Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Eerste 90 minuten voor Gareth Bale tegen de Belgen? “Ik ben aan het opbouwen”

Eerste 90 minuten voor Gareth Bale tegen de Belgen? “Ik ben aan het opbouwen”

do 22 september 2022 6:28 België Wales 20:45UEFA Nations LeagueSpeeldag 522-09-2022 20:45 Deze week volgt de ontknoping in de groepsfase van de Nations League. De Rode Duivels spelen donderdagavond in Brussel tegen Wales, meteen ook de laatste match op Belgische bodem voor het WK. Volg de wedstrijd hier en luister naar Radio 1. Fase per faseclock 06:25vooraf, 06 uur 25. Bale blikt vooruit op het WK. Wales vecht tegen de degradatie in de Nations League, maar Bale laat duidelijk verstaan dat de focus voor hem dit seizoen op het WK ligt. In Qatar is Wales er voor het eerst sinds 1958 en nog maar voor de tweede keer ooit bij op een WK-eindronde. “Het klopt dat ik dit seizoen nog geen 90 minuten gespeeld heb, maar ik ben nog aan het opbouwen”, vertelde hij aan de Britse pers. “Natuurlijk wil elke voetballer altijd spelen, maar je moet slim zijn en opbouwen richting het belangrijkste deel van het seizoen. Hopelijk sta ik dan topfit aan de aftrap van het WK.” .Bale blikt vooruit op het WKWales vecht tegen de degradatie in de Nations League, maar Bale laat duidelijk verstaan dat de focus voor hem dit seizoen op het WK ligt. In Qatar is Wales er voor het eerst sinds 1958 en nog maar voor de tweede keer ooit bij op een WK-eindronde.”Het klopt dat ik dit seizoen nog geen 90 minuten gespeeld heb, maar ik ben nog aan het opbouwen”, vertelde hij aan de Britse pers. “Natuurlijk wil elke voetballer altijd spelen, maar je moet slim zijn en opbouwen richting het belangrijkste deel van het seizoen. Hopelijk sta ik dan topfit aan de aftrap van het WK.”clock22-09-2022 22-09-2022.clock 19:40vooraf, 19 uur 40.UEFA Nations League Axel Witsel: “Centrale verdediger bij de Duivels? Ik ben een middenvelder”clock 21/09clock 18:17vooraf, 18 uur 17.UEFA Nations League Roberto Martinez hint naar verschuiving in defensie: “Ga waarschijnlijk iets nieuws proberen”clock 21/09clock 18:04vooraf, 18 uur 04. Geen Boyata, Onana is een vraagteken. De Rode Duivels kunnen donderdagavond in het Nations League-duel tegen Wales geen beroep doen op Dedryck Boyata, zo bevestigde bondscoach Roberto Martinez tijdens het persmoment in Tubeke. De verdediger van Club Brugge ontbrak dinsdag al op het trainingsveld. Jason Denayer volgt een individueel programma en komt niet aanmerking voor de twee interlands. Denayer zit al de hele zomer zonder club en mist zo wedstrijdritme.  “Boyata speelt niet uit voorzorg”, zo liet de bondscoach weten. “Die beslissing is in overleg met de medische staf genomen. Nadien zullen we zien of hij in aanmerking komt voor het duel in Nederland.” Achter de naam van Amadou Onana staat nog een vraagteken. De beloftevolle middenvelder van Everton heeft vorig weekend in een duel bij zijn club een trap gekregen. “En dus moeten we voorzichtig zijn. De volgende 24 uur zijn cruciaal om te zien of hij kan aantreden tegen Wales.” .Geen Boyata, Onana is een vraagtekenDe Rode Duivels kunnen donderdagavond in het Nations League-duel tegen Wales geen beroep doen op Dedryck Boyata, zo bevestigde bondscoach Roberto Martinez tijdens het persmoment in Tubeke.De verdediger van Club Brugge ontbrak dinsdag al op het trainingsveld.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement