Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters eindigt 28e in Schotland, Ryan Fox pakt de titel

Thomas Pieters eindigt 28e in Schotland, Ryan Fox pakt de titel

clock 18:3018 uur 30. Fox is de primus in Schotland, Pieters 28e. Na een ultieme ronde van 70 slagen is Thomas Pieters zondag op een gedeelde 28e plaats geëindigd in het Alfred Dunhill Links Championship (DP World Tour/5 miljoen dollar) in het Schotse Saint Andrews. Pieters, die na een dramatische tweede ronde van 83 slagen nog op een 102e plaats stond, realiseerde tijdens de laatste twee dagen nog ronden van 64 en 70 slagen. Zonder inzinking op dag twee deed onze landgenoot misschien wel mee voor de zege. Met zijn eindscore van 282 slagen, zes onder par, telde hij negen slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, die met een ultieme ronde van 68 slagen, de Engelsman Callum Shinkwin en de Zweed Alexander Noren met een slag achter zich liet.  Voor Fox is het zijn tweede overwinning van het seizoen. In februari pakte hij ook al de eindzege in de Ras Al Khaimah Classic. In mei greep hij nipt naast de Dutch Open titel, nadat hij in een play-off de duimen moest leggen voor de Fransman Victor Perez. .Fox is de primus in Schotland, Pieters 28eNa een ultieme ronde van 70 slagen is Thomas Pieters zondag op een gedeelde 28e plaats geëindigd in het Alfred Dunhill Links Championship (DP World Tour/5 miljoen dollar) in het Schotse Saint Andrews.Pieters, die na een dramatische tweede ronde van 83 slagen nog op een 102e plaats stond, realiseerde tijdens de laatste twee dagen nog ronden van 64 en 70 slagen. Zonder inzinking op dag twee deed onze landgenoot misschien wel mee voor de zege. Met zijn eindscore van 282 slagen, zes onder par, telde hij negen slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, die met een ultieme ronde van 68 slagen, de Engelsman Callum Shinkwin en de Zweed Alexander Noren met een slag achter zich liet. Voor Fox is het zijn tweede overwinning van het seizoen. In februari pakte hij ook al de eindzege in de Ras Al Khaimah Classic. In mei greep hij nipt naast de Dutch Open titel, nadat hij in een play-off de duimen moest leggen voor de Fransman Victor Perez.clock 18:2918 uur 29.clock02-10-2022 02-10-2022.clock 19:2719 uur 27. What a difference a day makes. Thomas Pieters heeft zaterdag op de Old Course in St.Andrews dankzij een foutloze ronde in 64 slagen, acht onder par en de beste ronde van de dag, maar liefst 72 plaatsen winst gemaakt op het Alfred Dunhill Links Championship. Na een snertdag gisteren klom de nummer 31 van de wereld klom van de 102e naar de 30e plaats op. Pieters, die na een baaldag op een door slecht weer geteisterde Carnoustie-baan maar liefst 83 slagen nodig had, liep een foutloos parcours en putte acht birdies weg. Zo klom hij maar liefst van plaats 102 naar de 30e. Pieters volgt op 11 slagen van leider Richard Mansell, exact het aantal slagen dat Pieters gisteren boven par sloeg. Nicolas Colsaerts haalde de cut niet. De Brusselaar, die op Carnoustie-baan voor zijn derde ronde 71 slagen nodig had (twee eagles, drie bogeys) eindigde met 217 slagen op een gedeelde 75e plaats. .What a difference a day makesThomas Pieters heeft zaterdag op de Old Course in St.Andrews dankzij een foutloze ronde in 64 slagen, acht onder par en de beste ronde van de dag, maar liefst 72 plaatsen winst gemaakt op het Alfred Dunhill Links Championship.Na een snertdag gisteren klom de nummer 31 van de wereld klom van de 102e naar de 30e plaats op.Pieters, die na een baaldag op een door slecht weer geteisterde Carnoustie-baan maar liefst 83 slagen nodig had, liep een foutloos parcours en putte acht birdies weg. Zo klom hij maar liefst van plaats 102 naar de 30e.Pieters volgt op 11 slagen van leider Richard Mansell, exact het aantal slagen dat Pieters gisteren boven par sloeg.Nicolas Colsaerts haalde de cut niet. De Brusselaar, die op Carnoustie-baan voor zijn derde ronde 71 slagen nodig had (twee eagles, drie bogeys) eindigde met 217 slagen op een gedeelde 75e plaats.clock 19:2519 uur 25.clock 19:2419 uur 24.clock01-10-2022 01-10-2022.clock 17:4317 uur 43. Ontevreden Pieters komt binnen in 83(!) slagen. Thomas Pieters had na een eerste rondje in 65 slagen uitzicht op een goed resultaat in Schotland, maar het Schotse weer strooide roet in zijn eten op dag 2. In de regen en de gierende wind kwam er maar een speler binnen met een score onder par. Iedereen had dus moeite met de omstandigheden, maar Pieters had het opvallend lastig. Op 8 van de 18 holes had hij maar slagen dan toegestaan nodig en dat leidde tot een score van 83, maar liefst 11 over par. Met die barslechte score tuimelde hij van plek 7 naar plek 102. Een dag om snel te vergeten. Tijdens zijn rondje raakte hij zo gefrustreerd dat hij zelfs een tweet stuurde naar de organisatie: “zijn jullie dronken?”. Ook Colsaerts had het knap lastig, maar doet het wel beter. Hij moet na twee dagen tevreden zijn met plek 72. .Ontevreden Pieters komt binnen in 83(!) slagenThomas Pieters had na een eerste rondje in 65 slagen uitzicht op een goed resultaat in Schotland, maar het Schotse weer strooide roet in zijn eten op dag 2. In de regen en de gierende wind kwam er maar een speler binnen met een score onder par.Iedereen had dus moeite met de omstandigheden, maar Pieters had het opvallend lastig. Op 8 van de 18 holes had hij maar slagen dan toegestaan nodig en dat leidde tot een score van 83, maar liefst 11 over par.Met die barslechte score tuimelde hij van plek 7 naar plek 102. Een dag om snel te vergeten. Tijdens zijn rondje raakte hij zo gefrustreerd dat hij zelfs een tweet stuurde naar de organisatie: “zijn jullie dronken?”.Ook Colsaerts had het knap lastig, maar doet het wel beter. Hij moet na twee dagen tevreden zijn met plek 72.clock 17:23Thomas Pieters had niet de beste dag. 17 uur 23.Thomas Pieters had niet de beste dag.clock 17:16Het weer in Schotland was niet ideaal op vrijdag. 17 uur 16.Het weer in Schotland was niet ideaal op vrijdag.clock 17:14Maar een golfer kwam binnen met een score onder par. 17 uur 14.Maar een golfer kwam binnen met een score onder par.clock30-09-2022 30-09-2022.clock 20:1320 uur 13. Thomas Pieters is met een openingsronde in 65 slagen, zeven onder par, van start gegaan op het Alfred Dunhill Links Championship. Pieters, die zijn eerste ronde afwerkte op de Carnoustie, putte op zijn eerste negen holes twee birdies weg, waartegen hij één bogey moest noteren. Op zijn laatste negen holes sloeg de 30-jarige Antwerpenaar maar liefst zes birdies.  In de stand telt de nummer 31 op de wereldranglijst vier slagen meer dan de Fransman Romain Langasque, die met een ronde van 61 slagen op de St. Andrews Old Course het baanrecord evenaarde.   Nicolas Colsaerts leverde op de Kingsbarns een scorekaart af waarop vijf birdies en drie bogeys stonden. Met 70 slagen staat hij op een 78e plaats. .Thomas Pieters is met een openingsronde in 65 slagen, zeven onder par, van start gegaan op het Alfred Dunhill Links Championship.Pieters, die zijn eerste ronde afwerkte op de Carnoustie, putte op zijn eerste negen holes twee birdies weg, waartegen hij één bogey moest noteren. Op zijn laatste negen holes sloeg de 30-jarige Antwerpenaar maar liefst zes birdies. In de stand telt de nummer 31 op de wereldranglijst vier slagen meer dan de Fransman Romain Langasque, die met een ronde van 61 slagen op de St. Andrews Old Course het baanrecord evenaarde.  Nicolas Colsaerts leverde op de Kingsbarns een scorekaart af waarop vijf birdies en drie bogeys stonden. Met 70 slagen staat hij op een 78e plaats.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement