempt ziet torenhoge inzet voor Duivels: “Eindigen met afgang wens je deze generatie niet toe”clock 07:00clock01-12-2022 01-12-2022.clock 13:59vooraf, 13 uur 59. We mogen geen fouten maken. Vooraf rekenen is nooit goed en dat zullen we ook niet doen. We zullen spelen om te winnen. Zlatko Dalic, bondscoach Kroatië.We mogen geen fouten maken. Vooraf rekenen is nooit goed en dat zullen we ook niet doen. We zullen spelen om te winnen.Zlatko Dalic, bondscoach Kroatiëclock 13:55vooraf, 13 uur 55. Zlatko Dalic: “We houden geen rekening met wat de pers schrijft over België”. Ook bij Kroatië was er een persconferentie daags voor het duel tegen België. De bondscoach sprak er ondanks de mindere prestaties van de Belgen op dit WK toch vol ontzag over de Rode Duivels. “Hun laatste matchen, daar kijken we niet naar”, vertelde Zlatko Dalic. “We houden ook geen rekening met wat er allemaal in de pers is verschenen. België blijft een uitstekende ploeg met fantastische spelers zoals Kevin De Bruyne en Eden Hazard.” Romelu Lukaku zou eventueel een eerste keer aan de aftrap kunnen komen. “Lukaku is een belangrijke speler voor de Belgen. Hij zorgt voor energie en is sterk in de duels. Hij zal geen matchritme hebben, maar het blijft een uitstekende spits.” .Zlatko Dalic: “We houden geen rekening met wat de pers schrijft over België”Ook bij Kroatië was er een persconferentie daags voor het duel tegen België. De bondscoach sprak er ondanks de mindere prestaties van de Belgen op dit WK toch vol ontzag over de Rode Duivels.”Hun laatste matchen, daar kijken we niet naar”, vertelde Zlatko Dalic. “We houden ook geen rekening met wat er allemaal in de pers is verschenen. België blijft een uitstekende ploeg met fantastische spelers zoals Kevin De Bruyne en Eden Hazard.”Romelu Lukaku zou eventueel een eerste keer aan de aftrap kunnen komen. “Lukaku is een belangrijke speler voor de Belgen. Hij zorgt voor energie en is sterk in de duels. Hij zal geen matchritme hebben, maar het blijft een uitstekende spits.”clock 07:32vooraf, 07 uur 32. Kroatische middenveld als motor. Bij de Rode Duivels wordt er in aanloop naar de WK-wedstrijden steevast stevig gediscussieerd over het middenveld. Bij Kroatië is het zo klaar als een klontje: Modric-Brozovic-Kovacic zijn er in het graniet van de ploeg gegrift.  Ook ploegmakker Vlasic stak de loftrompet over het Kroatische triumviraat. “Ons middenveld is al jaren van wereldklasse. Kovacic is een uniek talent, Brozovic zijn vormpeil is schitterend en Modric zijn ervaring is cruciaal voor dit elftal. Ze vormen het hart van dit team.” “Onze grootste sterkte is onze onderlinge verstandhouding”, vertelde Modric zelf op de persconferentie. “Daarnaast zijn we ook zeer complementair en pakken we de wedstrijd altijd juist aan. Ik hoop dat dit partnerschap nog lang kan blijven werken.” .Kroatische middenveld als motorBij de Rode Duivels wordt er in aanloop naar de WK-wedstrijden steevast stevig gediscussieerd over het middenveld. Bij Kroatië is het zo klaar als een klontje: Modric-Brozovic-Kovacic zijn er in het graniet van de ploeg gegrift. Ook ploegmakker Vlasic stak de loftrompet over het Kroatische triumviraat. “Ons middenveld is al jaren van wereldklasse. Kovacic is een uniek talent, Brozovic zijn vormpeil is schitterend en Modric zijn ervaring is cruciaal voor dit elftal. Ze vormen het hart van dit team.””Onze grootste sterkte is onze onderlinge verstandhouding”, vertelde Modric zelf op de persconferentie. “Daarnaast zijn we ook zeer complementair en pakken we de wedstrijd altijd juist aan. Ik hoop dat dit partnerschap nog lang kan blijven werken.”clock 06:43vooraf, 06 uur 43.WK voetbal 2022 Een mythische mijlpaal die extra motiveert: Thibaut Courtois is straks de man met een missieclock 30/11clock 06:41vooraf, 06 uur 41. België stoot door … – Met een zege tegen Kroatië.  – Met een draw tegen Kroatië, op voorwaarde dat Canada met 4 of meer goals verschil wint van Marokko. Dan eindigen België en Marokko allebei met 4 punten, maar is het doelsaldo van België (-1) beter dan dat van Marokko. – Met een draw tegen Kroatië, op voorwaarde dat Canada met 3 goals verschil wint van Marokko én België op de slotspeeldag 2 goals meer maakt dan Marokko. Dan is het doelsaldo van België en Marokko gelijk, maar heeft België meer goals gemaakt. .België stoot door …- Met een zege tegen Kroatië. – Met een draw tegen Kroatië, op voorwaarde dat Canada met 4 of meer goals verschil wint van Marokko. Dan eindigen België en Marokko allebei met 4 punten, maar is het doelsaldo van België (-1) beter dan dat van Marokko.- Met een draw tegen Kroatië, op voorwaarde dat Canada met 3 goals verschil wint van Marokko én België op de slotspeeldag 2 goals meer maakt dan Marokko. Dan is het doelsaldo van België en Marokko gelijk, maar heeft België meer goals gemaakt.clock30-11-2022 30-11-2022.clock 20:18vooraf, 20 uur 18. Taylor is de ref. Anthony Taylor is donderdag de scheidsrechter bij de beslissende clash tussen België en Kroatië. De Engelsman floot 2 maanden geleden nog de Derby der Lage Landen in Amsterdam, die de Rode Duivels verloren. Taylor wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten die de lijn doen, de Duitser Marco Fritz zit in de VAR-stoel. .Taylor is de refAnthony Taylor is donderdag de scheidsrechter bij de beslissende clash tussen België en Kroatië. De Engelsman floot 2 maanden geleden nog de Derby der Lage Landen in Amsterdam, die de Rode Duivels verloren.Taylor wordt bijgestaan door zijn vaste assistenten die de lijn doen, de Duitser Marco Fritz zit in de VAR-stoel.clock 19:59vooraf, 19 uur 59.clock 19:58vooraf, 19 uur 58.clock19:58 – VoorafVooraf, 19 uur 58clock Opstelling Kroatië. Dominik Livakovic, Josip Juranovic, Dejan Lovren, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Marko Livaja, Andrej Kramaric, Ivan PerišicOpstelling KroatiëDominik Livakovic, Josip Juranovic, Dejan Lovren, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Marko Livaja, Andrej Kramaric, Ivan Perišicclock Opstelling België. Thibaut Courtois, Timothy Castagne, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Youri Tielemans, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Michy Batshuayi, Eden HazardOpstelling BelgiëThibaut Courtois, Timothy Castagne, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, Youri Tielemans, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Michy Batshuayi, Eden Hazardclock – ploegopstellingenalles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement