Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry leeft op en sluit PGA-toernooi in Jackson af in top 10

Thomas Detry leeft op en sluit PGA-toernooi in Jackson af in top 10

clock 06:0106 uur 01. Detry eindigt in top 10. Thomas Detry heeft zijn mindere derde ronde doorgespoeld met een goede vierde ronde. Zo beloont hij zichzelf met een top 10-plaats voor zijn goeie PGA-prestatie in Jackson. Met een slotronde van 4 onder par klom hij van 15 naar 9. Detry, die na dag 2 bovenaan prijkte, sloot af met 2 eagles, 3 birdies en 3 bogeys. De 29-jarige hoofdstedeling kwam 5 slagen tekort op de winnaar. De zege was voor de Canadees Mackenzie Hughes, die in een barrage met de Oostenrijker Sepp Straka aan het langste eind trok. De 31-jarige Canadees sloeg toe op de 2e play-offhole. Straka telt 1 PGA-titel en verloor in augustus ook al een play-off tegen Will Zalatoris. .Detry eindigt in top 10Thomas Detry heeft zijn mindere derde ronde doorgespoeld met een goede vierde ronde. Zo beloont hij zichzelf met een top 10-plaats voor zijn goeie PGA-prestatie in Jackson. Met een slotronde van 4 onder par klom hij van 15 naar 9.Detry, die na dag 2 bovenaan prijkte, sloot af met 2 eagles, 3 birdies en 3 bogeys. De 29-jarige hoofdstedeling kwam 5 slagen tekort op de winnaar.De zege was voor de Canadees Mackenzie Hughes, die in een barrage met de Oostenrijker Sepp Straka aan het langste eind trok. De 31-jarige Canadees sloeg toe op de 2e play-offhole. Straka telt 1 PGA-titel en verloor in augustus ook al een play-off tegen Will Zalatoris.clock 06:0006 uur .clock03-10-2022 03-10-2022.clock 09:0509 uur 05. Baaldag voor Detry. Thomas Detry heeft zijn plaatsje in de top niet kunnen vasthouden. Na 2 rondjes van 5 onder par ging het deze keer helemaal de verkeerde kant uit, met onder meer 3 bogeys (+1). Detry tuimelt zo van de 1e naar de 15e plaats. Als hij zich kan herpakken zit een plaatsje in de top 10 er wel nog in. .Baaldag voor DetryThomas Detry heeft zijn plaatsje in de top niet kunnen vasthouden. Na 2 rondjes van 5 onder par ging het deze keer helemaal de verkeerde kant uit, met onder meer 3 bogeys (+1). Detry tuimelt zo van de 1e naar de 15e plaats. Als hij zich kan herpakken zit een plaatsje in de top 10 er wel nog in.clock02-10-2022 02-10-2022.clock 08:5008 uur 50. Detry leidt halverwege. Thomas Detry heeft het goeie gevoel te pakken in Jackson. Net als op de eerste dag legde hij ook zijn tweede rondje af in 67 slagen. Hiermee doet hij evengoed als de Canadees Mackenzie Hughes, die zijn leiderplaats vooral dankt aan zijn formidabel rondje van 63. Detry liet in twee rondjes nog maar twee bogeys (+1) optekenen. Vrijdag was hij ook goed voor 6 birdies. .Detry leidt halverwegeThomas Detry heeft het goeie gevoel te pakken in Jackson. Net als op de eerste dag legde hij ook zijn tweede rondje af in 67 slagen. Hiermee doet hij evengoed als de Canadees Mackenzie Hughes, die zijn leiderplaats vooral dankt aan zijn formidabel rondje van 63.Detry liet in twee rondjes nog maar twee bogeys (+1) optekenen. Vrijdag was hij ook goed voor 6 birdies.clock 08:4908 uur 49.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement