Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kan Union revelatie OH Leuven uit de top 4 duwen?

Kan Union revelatie OH Leuven uit de top 4 duwen?

za 01 oktober 2022 11:45 OH Leuven Union 16:00Jupiler Pro LeagueSpeeldag 1001-10-2022 16:00 Met een wedstrijd tussen seizoensrevelatie OHL en vicekampioen Union staat er vandaag een interessant affiche op het menu. Union kan mits een zege de 4e plek overnemen van de thuisploeg. Wie doet een uitstekende zaak in het klassement? Volg de wedstrijd hier live vanaf 16 uur. Fase per faseclock 15:20vooraf, 15 uur 20. Ongewijzigd elftal bij OHL. Geen wijzigingen bij OH Leuven. De ploeg die op de vorige speeldag aan de aftrap stond tegen KV Mechelen begint ook nu aan de wedstrijd. .Ongewijzigd elftal bij OHLGeen wijzigingen bij OH Leuven. De ploeg die op de vorige speeldag aan de aftrap stond tegen KV Mechelen begint ook nu aan de wedstrijd.clock 15:18vooraf, 15 uur 18. Vanzeir en Lazare in de basis. Twee wissels bij Union ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen. Rodriguez en Lapoussin verhuizen naar de bank, Vanzeir en Lazare komen aan de aftrap. .Vanzeir en Lazare in de basisTwee wissels bij Union ten opzichte van de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen. Rodriguez en Lapoussin verhuizen naar de bank, Vanzeir en Lazare komen aan de aftrap.clock 15:17vooraf, 15 uur 17.clock 15:17vooraf, 15 uur 17.clock 11:42vooraf, 11 uur 42. Union met vertrouwen richting Den Dreef. Ook bij Union zit het dit seizoen wel snor. De vicekampioen kan voorlopig een perfect rapport voorleggen in Europa en staat met 16 op 27 amper 1 puntje van de top 4. Met een zege springen de bezoekers alvast over de thuisploeg in het klassement. .Union met vertrouwen richting Den DreefOok bij Union zit het dit seizoen wel snor. De vicekampioen kan voorlopig een perfect rapport voorleggen in Europa en staat met 16 op 27 amper 1 puntje van de top 4. Met een zege springen de bezoekers alvast over de thuisploeg in het klassement.clock 11:40vooraf, 11 uur 40. OHL zit in goede flow. De laatste nederlaag van OHL dateert al van 14 augustus. Toen verloren de manschappen van Marc Brys met 0-3 van Club Brugge. Sindsdien boekte de thuisploeg een sterke 11 op 15. .OHL zit in goede flowDe laatste nederlaag van OHL dateert al van 14 augustus. Toen verloren de manschappen van Marc Brys met 0-3 van Club Brugge. Sindsdien boekte de thuisploeg een sterke 11 op 15.clock 11:39vooraf, 11 uur 39. Union heeft vorig jaar een geweldig parcours afgelegd. Dit seizoen hebben ze een nieuwe trainer en spelen ze eigenlijk helemaal anders, maar ze doen dat fantastisch goed. OHL-coach Marc Brys.Union heeft vorig jaar een geweldig parcours afgelegd. Dit seizoen hebben ze een nieuwe trainer en spelen ze eigenlijk helemaal anders, maar ze doen dat fantastisch goed.OHL-coach Marc Brysclock 11:38vooraf, 11 uur 38.clock11:38 – VoorafVooraf, 11 uur 38clock Opstelling OH Leuven. Valentin Cojocaru, Ewoud Pletinckx, Federico Ricca, Louis Patris, Casper De Norre, Musa Tamari, Kristiyan Malinov, Jón Dagur Thorsteinsson, Mathieu Maertens, Hamza Mendyl, Mario GonzálezOpstelling OH LeuvenValentin Cojocaru, Ewoud Pletinckx, Federico Ricca, Louis Patris, Casper De Norre, Musa Tamari, Kristiyan Malinov, Jón Dagur Thorsteinsson, Mathieu Maertens, Hamza Mendyl, Mario Gonzálezclock Opstelling Union.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement