Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Team Antwerp verovert 1e World Tour-zege door topfavoriet Ub te kloppen

Team Antwerp verovert 1e World Tour-zege door topfavoriet Ub te kloppen

Team Antwerp heeft zijn eerste zege op het allerhoogste niveau beet. De Belgen stonden in de finale van de 3×3 World Tour in Debrecen oog in oog met Ub, de ongeslagen nummer 1 uit Servië. In een thriller maakte Thibaut “Must see TV” Vervoort het af met een tweepunter. “Dit gevoel is niet te beschrijven”, zei Vervoort na de zege.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Nick Celis, Thibaut Vervoort, Bryan De Valck en Caspar Augustijnen konden zich in Debrecen voor het eerst dit jaar plaatsen voor de finale van een 3×3 World Tour-toernooi. Ze reden een straf parcours want klopten op weg daarnaartoe Liman en Amsterdam, de nummers 2 en 3 van de wereld.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

In de finale stonden ze tegenover Ub, de ongeslagen nummer 1 uit Servië. Zij droomden van een 5e WT-zege op een rij, Antwerp wilde dolgraag een eerste nemen. Een moeilijke klus, zeker omdat de Antwerpenaren hun foutenlast al snel zagen oplopen.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Maar de score ging heel de wedstrijd gelijk op en zo kreeg het publiek in Hongarije een echte nagelbijter te zien. Bij 17-19 miste Vervoort nog een eerste tweepunter voor de winst, maar Team Antwerp bleef koel, ook toen de score 19-20 en daarna 20-20 werd.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Met nog enkele seconden op de klok ging Vervoort er dan toch weer voor. Dit keer viel de tweepunter wel. Antwerp wint voor het eerst op het hoogste niveau.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Eindelijk”, reageerde matchwinnaar Vervoort. “Ik kan dit gevoel niet beschrijven. We vechten er al twee jaar voor. En dan hier winnen, in Debrecen, waar we ook ons ticket voor Spelen veroverden, dat is fantastisch.”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bekijk de hoogtepunten

Herbekijk de volledige match

Advertisement. Scroll to continue reading.

De eerste reactie van Thibaut Vervoort

3×3 World Tour in Debrecen

 1. 15 uur 39. Antwerp haalt het van Amsterdam in fysieke slag. In de clash der lage landen heeft Antwerp aan het langste eind getrokken. Een gehavend Amsterdam, het derde reekshoofd, klampte aan bij vierde reekshoofd Antwerp, dat het best aan de match begon. Slagter en Jaring speelden bij Amsterdam met respectievelijk een hoofdletsel en een gebroken neus. Toch maakten de Nederlanders van een 3-0 achter een 10-13 voor. Thibaut Vervoort bracht de stand evenwel gelijk, twee vrijworpen van Celis maakten er 15-13 van. De Belgen speelden het verstandig uit en Vervoort pakte nog maar eens uit met een buzzer-tweepunter: 19-14. Voor de Belgen is het de eerste World Tour-finale van het jaar, daarin wacht het ongeslagen Ub uit Servië. Het eerste reekshoofd won de WT-toernooien in Utsunomiya, Manila, Praag en Lausanne. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp haalt het van Amsterdam in fysieke slag

  In de clash der lage landen heeft Antwerp aan het langste eind getrokken. Een gehavend Amsterdam, het derde reekshoofd, klampte aan bij vierde reekshoofd Antwerp, dat het best aan de match begon.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Slagter en Jaring speelden bij Amsterdam met respectievelijk een hoofdletsel en een gebroken neus. Toch maakten de Nederlanders van een 3-0 achter een 10-13 voor.

  Thibaut Vervoort bracht de stand evenwel gelijk, twee vrijworpen van Celis maakten er 15-13 van. De Belgen speelden het verstandig uit en Vervoort pakte nog maar eens uit met een buzzer-tweepunter: 19-14.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Voor de Belgen is het de eerste World Tour-finale van het jaar, daarin wacht het ongeslagen Ub uit Servië. Het eerste reekshoofd won de WT-toernooien in Utsunomiya, Manila, Praag en Lausanne.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 15 uur 38. We wisten dat het tegen Amsterdam een fysieke slag zou worden, dus we zijn kalm gebleven. Ons doel is bereikt met de finale, maar nu willen we ook Ub kloppen. Thibaut Vervoort.

  We wisten dat het tegen Amsterdam een fysieke slag zou worden, dus we zijn kalm gebleven. Ons doel is bereikt met de finale, maar nu willen we ook Ub kloppen.
  Thibaut Vervoort

 3. 14 uur 37. Wat kan Antwerp tegen Amsterdam? In het finaletoernooi van de Pro League vorige week klopte Antwerp gaststad Amsterdam in de halve finale. Amsterdam zit wel in de rats. Slagter en Jaring botsten met hun hoofden tegen elkaar: de eerste speelt met een verband om zijn hoofd, de tweede met een gebroken neus. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Wat kan Antwerp tegen Amsterdam?

  In het finaletoernooi van de Pro League vorige week klopte Antwerp gaststad Amsterdam in de halve finale.

  Amsterdam zit wel in de rats. Slagter en Jaring botsten met hun hoofden tegen elkaar: de eerste speelt met een verband om zijn hoofd, de tweede met een gebroken neus.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 14 uur 21. Antwerp wint nagelbijter tegen Liman. Antwerp speelde als 2e van Groep D tegen Liman, de winnaar van Groep B. De Serviërs zijn het 2e reekshoofd, de Belgen het 4e. Liman begon het best (6-3), Antwerp liet de 7-5 liggen, het werd 8-4. Maar de Belgen knokten zich in de match (10-10), al werden ze geteisterd door een hoge foutenlast. Daardoor mochten de Serviërs heel wat vrijworpen gooien. Pasajlic en Ratkov lieten naar het einde toe cruciale vrijworpen liggen (0 op 4). Het was heel spannend. Op dik 2 minuten van het einde stond het 13-14 voor de Belgen na een tweepunter van Augustijnen, Pasajlic draaide meteen de rollen weer om (15-14). Bij 18-17 achter in de laatste halve minuut kon Celis maar 1 van zijn 2 vrijworpen omzetten. De Valck zorgde op 10 seconden van het einde voor 19-19. Liman leed balverlies, Vervoort miste evenwel finaal de tweepunter van de zege. Er kwam een verlenging aan te pas. Daarin miste Pasajlic 2 tweepunters, die van Vervoort ging wel binnen: 19-21. In de halve finale om 15.15 uur spelen de Belgen tegen Amsterdam, dat Fribourg met 21-13 versloeg. De Nederlanders kwamen wel gehavend uit de strijd. Arvin Slagter en Julian Jaring lagen bloedend op de grond in de match, maar werden opgelapt. Het is afwachten hoe de fysieke staat van Amsterdam over een dik half uur is. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Antwerp wint nagelbijter tegen Liman

  Antwerp speelde als 2e van Groep D tegen Liman, de winnaar van Groep B. De Serviërs zijn het 2e reekshoofd, de Belgen het 4e.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Liman begon het best (6-3), Antwerp liet de 7-5 liggen, het werd 8-4. Maar de Belgen knokten zich in de match (10-10), al werden ze geteisterd door een hoge foutenlast. Daardoor mochten de Serviërs heel wat vrijworpen gooien. Pasajlic en Ratkov lieten naar het einde toe cruciale vrijworpen liggen (0 op 4).

  Het was heel spannend. Op dik 2 minuten van het einde stond het 13-14 voor de Belgen na een tweepunter van Augustijnen, Pasajlic draaide meteen de rollen weer om (15-14).

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Bij 18-17 achter in de laatste halve minuut kon Celis maar 1 van zijn 2 vrijworpen omzetten. De Valck zorgde op 10 seconden van het einde voor 19-19. Liman leed balverlies, Vervoort miste evenwel finaal de tweepunter van de zege.

  Er kwam een verlenging aan te pas. Daarin miste Pasajlic 2 tweepunters, die van Vervoort ging wel binnen: 19-21.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In de halve finale om 15.15 uur spelen de Belgen tegen Amsterdam, dat Fribourg met 21-13 versloeg. De Nederlanders kwamen wel gehavend uit de strijd. Arvin Slagter en Julian Jaring lagen bloedend op de grond in de match, maar werden opgelapt. Het is afwachten hoe de fysieke staat van Amsterdam over een dik half uur is.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 28-08-2022.

 6. 21 uur 30. Antwerp naar kwartfinales. Princeton heeft met 21-9 Londen geklopt in Debrecen, daardoor is Antwerp zeker van de tweede plek in zijn poule en een plekje in de kwartfinales. In die kwartfinales speelt Team Antwerp zondag tegen het Servische Liman, groepswinnaar in poule B. .

  Antwerp naar kwartfinales

  Princeton heeft met 21-9 Londen geklopt in Debrecen, daardoor is Antwerp zeker van de tweede plek in zijn poule en een plekje in de kwartfinales.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In die kwartfinales speelt Team Antwerp zondag tegen het Servische Liman, groepswinnaar in poule B.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 20 uur 21. Antwerp is niet opgewassen tegen Princeton. Tegen de Amerikanen uit Princeton kwam Antwerp meteen 0-3 achter. Een kloof die het nooit meer kon overbruggen. Eindstand: 14-20. Antwerp zal nu met aandacht kijken naar het duel tussen Princeton en Londen vanavond. Alleen een Engelse zege zou hen nog uit de kwartfinales kunnen houden. .

  Antwerp is niet opgewassen tegen Princeton

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tegen de Amerikanen uit Princeton kwam Antwerp meteen 0-3 achter. Een kloof die het nooit meer kon overbruggen. Eindstand: 14-20.

  Antwerp zal nu met aandacht kijken naar het duel tussen Princeton en Londen vanavond. Alleen een Engelse zege zou hen nog uit de kwartfinales kunnen houden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 17 uur 21. Veerkrachtig Antwerp opent met zege. In hun 1e duel waren de 3×3-spelers van Antwerp bijna voortdurend op achtervolgen aangewezen. Maar in de laatste 3 minuten gingen de Belgen op en over de Londenaars. 22-20 was de eindscore. Straks komt Antwerp nog in actie tegen Princeton, uit de Verenigde Staten. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Veerkrachtig Antwerp opent met zege

  In hun 1e duel waren de 3×3-spelers van Antwerp bijna voortdurend op achtervolgen aangewezen. Maar in de laatste 3 minuten gingen de Belgen op en over de Londenaars. 22-20 was de eindscore.

  Straks komt Antwerp nog in actie tegen Princeton, uit de Verenigde Staten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 15 uur 37. Brussels niet naar hoofdtabel na 2e verlies. De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch. Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel. .

  Brussels niet naar hoofdtabel na 2e verlies

  De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel.

 10. 14 uur 48. Brussels maakt het niet af tegen LA. Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Brussels maakt het niet af tegen LA

  Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet.

  LA maakte het af met een tweepunter: 20-21.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door.

 11. 14 uur 30. Brussels in kwalificaties. Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te plaatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Brussels in kwalificaties

  Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te plaatsen voor de hoofdtabel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door.

  Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

Voor de Belgen is het de eerste World Tour-finale van het jaar, daarin wacht het ongeslagen Ub uit Servië. Het eerste reekshoofd won de WT-toernooien in Utsunomiya, Manila, Praag en Lausanne. ","textStripped":"In de clash der lage landen heeft Antwerp aan het langste eind getrokken. Een gehavend Amsterdam, het derde reekshoofd, klampte aan bij vierde reekshoofd Antwerp, dat het best aan de match begon. Slagter en Jaring speelden bij Amsterdam met respectievelijk een hoofdletsel en een gebroken neus. Toch maakten de Nederlanders van een 3-0 achter een 10-13 voor. Thibaut Vervoort bracht de stand evenwel gelijk, twee vrijworpen van Celis maakten er 15-13 van. De Belgen speelden het verstandig uit en Vervoort pakte nog maar eens uit met een buzzer-tweepunter: 19-14. Voor de Belgen is het de eerste World Tour-finale van het jaar, daarin wacht het ongeslagen Ub uit Servië. Het eerste reekshoofd won de WT-toernooien in Utsunomiya, Manila, Praag en Lausanne.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025129","time":"??+?","eventTime":1661693897979,"text":"We wisten dat het tegen Amsterdam een fysieke slag zou worden, dus we zijn kalm gebleven. Ons doel is bereikt met de finale, maar nu willen we ook Ub kloppen.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Thibaut Vervoort"},{"eventId":"3025119","title":"Wat kan Antwerp tegen Amsterdam?","source":"","time":"??+?","eventTime":1661690240192,"text":"

In het finaletoernooi van de Pro League vorige week klopte Antwerp gaststad Amsterdam in de halve finale. Amsterdam zit wel in de rats. Slagter en Jaring botsten met hun hoofden tegen elkaar: de eerste speelt met een verband om zijn hoofd, de tweede met een gebroken neus.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"In het finaletoernooi van de Pro League vorige week klopte Antwerp gaststad Amsterdam in de halve finale. Amsterdam zit wel in de rats. Slagter en Jaring botsten met hun hoofden tegen elkaar: de eerste speelt met een verband om zijn hoofd, de tweede met een gebroken neus.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025102","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661690017212,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1563862037234561026","showConversation":false},{"eventId":"3025100","title":"Antwerp wint nagelbijter tegen Liman","source":"","time":"??+?","eventTime":1661689280773,"text":"

Antwerp speelde als 2e van Groep D tegen Liman, de winnaar van Groep B. De Serviërs zijn het 2e reekshoofd, de Belgen het 4e. Liman begon het best (6-3), Antwerp liet de 7-5 liggen, het werd 8-4. Maar de Belgen knokten zich in de match (10-10), al werden ze geteisterd door een hoge foutenlast. Daardoor mochten de Serviërs heel wat vrijworpen gooien. Pasajlic en Ratkov lieten naar het einde toe cruciale vrijworpen liggen (0 op 4). Het was heel spannend. Op dik 2 minuten van het einde stond het 13-14 voor de Belgen na een tweepunter van Augustijnen, Pasajlic draaide meteen de rollen weer om (15-14). Bij 18-17 achter in de laatste halve minuut kon Celis maar 1 van zijn 2 vrijworpen omzetten. De Valck zorgde op 10 seconden van het einde voor 19-19. Liman leed balverlies, Vervoort miste evenwel finaal de tweepunter van de zege. Er kwam een verlenging aan te pas. Daarin miste Pasajlic 2 tweepunters, die van Vervoort ging wel binnen: 19-21. In de halve finale om 15.15 uur spelen de Belgen tegen Amsterdam, dat Fribourg met 21-13 versloeg. De Nederlanders kwamen wel gehavend uit de strijd. Arvin Slagter en Julian Jaring lagen bloedend op de grond in de match, maar werden opgelapt. Het is afwachten hoe de fysieke staat van Amsterdam over een dik half uur is. ","textStripped":"Antwerp speelde als 2e van Groep D tegen Liman, de winnaar van Groep B. De Serviërs zijn het 2e reekshoofd, de Belgen het 4e. Liman begon het best (6-3), Antwerp liet de 7-5 liggen, het werd 8-4. Maar de Belgen knokten zich in de match (10-10), al werden ze geteisterd door een hoge foutenlast. Daardoor mochten de Serviërs heel wat vrijworpen gooien. Pasajlic en Ratkov lieten naar het einde toe cruciale vrijworpen liggen (0 op 4). Het was heel spannend. Op dik 2 minuten van het einde stond het 13-14 voor de Belgen na een tweepunter van Augustijnen, Pasajlic draaide meteen de rollen weer om (15-14). Bij 18-17 achter in de laatste halve minuut kon Celis maar 1 van zijn 2 vrijworpen omzetten. De Valck zorgde op 10 seconden van het einde voor 19-19. Liman leed balverlies, Vervoort miste evenwel finaal de tweepunter van de zege. Er kwam een verlenging aan te pas. Daarin miste Pasajlic 2 tweepunters, die van Vervoort ging wel binnen: 19-21. In de halve finale om 15.15 uur spelen de Belgen tegen Amsterdam, dat Fribourg met 21-13 versloeg. De Nederlanders kwamen wel gehavend uit de strijd. Arvin Slagter en Julian Jaring lagen bloedend op de grond in de match, maar werden opgelapt. Het is afwachten hoe de fysieke staat van Amsterdam over een dik half uur is.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025070","title":"Antwerp naar kwartfinales","source":"","time":"??+?","eventTime":1661628600000,"text":"

Princeton heeft met 21-9 Londen geklopt in Debrecen, daardoor is Antwerp zeker van de tweede plek in zijn poule en een plekje in de kwartfinales.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In die kwartfinales speelt Team Antwerp zondag tegen het Servische Liman, groepswinnaar in poule B. ","textStripped":"Princeton heeft met 21-9 Londen geklopt in Debrecen, daardoor is Antwerp zeker van de tweede plek in zijn poule en een plekje in de kwartfinales. In die kwartfinales speelt Team Antwerp zondag tegen het Servische Liman, groepswinnaar in poule B.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025069","title":"Antwerp is niet opgewassen tegen Princeton","source":"","time":"??+?","eventTime":1661624464563,"text":"

Tegen de Amerikanen uit Princeton kwam Antwerp meteen 0-3 achter. Een kloof die het nooit meer kon overbruggen. Eindstand: 14-20. Antwerp zal nu met aandacht kijken naar het duel tussen Princeton en Londen vanavond. Alleen een Engelse zege zou hen nog uit de kwartfinales kunnen houden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Tegen de Amerikanen uit Princeton kwam Antwerp meteen 0-3 achter. Een kloof die het nooit meer kon overbruggen. Eindstand: 14-20. Antwerp zal nu met aandacht kijken naar het duel tussen Princeton en Londen vanavond. Alleen een Engelse zege zou hen nog uit de kwartfinales kunnen houden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025059","title":"Veerkrachtig Antwerp opent met zege","source":"","time":"??+?","eventTime":1661613697015,"text":"

In hun 1e duel waren de 3x3-spelers van Antwerp bijna voortdurend op achtervolgen aangewezen. Maar in de laatste 3 minuten gingen de Belgen op en over de Londenaars. 22-20 was de eindscore. Straks komt Antwerp nog in actie tegen Princeton, uit de Verenigde Staten. ","textStripped":"In hun 1e duel waren de 3x3-spelers van Antwerp bijna voortdurend op achtervolgen aangewezen. Maar in de laatste 3 minuten gingen de Belgen op en over de Londenaars. 22-20 was de eindscore. Straks komt Antwerp nog in actie tegen Princeton, uit de Verenigde Staten.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025045","title":"Brussels niet naar hoofdtabel na 2e verlies","source":"","time":"??+?","eventTime":1661607427713,"text":"

De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch. Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch. Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025044","title":"Brussels maakt het niet af tegen LA","source":"","time":"??+?","eventTime":1661604519479,"text":"

Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door. ","textStripped":"Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025043","title":"Brussels in kwalificaties","source":"","time":"??+?","eventTime":1661603400000,"text":"

Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te plaatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te plaatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318423"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"3x3 World Tour in Debrecen","matchID":"3318423","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318423","interval":10}-->
3×3 basketbal basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement