Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Nederlandse winger Calvin Stengs op huurbasis naar Antwerp

Transfers JPL: Nederlandse winger Calvin Stengs op huurbasis naar Antwerp

di 30 augustus 2022 23:28 De nieuwe competitie is begonnen en in de bestuurskamers wordt de jaargang 2022-2023 verder voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers binnenlandclock 23:2523 uur 25. Nederlandse winger naar Antwerp. Calvin Stengs versterkt dit seizoen de aanval van Antwerp. De Nederlander wordt voor één seizoen gehuurd van het Franse OGC Nice. De 23-jarige flankaanvaller genoot zijn jeugdopleiding bij AZ Alkmaar en speelde én scoorde in het seizoen 2019-2020 nog tegen Antwerp in de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA Europa League.  De linkspoot speelde in totaal 113 wedstrijden op het hoogste niveau voor AZ, waarin hij 24 keer scoorde en 24 assists gaf. Afgelopen zomer maakte Stengs de overstap naar OGC Nice, waarvoor hij 26 keer in actie kwam. Dit seizoen stond de zevenvoudige Oranje-international vier keer aan de aftrap en viel hij tweemaal in bij OGC Nice. .Nederlandse winger naar AntwerpCalvin Stengs versterkt dit seizoen de aanval van Antwerp. De Nederlander wordt voor één seizoen gehuurd van het Franse OGC Nice. De 23-jarige flankaanvaller genoot zijn jeugdopleiding bij AZ Alkmaar en speelde én scoorde in het seizoen 2019-2020 nog tegen Antwerp in de kwalificatiewedstrijden voor de UEFA Europa League. De linkspoot speelde in totaal 113 wedstrijden op het hoogste niveau voor AZ, waarin hij 24 keer scoorde en 24 assists gaf. Afgelopen zomer maakte Stengs de overstap naar OGC Nice, waarvoor hij 26 keer in actie kwam. Dit seizoen stond de zevenvoudige Oranje-international vier keer aan de aftrap en viel hij tweemaal in bij OGC Nice.clock 23:2023 uur 20.clock 14:3914 uur 39. Kaveh Rezaei tekent bij het Iraanse Tractor. Kaveh Rezaei keert terug naar Iran om er dit seizoen aan de slag te gaan bij middenmoter Tractor en niet bij zijn ex-club Esteghlal FC. Een deal met Esteghal werd afgeblazen omdat die club momenteel geen nieuwe spelers kan registreren. Iets meer dan een maand geleden kondigde Esteghlal nochtans met de nodige bombarie de terugkeer van Rezaei aan. De dertigjarige Iraanse international kwam eerder al in het seizoen 2016-2017 voor Esteghlal FC uit. Het was daar dat Charleroi hem transfervrij wegplukte, waarna hij aan zijn avontuur in België kon beginnen.  Het was bij de Karolo's dat hij zijn grootste successen kende. Een miljoenentransfer naar Club Brugge volgde, maar in het Jan Breydelstadion kon hij zich nooit doorzetten.  Vorige zomer tekende hij voor één seizoen, met een optie voor een extra seizoen, bij Oud-Heverlee Leuven, maar de club lichtte de optie niet. De Iraniër verdedigde slechts twaalf keer de kleuren van OH Leuven. Een scheenbeenbreuk maakte vroegtijdig een einde aan het seizoen van de spits. Rezaei gaf één assist, scoren lukte niet. .Kaveh Rezaei tekent bij het Iraanse TractorKaveh Rezaei keert terug naar Iran om er dit seizoen aan de slag te gaan bij middenmoter Tractor en niet bij zijn ex-club Esteghlal FC.Een deal met Esteghal werd afgeblazen omdat die club momenteel geen nieuwe spelers kan registreren.Iets meer dan een maand geleden kondigde Esteghlal nochtans met de nodige bombarie de terugkeer van Rezaei aan.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement