Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters wisselt goed en slecht af op de slotdag in Parijs, maar blijft wel 3e

Pieters wisselt goed en slecht af op de slotdag in Parijs, maar blijft wel 3e

clock 19:1019 uur 10. Pieters eindigt als 3e. Thomas Pieters heeft op de slotdag zijn (gedeelde) plaats op het podium niet meer afgegeven.  De 30-jarige Antwerpenaar wisselde wel goede dingen met slechte dingen af. Zo pakte hij op hole 14 uit met een prachtige eagle, waarna het op hole 15 helemaal misging. Pieters sloeg de bal in het water en had uiteindelijk 6 pogingen nodig om te putten. Met een score van -11 na vier dagen finishte Pieters uiteindelijk op 5 slagen van de Italiaanse winnaar Guido Migliozzi. Nicolas Colsaerts werd uiteindelijk 26e na een sterke slotdag. .Pieters eindigt als 3eThomas Pieters heeft op de slotdag zijn (gedeelde) plaats op het podium niet meer afgegeven. De 30-jarige Antwerpenaar wisselde wel goede dingen met slechte dingen af. Zo pakte hij op hole 14 uit met een prachtige eagle, waarna het op hole 15 helemaal misging. Pieters sloeg de bal in het water en had uiteindelijk 6 pogingen nodig om te putten.Met een score van -11 na vier dagen finishte Pieters uiteindelijk op 5 slagen van de Italiaanse winnaar Guido Migliozzi. Nicolas Colsaerts werd uiteindelijk 26e na een sterke slotdag.clock 19:0619 uur 06.clock25-09-2022 25-09-2022.clock 18:4218 uur 42. Pieters rukt op naar 3e plek. Met een derde ronde van 66 slagen is Thomas Pieters van de 7e naar de 3e plek geklommen in de Open de France in Guyancourt, nabij Parijs. De 30-jarige Antwerpenaar bleef net als in de eerste ronde foutloos en putte 5 birdies weg.  Met nog 18 holes te gaan telt Pieters nog twee slagen meer dan de 21-jarige leider Rasmus Højgaard. Hij sloeg drie keer een bal in het water en zag zijn voorsprong bijna volledig wegsmelten. De Zuid-Afrikaan George Coetzee prijkt op de 2e plek. .Pieters rukt op naar 3e plekMet een derde ronde van 66 slagen is Thomas Pieters van de 7e naar de 3e plek geklommen in de Open de France in Guyancourt, nabij Parijs. De 30-jarige Antwerpenaar bleef net als in de eerste ronde foutloos en putte 5 birdies weg. Met nog 18 holes te gaan telt Pieters nog twee slagen meer dan de 21-jarige leider Rasmus Højgaard. Hij sloeg drie keer een bal in het water en zag zijn voorsprong bijna volledig wegsmelten. De Zuid-Afrikaan George Coetzee prijkt op de 2e plek.clock 18:3918 uur 39.clock 18:3918 uur 39. Laatste hole kost Colsaerts 15 plaatsen. Nicolas Colsaerts kon zich na een sterke tweede ronde plaatsen voor de eindfase, maar had wat tegenslag op de derde dag. Hij leek op weg naar een degelijke ronde in 69 slagen, maar op de laatste hole mikte hij de bal twee keer in het water. Die triple bogey kostte hem 15 plaatsen. De drievoudige European Tour-winnaar en tevens titelverdediger staat nu 49e. .Laatste hole kost Colsaerts 15 plaatsenNicolas Colsaerts kon zich na een sterke tweede ronde plaatsen voor de eindfase, maar had wat tegenslag op de derde dag. Hij leek op weg naar een degelijke ronde in 69 slagen, maar op de laatste hole mikte hij de bal twee keer in het water. Die triple bogey kostte hem 15 plaatsen. De drievoudige European Tour-winnaar en tevens titelverdediger staat nu 49e.clock24-09-2022 24-09-2022.clock 20:0220 uur 02. Pieters met een herkansing naar plek 7. Thomas Pieters blijft het goed doen in Parijs. Na de tweede dag staat hij op een gedeelde 7e plaats. Tijdens zijn 2e ronde in 70 slagen was er wel een opvallend moment van de Belg. Hij miste een schijnbaar heel makkelijke slag, maar mocht die hernemen. Volgens Pieter krijste er een baby net voor hij wou slaan. Hij probeerde nog te stoppen maar net te laat. Volgens een nieuwe regel mag je de bal terugleggen zonder straf als je “niet de bedoeling had om te slaan”. .Pieters met een herkansing naar plek 7Thomas Pieters blijft het goed doen in Parijs. Na de tweede dag staat hij op een gedeelde 7e plaats. Tijdens zijn 2e ronde in 70 slagen was er wel een opvallend moment van de Belg.Hij miste een schijnbaar heel makkelijke slag, maar mocht die hernemen. Volgens Pieter krijste er een baby net voor hij wou slaan. Hij probeerde nog te stoppen maar net te laat. Volgens een nieuwe regel mag je de bal terugleggen zonder straf als je “niet de bedoeling had om te slaan”.clock 20:02Een opvallend momentje met Pieters:. 20 uur 02.Een opvallend momentje met Pieters:clock 19:5819 uur 58. Colsaerts haalt de cut. Nicolas Colsaerts heeft zich op de tweede dag in Parijs ongelooflijk goed herpakt na een moeizame openingsronde. Hij maakte geen fouten en zette een ronde neer in 67 slagen. Zo schoot hij maar liefst 62 plaatsen omhoog in het klassement, naar plaats 34. Zo haalde hij de cut en dat is de eerste keer sinds hij terug is na zijn nierziekte. .Colsaerts haalt de cutNicolas Colsaerts heeft zich op de tweede dag in Parijs ongelooflijk goed herpakt na een moeizame openingsronde. Hij maakte geen fouten en zette een ronde neer in 67 slagen.Zo schoot hij maar liefst 62 plaatsen omhoog in het klassement, naar plaats 34. Zo haalde hij de cut en dat is de eerste keer sinds hij terug is na zijn nierziekte.clock23-09-2022 23-09-2022.clock 21:2021 uur 20. Met een foutloze openingsronde in 67 slagen, vier onder par, heeft Thomas Pieters zich donderdag in Guyancourt, nabij Parijs, op een negende plaats genesteld in het Open de France. Pieters, de nummer 34 op de wereldranglijst, putte birdies weg op de holes een, zes, vijftien en zestien.  In de tussenstand telt de 30-jarige Antwerpenaar vijf slagen meer dan de Deen Rasmus Höjgaard, die met een ronde waarin hij tien birdies en een bogey op zijn kaart schreef, alleen de leiding greep. De Zweed Alexander Björk is op twee slagen tweede. Titelverdediger Nicolas Colsaerts, winnaar in 2019 voor de coronavirus uitbrak, moest genoegen nemen met een ronde van 73 slagen en een gedeelde 96e plaats. De 39-jarige drievoudige European Tourwinnaar leek naar een ronde in par af te stevenen, maar op de holes vijftien en zestien verdween de bal in het water, wat Colsaerts nog twee slagen kostte. .Met een foutloze openingsronde in 67 slagen, vier onder par, heeft Thomas Pieters zich donderdag in Guyancourt, nabij Parijs, op een negende plaats genesteld in het Open de France.Pieters, de nummer 34 op de wereldranglijst, putte birdies weg op de holes een, zes, vijftien en zestien. In de tussenstand telt de 30-jarige Antwerpenaar vijf slagen meer dan de Deen Rasmus Höjgaard, die met een ronde waarin hij tien birdies en een bogey op zijn kaart schreef, alleen de leiding greep. De Zweed Alexander Björk is op twee slagen tweede.Titelverdediger Nicolas Colsaerts, winnaar in 2019 voor de coronavirus uitbrak, moest genoegen nemen met een ronde van 73 slagen en een gedeelde 96e plaats.De 39-jarige drievoudige European Tourwinnaar leek naar een ronde in par af te stevenen, maar op de holes vijftien en zestien verdween de bal in het water, wat Colsaerts nog twee slagen kostte.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement