Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Anderlecht opent Elite Ronde in Champions League futsal met zege, donderdag wacht Barcelona

Anderlecht opent Elite Ronde in Champions League futsal met zege, donderdag wacht Barcelona

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en Galati. De inzet is een plek in de Final 4 van de Champions League. U kunt alle matchen hier met livestream bekijken. Anderlecht in Elite Ronde: wedstrijden elite ronde Anderlecht Pula 3-2 Anderlecht Barcelona 24/11 Galati Anderlecht 26/11 stand in elite ronde     m w g v +/- ptn 1. Barcelona (Spa) 1 1 0 0 +4 3 2. Anderlecht 1 1 0 0 +1 3 3. Pula (Kro) 1 0 0 1 -1 0 4. Galati (Roe) 1 0 0 1 +4 0 De groepswinnaars van de 4 poules stoten door naar de Final 4. Anderlecht in Elite Rondespinnerclock 22:1922 uur 19. Anderlecht verslaat Pula. In de strijd op een ticket voor de Final Four is Anderlecht begonnen met een 3-2-zege tegen Pula. Paars-wit moest al vroeg achtervolgen, maar Tomic (voor de rust) en Diogo (na de rust) zetten de scheve situatie recht. Toen de Kroaten 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte kwamen, moest Anderlecht weer vol aan de bak. Jelovcic kopte de winning goal in de slotfase binnen. Morgen staat Anderlecht tegenover titelverdediger Barcelona, dat het Roemeense team Galati over de knie legde met 6-2. .Anderlecht verslaat PulaIn de strijd op een ticket voor de Final Four is Anderlecht begonnen met een 3-2-zege tegen Pula. Paars-wit moest al vroeg achtervolgen, maar Tomic (voor de rust) en Diogo (na de rust) zetten de scheve situatie recht.Toen de Kroaten 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte kwamen, moest Anderlecht weer vol aan de bak. Jelovcic kopte de winning goal in de slotfase binnen.Morgen staat Anderlecht tegenover titelverdediger Barcelona, dat het Roemeense team Galati over de knie legde met 6-2.clock 12:4912 uur 49. Anderlecht met livestream. Anderlecht probeert zich deze week te plaatsen voor de Final 4 van de Futsal Champions League. We volgen alle wedstrijden met livestream, te beginnen vanavond om 20.30 uur tegen Pula uit Kroatië. .Anderlecht met livestreamAnderlecht probeert zich deze week te plaatsen voor de Final 4 van de Futsal Champions League. We volgen alle wedstrijden met livestream, te beginnen vanavond om 20.30 uur tegen Pula uit Kroatië.clock 12:4412 uur 44.Futsal RSCA Futsal verliest strijd om de leidersplaats, maar speelt wel Elite Rondeclock 29/10 Futsal voetbal Anderlecht taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement