Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Leidt kersvers coach Muslic Cercle meteen naar puntengewin tegen Gent?

LIVE: Leidt kersvers coach Muslic Cercle meteen naar puntengewin tegen Gent?

zo 02 oktober 2022 15:55 KAA Gent Cercle Brugge nuJupiler Pro LeagueSpeeldag 1002-10-2022 16:00 Voor KAA Gent begint vandaag een ontzettend druk programma met maar liefst 9 wedstrijden in oktober. Cercle Brugge – met nieuwe coach Muslic – is de eerste ploeg die Gent punten mag proberen afsnoepen. Volg de wedstrijd hier live vanaf 16 uur.  Fase per faseclock 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnenclock 16:01eerste helft, 16 uur 01. Aftrap. AA Gent krijgt maar geen lijn in zijn prestaties in de competitie met 3 overwinningen en evenveel nederlagen in de laatste 6 wedstrijden. Kan het vandaag de punten thuishouden tegen het noodlijdende Cercle? .AftrapAA Gent krijgt maar geen lijn in zijn prestaties in de competitie met 3 overwinningen en evenveel nederlagen in de laatste 6 wedstrijden. Kan het vandaag de punten thuishouden tegen het noodlijdende Cercle?clock 15:50vooraf, 15 uur 50. Gents succesverhaal tegen Cercle. Een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge, dat was de voorbije jaren een garantie op drie punten voor AA Gent. Bij de laatste 7 bezoeken aan Gent kon Cercle slechts één keer een puntje rapen. Het is zelfs al van 30 juli 2011 geleden dat Gent in eigen huis nog eens verloor van Cercle. .Gents succesverhaal tegen CercleEen thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge, dat was de voorbije jaren een garantie op drie punten voor AA Gent. Bij de laatste 7 bezoeken aan Gent kon Cercle slechts één keer een puntje rapen. Het is zelfs al van 30 juli 2011 geleden dat Gent in eigen huis nog eens verloor van Cercle.clock 15:44vooraf, 15 uur 44. 3 op 21. Cercle kon dit seizoen nog maar één keer winnen, op de tweede speeldag thuis tegen Anderlecht. Sindsdien sprokkelde het in 7 wedstrijden amper 3 puntjes, met 3 gelijke spelen op eigen veld. .3 op 21Cercle kon dit seizoen nog maar één keer winnen, op de tweede speeldag thuis tegen Anderlecht. Sindsdien sprokkelde het in 7 wedstrijden amper 3 puntjes, met 3 gelijke spelen op eigen veld.clock 15:43vooraf, 15 uur 43. Scoringsprobleem bij Cercle. AA Gent kwam dit seizoen nog maar in één competitiewedstrijd niet tot scoren, op de vorige speeldag bij Racing Genk. Bij Cercle verloopt het scoren minder vlot, in ruim 5 van de 9 wedstrijden kon het niet raak treffen. Met amper 5 doelpunten is Cercle de slechtste leerling van de 1A-klas. .Scoringsprobleem bij CercleAA Gent kwam dit seizoen nog maar in één competitiewedstrijd niet tot scoren, op de vorige speeldag bij Racing Genk. Bij Cercle verloopt het scoren minder vlot, in ruim 5 van de 9 wedstrijden kon het niet raak treffen. Met amper 5 doelpunten is Cercle de slechtste leerling van de 1A-klas.clock 15:21vooraf, 15 uur 21. Wisselvallig Gent. Een overwinning gevolgd door een nederlaag. Dat is nu al zes competitiewedstrijden het wisselvallige ritme bij AA Gent. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak ging Gent op de valreep onderuit bij Racing Genk, na een late kopbalgoal van Heynen. De derde competitienederlaag al voor Gent. .Wisselvallig GentEen overwinning gevolgd door een nederlaag. Dat is nu al zes competitiewedstrijden het wisselvallige ritme bij AA Gent.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement