Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Anderlecht-vrouwen boeken logische ruime zege, Club en Zulte Waregem winnen ook

Anderlecht-vrouwen boeken logische ruime zege, Club en Zulte Waregem winnen ook

vr 16 september 2022 22:22 Anderlecht Charleroi einde70Lotto Super LeagueSpeeldag 516-09-2022 20:00 In de Super League bij de vrouwen heeft Anderlecht zich naast en voorbij OHL genesteld met het maximum van 12 op 12. De kampioen won erg vlot en logisch van Charleroi. Zulte Waregem telt ook 12 punten (maar op 15) na een 1-2-zege bij Woluwe, Club Brugge had weinig moeite met AA Gent. Anderlecht wilde graag OHL, dat vrij is deze speeldag, bijbenen. Jacobs en Minnaert zorgden voor 2 goals op het kwartier tegen de laatste in de stand, daarna was het wachten tot de tweede helft. Jacobs en Minnaert maakten elk nog eens twee goals, Thornton maakte de zevenklapper voor de kampioen compleet. Charleroi blijft met 0 op 15 achter. Club YLA wint “Slag om Vlaanderen” in Gent KAA Gent Club Brugge einde06 Club Brugge is nog ongeslagen deze competitie en ging vlot winnen in Gent.  Met 10 op 12 is het 4e. Alleen Standard kon Club dit seizoen al punten afsnoepen op de 2e speeldag (2-2). Ouzraoui zorgde van bij de aftrap voor de meeste dreiging. Een eerste kans ging nog de mist in, maar op het kwartier volgden 2 goals binnen de minuut van de Spaans-Brusselse spits. Kort voor de rust kon Matavkova het overwicht nog meer in de verf zetten. De bezoekers gingen geen versnelling lager spelen na de rust: Boutiebi scoorde al in de eerste minuut en op het uur diepten Vanmechelen en Matavkova de score nog uit. Zulte Waregem op en over Woluwe White Star Woluwe Zulte Waregem einde12 Zulte Waregem doet goed mee bovenaan het klassement. Na het verlies op de openingsspeeldag thuis tegen Club YLA volgden nu al 4 zeges. Bij Woluwe kwam het kort na de rust op achterstand, maar draaide het de rollen nog helemaal om. Lisa Lefere maakte gelijk, Laura Vervacke zorgde in het slot voor de 3 punten. Zulte Waregem staat met Anderlecht en OHL op kop met 12 punten, maar speelde wel een match meer.   » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement