Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

World Tour 3×3 Debrecen: Brussels haalt het niet, straks speelt Team Antwerp

World Tour 3×3 Debrecen: Brussels haalt het niet, straks speelt Team Antwerp

De 3×3 World Tour slaat dit weekend zijn tenten op in het Hongaarse Debrecen voor de 5e World Tour-manche van het seizoen. Team Antwerp is opnieuw van de partij, Brussels speelt er de kwalificaties. We volgen het toernooi hier.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

3×3 World Tour in Debrecen

 1. 15 uur 37. Brussels niet naar hoofdtabel na 2e verlies. De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch. Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Brussels niet naar hoofdtabel na 2e verlies

  De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch.

  Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 14 uur 48. Brussels maakt het niet af tegen LA. Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door. .

  Brussels maakt het niet af tegen LA

  Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  LA maakte het af met een tweepunter: 20-21.

  Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 14 uur 30. Brussels in kwalificaties. Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te palatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt. .

  Brussels in kwalificaties

  Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te palatsen voor de hoofdtabel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door.

  Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"De kansen van Brussels waren heel klein. En Tartu uit Estland bleek inderdaad sowieso een maatje te groot: 22-9 in de 2e voorrondematch. Tartu had ook al Los Angeles geklopt met 21-15. Tartu stoot als enige door naar de hoofdtabel.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025044","title":"Brussels maakt het niet af tegen LA","source":"","time":"??+?","eventTime":1661604519479,"text":"

Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door. ","textStripped":"Brussels nam snel een voorsprong van 6 punten in zijn eerste kwalificatiematch, maar gaf die voorsprong nog uit handen (17-17). Na een geweldige dunk van Vercoutere had het Belgische team wel nog kansen op de zege: bij 20-19 was er nog maar 1 punt nodig. Twee keer mocht Brussels de bal in het spel brengen, maar scoren lukte niet. LA maakte het af met een tweepunter: 20-21. Om 15.05 uur speelt Brussels zijn 2e en laatste groepsmatch tegen Tartu. Alleen de groepswinnnaar van deze 3 teams stoot door.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3025043","title":"Brussels in kwalificaties","source":"","time":"??+?","eventTime":1661603400000,"text":"

Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te palatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Team Brussels bestaat uit Vadim Hollevoet, Pierre-Osman Lottfi, Diego Merino en Alexandre Vercoutere. Die 4 proberen zich langs de kwalificaties te palatsen voor de hoofdtabel. Om 14.30 u. werken ze hun eerste match af tegen Los Angeles, om 15.05 u. volgt Tartu. Enkel de groepswinnaar stoot door. Kijk in onze livestream hierboven of dat lukt.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318423"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"3x3 World Tour in Debrecen","matchID":"3318423","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318423","interval":10}-->
3×3 basketbal basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement