Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

België-Wales: Dedryck Boyata verschijnt uit voorzorg niet op het trainingsveld

België-Wales: Dedryck Boyata verschijnt uit voorzorg niet op het trainingsveld

di 20 september 2022 17:46 België Wales 22/09 20:45UEFA Nations LeagueSpeeldag 522-09-2022 20:45 Deze week volgt de ontknoping in de groepsfase van de Nations League. De Rode Duivels spelen donderdagavond in Brussel tegen Wales, meteen ook de laatste match op Belgische bodem voor het WK. Volg de wedstrijd hier en luister naar Radio 1. Fase per faseclock 18:13vooraf, 18 uur 13. Na de gesloten training van maandag, waarin nagenoeg de helft van de kern indoor de conditie onderhield, werd dinsdag de eerste volwaardige training buiten afgewerkt. Enkel verdedigers Dedryck Boyata en Jason Denayer waren niet op de afspraak. Boyata ontbrak maandag ook al met een lichte blessure. De voetbalbond communiceerde dat zijn afwezigheid een voorzorgsmaatregel is. De kans lijkt klein dat hij donderdag zal spelen tegen Wales.  Denayer volgt tijdens deze interlandperiode een individueel trainingsprogramma.  .Na de gesloten training van maandag, waarin nagenoeg de helft van de kern indoor de conditie onderhield, werd dinsdag de eerste volwaardige training buiten afgewerkt.Enkel verdedigers Dedryck Boyata en Jason Denayer waren niet op de afspraak. Boyata ontbrak maandag ook al met een lichte blessure. De voetbalbond communiceerde dat zijn afwezigheid een voorzorgsmaatregel is. De kans lijkt klein dat hij donderdag zal spelen tegen Wales. Denayer volgt tijdens deze interlandperiode een individueel trainingsprogramma. clock 17:44Geen Dedryck Boyata dinsdagavond op training. vooraf, 17 uur 44.Geen Dedryck Boyata dinsdagavond op training.clock 17:44vooraf, 17 uur 44.UEFA Nations League KBVB zet Kompany, Vermaelen en Dembélé donderdag in de bloemetjesclock 20/09clock 17:43vooraf, 17 uur 43. Nations League. Het gaat deze interlandperiode om de laatste twee speeldagen in de groepsfase van de Nations League. Na vier speeldagen staan de Rode Duivels met zeven punten op de tweede plaats, op drie punten van leider Nederland, dat zijn tweeluik opent met een verplaatsing naar Polen.  Enkel de groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in juni 2023 gespeeld wordt. De laatste degradeert uit de groep.  Bij de vorige editie van de Nations League eindigden de Belgen in oktober vorig jaar op de vierde plaats, na nederlagen op de Final Four tegen Frankrijk en Italië, respectievelijk de wereld- en Europese kampioen. Als Nederland niets laat liggen in Polen, wordt het slotduel in de ArenA een bijzonder zware opdracht voor de Belgen, aangezien bij een gelijke stand het onderlinge resultaat doorslaggevend is en nadien het onderlinge doelsaldo, en de Duivels enkele maanden geleden op de Heizel met 1-4 onderuitgingen tegen Oranje. Daardoor is er in dat geval een zege met vier doelpunten verschil nodig in de Nederlandse hoofdstad. .Nations LeagueHet gaat deze interlandperiode om de laatste twee speeldagen in de groepsfase van de Nations League. Na vier speeldagen staan de Rode Duivels met zeven punten op de tweede plaats, op drie punten van leider Nederland, dat zijn tweeluik opent met een verplaatsing naar Polen. Enkel de groepswinnaar kwalificeert zich voor de Final Four, die in juni 2023 gespeeld wordt. De laatste degradeert uit de groep. Bij de vorige editie van de Nations League eindigden de Belgen in oktober vorig jaar op de vierde plaats, na nederlagen op de Final Four tegen Frankrijk en Italië,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement