Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Engeland zakt uit hoogste niveau Nations League na nederlaag tegen Italië

Engeland zakt uit hoogste niveau Nations League na nederlaag tegen Italië

vr 23 september 2022 22:45 Italië Engeland einde1090+5' – Geel – Jack Grealish90' – Verv. Jorginho door Emerson Palmieri90' – Verv. Federico Dimarco door Davide Frattesi82' – Verv. Giacomo Raspadori door Manolo Gabbiadini81' – Geel – Giovanni Di Lorenzo73' – Verv. Kyle Walker door Luke Shaw73' – Verv. Bukayo Saka door Jack Grealish69' – Doelpunt – Giacomo Raspadori (1 – 0)64' – Verv. Nicolò Barella door Tommaso Pobega64' – Verv. Gianluca Scamacca door Wilfried Gnonto49' – Geel – Leonardo BonucciUEFA Nations LeagueSpeeldag 523-09-2022 20:4769'goalGiacomo Raspadori1 – 0 De heruitgave van de EK-finale tussen Italië en Engeland zorgde andermaal voor weinig spektakel. Het was een ingeving van Raspadori die de Italianen de (terechte) zege bezorgde. Engeland wordt laatste in de poule en moet dus afscheid nemen van het hoogste niveau in deze competitie. Kopzorgen voor Gareth Southgate. Niet alleen zakt zijn Engeland naar niveau B in de Nations League, maar vooral de prestatie op het veld liet opnieuw te wensen over. Tot nu toe konden de Engelsen in deze Nations League nog maar een keer scoren, vanaf de stip dan nog.   Ook tegen Italië noteerden we nauwelijks schoten binnen het kader van de Three Lions. Ook de thuisploeg speelde zeker geen wereldpartij, maar het gevaar kwam toch van Italië. Het was Giacomo Raspadori die de match besliste met een raak schot vanaf de rand van de zestien.   Een kwartier voor tijd was er wel nog een lichtpuntje namens Harry Kane, maar in zijn zoektocht naar de gelijkmaker vond de spits tot twee keer toe Gianluigi Donnarumma op zijn weg. Aan de overkant strandde een afgeweken voorzet van Federico Dimarco in de slotminuten nog op de paal namens de Squadra Azzurri.   Maandag speelt Engeland nog tegen Duitsland maar het kan de laatste plek en de degradatie niet meer ontlopen. Er is nog werk aan de winkel voor Qatar. Op dat toernooi zal Engeland alleszins de tegenstander van vanavond niet tegenkomen want Italië kon zich zelfs niet plaatsen voor de eindfase. Fase per faseclock 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopenclock 90+5'Gele kaart voor Jack Grealish van Engeland tijdens tweede helft, minuut 95yellow cardJack GrealishEngelandclock 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Italië, Emerson Palmieri erin, Jorginho eruitwisselsubstitution outJorginhosubstitution in Emerson PalmieriItaliëclock 90'tweede helft, minuut 90. Vervanging bij Italië, Davide Frattesi erin, Federico Dimarco eruitwisselsubstitution outFederico Dimarcosubstitution inDavide FrattesiItaliëclock 82'tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Italië, Manolo Gabbiadini erin, Giacomo Raspadori eruitwisselsubstitution outGiacomo Raspadorisubstitution inManolo GabbiadiniItaliëclock 81'Gele kaart voor Giovanni Di Lorenzo van Italië tijdens tweede helft, minuut 81yellow cardGiovanni Di LorenzoItaliëclock 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Engeland, Luke Shaw erin, Kyle Walker eruitwisselsubstitution outKyle Walkersubstitution inLuke ShawEngelandclock 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Engeland, Jack Grealish erin, Bukayo Saka eruitwisselsubstitution outBukayo Sakasubstitution inJack GrealishEngelandclock 69'Giacomo Raspadori kan scoren voor Italië. De assist komt op naam van Leonardo Bonucci. tweede helft, minuut 69.Doelpunt voor Italië Giacomo Raspadori kan scoren voor Italië. De assist komt op naam van Leonardo Bonucci.clock 69'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 69 door Giacomo Raspadori van Italië. 1, 0.goalItalië Engeland einde10goalGiacomo RaspadoriItaliëclock 64'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Advertisement