Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

België-Wales: Dedryck Boyata verschijnt uit voorzorg niet op het trainingsveld

België-Wales: Dedryck Boyata verschijnt uit voorzorg niet op het trainingsveld

di 20 september 2022 17:46 België Wales 22/09 20:45UEFA Nations LeagueSpeeldag 522-09-2022 20:45 Deze week volgt de ontknoping in de groepsfase van de Nations League. De Rode Duivels spelen donderdagavond in Brussel tegen Wales, meteen ook de laatste match op Belgische bodem voor het WK. Volg de wedstrijd hier en luister naar Radio 1. Fase per faseclock 18:13vooraf, 18 uur 13. Na de gesloten training van maandag, waarin nagenoeg de helft van de kern indoor de conditie onderhield, werd dinsdag de eerste volwaardige training buiten afgewerkt. Enkel verdedigers Dedryck Boyata en Jason Denayer waren niet op de afspraak. Boyata ontbrak maandag ook al met een lichte blessure. De voetbalbond communiceerde dat zijn afwezigheid een voorzorgsmaatregel is. De kans lijkt klein dat hij donderdag zal spelen tegen Wales.  Denayer volgt tijdens deze interlandperiode een individueel trainingsprogramma.  .Na de gesloten training van maandag, waarin nagenoeg de helft van de kern indoor de conditie onderhield, werd dinsdag de eerste volwaardige training buiten afgewerkt.Enkel verdedigers Dedryck Boyata en Jason Denayer waren niet op de afspraak. Boyata ontbrak maandag ook al met een lichte blessure. De voetbalbond communiceerde dat zijn afwezigheid een voorzorgsmaatregel is. De kans lijkt klein dat hij donderdag zal spelen tegen Wales. Denayer volgt tijdens deze interlandperiode een individueel trainingsprogramma. clock 17:44Geen Dedryck Boyata dinsdagavond op training. vooraf, 17 uur 44.Geen Dedryck Boyata dinsdagavond op training.clock 17:44vooraf, 17 uur 44.UEFA Nations League KBVB zet Kompany, Vermaelen en Dembélé donderdag in de bloemetjesclock 20/09clock 17:43vooraf, 17 uur 43. Nations League. Het gaat deze interlandperiode om de laatste twee speeldagen in de groepsfase van de Nations League. Na vier speeldagen staan de Rode Duivels met zeven punten op de tweede plaats, op drie punten van leider Nederland, dat zijn tweeluik opent met een verplaatsing naar Polen.  Enkel de groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in juni 2023 gespeeld wordt. De laatste degradeert uit de groep.  Bij de vorige editie van de Nations League eindigden de Belgen in oktober vorig jaar op de vierde plaats, na nederlagen op de Final Four tegen Frankrijk en Italië, respectievelijk de wereld- en Europese kampioen. Als Nederland niets laat liggen in Polen, wordt het slotduel in de ArenA een bijzonder zware opdracht voor de Belgen, aangezien bij een gelijke stand het onderlinge resultaat doorslaggevend is en nadien het onderlinge doelsaldo, en de Duivels enkele maanden geleden op de Heizel met 1-4 onderuitgingen tegen Oranje. Daardoor is er in dat geval een zege met vier doelpunten verschil nodig in de Nederlandse hoofdstad. .Nations LeagueHet gaat deze interlandperiode om de laatste twee speeldagen in de groepsfase van de Nations League. Na vier speeldagen staan de Rode Duivels met zeven punten op de tweede plaats, op drie punten van leider Nederland, dat zijn tweeluik opent met een verplaatsing naar Polen. Enkel de groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in juni 2023 gespeeld wordt. De laatste degradeert uit de groep. Bij de vorige editie van de Nations League eindigden de Belgen in oktober vorig jaar op de vierde plaats, na nederlagen op de Final Four tegen Frankrijk en Italië,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement