Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Club Brugge mist Skov Olsen tegen Atletico, Odoi en Boyata twijfelachtig

Club Brugge mist Skov Olsen tegen Atletico, Odoi en Boyata twijfelachtig

ma 03 oktober 2022 15:12 Club Brugge Atlético Madrid 04/10 21:00UEFA Champions LeagueSpeeldag 304-10-2022 21:00 Club Brugge begint als groepsleider en met 6 op 6 aan de thuismatch op de 3e speeldag in Groep B van de Champions League. Het vertrouwen is groot na de thuiszege tegen Leverkusen en vooral de veelzeggende uitzege bij Porto. Dinsdag om 21 uur is de eerste afspraak van de dubbele confrontatie met het Atletico Madrid van Carrasco en Witsel. Volg de aanloop naar de wedstrijd hier. Fase per faseclock 15:08vooraf, 15 uur 08. Boyata en Odoi twijfelachtig. Ook Denis Odoi en Dedryck Boyata trainden niet mee bij Club. Zij zijn twijfelachtig voor de match tegen Atlético Madrid door lichte blessures. Odoi speelde zaterdag nog 90 minuten mee tegen Mechelen, Boyata kwam niet meer in actie sinds 18 september. Hij sukkelt met zijn knie. Clinton Mata en Abakar Sylla zullen wel opnieuw in de selectie zitten. Mata stond sinds begin september aan de zijlijn met een enkelblessure. Sylla is fit. Hij miste het duel tegen Mechelen met een lichte spierblessure. .Boyata en Odoi twijfelachtigOok Denis Odoi en Dedryck Boyata trainden niet mee bij Club. Zij zijn twijfelachtig voor de match tegen Atlético Madrid door lichte blessures. Odoi speelde zaterdag nog 90 minuten mee tegen Mechelen, Boyata kwam niet meer in actie sinds 18 september. Hij sukkelt met zijn knie.Clinton Mata en Abakar Sylla zullen wel opnieuw in de selectie zitten. Mata stond sinds begin september aan de zijlijn met een enkelblessure. Sylla is fit. Hij miste het duel tegen Mechelen met een lichte spierblessure.clock 15:07vooraf, 15 uur 07. Skov Olsen heeft voedselvergiftiging. Club Brugge kan morgen op de derde speeldag van de Champions League niet rekenen op vleugelspeler Andreas Skov Olsen. De 22-jarige Deen is out met een voedselvergiftiging.  Skov Olsen ontbrak vandaag al op training. “Hij zal niet in de selectie van dinsdag zitten”, zei coach Carl Hoefkens. “Hij heeft een voedselvergiftiging. Die kwam vlak voor de match van zaterdag tegen KV Mechelen (3-0 zege) op. Onze dokters hebben hem toen verboden te spelen. Ik verwacht hem komende zaterdag wel terug voor de competitiematch tegen Westerlo.” .Skov Olsen heeft voedselvergiftigingClub Brugge kan morgen op de derde speeldag van de Champions League niet rekenen op vleugelspeler Andreas Skov Olsen. De 22-jarige Deen is out met een voedselvergiftiging. Skov Olsen ontbrak vandaag al op training. “Hij zal niet in de selectie van dinsdag zitten”, zei coach Carl Hoefkens. “Hij heeft een voedselvergiftiging. Die kwam vlak voor de match van zaterdag tegen KV Mechelen (3-0 zege) op. Onze dokters hebben hem toen verboden te spelen. Ik verwacht hem komende zaterdag wel terug voor de competitiematch tegen Westerlo.”clock 12:25vooraf, 12 uur 25.clock 12:18Coach Carl Hoefkens en assistent Paul Okon. vooraf, 12 uur 18.Coach Carl Hoefkens en assistent Paul Okon.clock 12:14Ruud Vormer en Casper Nielsen. vooraf, 12 uur 14.Ruud Vormer en Casper Nielsen.clock 12:12vooraf, 12 uur 12. Training in Knokke-Heist, persconferentie in Jan Breydel. Daags voor de wedstrrijd werkt Club Brugge in de voormiddag een laatste training af op het basiskamp in Knokke-Heist,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement