Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

BEKIJK: Antwerp verliest spannende 3×3-finale tegen Riga in de Filipijnen

BEKIJK: Antwerp verliest spannende 3×3-finale tegen Riga in de Filipijnen

Team Antwerp is er net niet in geslaagd de 3×3 World Tour-manche in Cebu, in de Filipijnen, te winnen. Het Belgische team was als eerste geplaatst en schopte het ook tot de finale, maar daarin was Riga na een spannende match iets te sterk.

Advertisement. Scroll to continue reading.

finale
Antwerp Riga (Let) 19-21
halve finale
Antwerp Ulaanbaaatar (Mng) 21-11
kwartfinale
Antwerp Saitama (Jap) 21-19
groep A
Antwerp Cebu 16-11
Antwerp Omaha 19-14
Omaha Cebu 21-14
stand in groep A
    M W ptn
1. Team Antwerp 2 2 4
2 Omaha (VS) 2 1 3
3. Cebu (Fil) 2 0 2

World Tour in Cebu

 1. 14 uur 04. Antwerp grijpt er net naast. Geen eindzege voor Antwerp, wel een tweede plaats na 19-21-verlies tegen Riga. Het Belgische kwartet, met Vervoort, Celis, Donkor en De Valck, moest bijna de hele tijd achtervolgen in de finale, maar na een tweepunter van Donkor leek de match toch richting de Belgen te kantelen. De Letten leken wat aangeslagen, maar plots begonnen hun tweepunters ook te vallen en zo gingen ze toch weer in poleposition naar de slotfase. Met een overtreding bij 20-19 deed Celis nog een wanhoopspoging vlak voor tijd, maar een van de twee Letse vrijworpen ging erin. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp grijpt er net naast

  Geen eindzege voor Antwerp, wel een tweede plaats na 19-21-verlies tegen Riga. Het Belgische kwartet, met Vervoort, Celis, Donkor en De Valck, moest bijna de hele tijd achtervolgen in de finale, maar na een tweepunter van Donkor leek de match toch richting de Belgen te kantelen.

  De Letten leken wat aangeslagen, maar plots begonnen hun tweepunters ook te vallen en zo gingen ze toch weer in poleposition naar de slotfase. Met een overtreding bij 20-19 deed Celis nog een wanhoopspoging vlak voor tijd, maar een van de twee Letse vrijworpen ging erin.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 13 uur 23. Naar de finale. Ulaanbaatar heeft Antwerp in de halve finales een pak minder kopzorgen bezorgd dan Saitama in de kwartfinales. Met een 21-11-score was de wedstrijd snel afgelopen. In de finale wacht Riga. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Naar de finale

  Ulaanbaatar heeft Antwerp in de halve finales een pak minder kopzorgen bezorgd dan Saitama in de kwartfinales. Met een 21-11-score was de wedstrijd snel afgelopen. In de finale wacht Riga.

 3. 12 uur 03. Buzzer beater van Vervoort nekt Saitama. Team Antwerp heeft zijn spannende kwartfinale tegen Saitama met 21-19 gewonnen. De match leek op verlengingen af te stevenen, maar terwijl de gong al klonk, wierp Vervoort er nog een winnende tweepunter in. In de halve finales spelen de Belgen tegen Ulaanbaatar uit Mongolië. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Buzzer beater van Vervoort nekt Saitama

  Team Antwerp heeft zijn spannende kwartfinale tegen Saitama met 21-19 gewonnen. De match leek op verlengingen af te stevenen, maar terwijl de gong al klonk, wierp Vervoort er nog een winnende tweepunter in.

  In de halve finales spelen de Belgen tegen Ulaanbaatar uit Mongolië.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 02-10-2022.

 5. 12 uur 48. Zorgeloze kwalificaties voor Antwerp. Team Antwerp heeft zijn beide poulematchen gewonnen in Cebu en staat daarmee in de kwartfinales. Thuisploeg Cebu werd met 16-11 verslagen en vervolgens moest ook Omaha plooien, met 19-14. De tegenstander in die kwartfinale is nog onbekend. .

  Zorgeloze kwalificaties voor Antwerp

  Team Antwerp heeft zijn beide poulematchen gewonnen in Cebu en staat daarmee in de kwartfinales. Thuisploeg Cebu werd met 16-11 verslagen en vervolgens moest ook Omaha plooien, met 19-14. De tegenstander in die kwartfinale is nog onbekend.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Team Antwerp heeft zijn spannende kwartfinale tegen Saitama met 21-19 gewonnen. De match leek op verlengingen af te stevenen, maar terwijl de gong al klonk, wierp Vervoort er nog een winnende tweepunter in. In de halve finales spelen de Belgen tegen Ulaanbaatar uit Mongolië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3027442","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1664704997343,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1576496356926967811","showConversation":false},{"eventId":"3027444","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1664704920000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1576487084751101952","showConversation":false},{"eventId":"3027420","title":"Zorgeloze kwalificaties voor Antwerp","source":"","time":"??+?","eventTime":1664621309938,"text":"

Team Antwerp heeft zijn beide poulematchen gewonnen in Cebu en staat daarmee in de kwartfinales. Thuisploeg Cebu werd met 16-11 verslagen en vervolgens moest ook Omaha plooien, met 19-14. De tegenstander in die kwartfinale is nog onbekend. ","textStripped":"Team Antwerp heeft zijn beide poulematchen gewonnen in Cebu en staat daarmee in de kwartfinales. Thuisploeg Cebu werd met 16-11 verslagen en vervolgens moest ook Omaha plooien, met 19-14. De tegenstander in die kwartfinale is nog onbekend.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3027419","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1664621227922,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1576117309952835584","showConversation":false},{"eventId":"3027418","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1664621224220,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1576145257644773378","showConversation":false}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318480"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"World Tour in Cebu","matchID":"3318480","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318480","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
3×3 basketbal basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement