Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Dit zijn de mogelijke Europese tegenstanders van Union, AA Gent en Anderlecht

Dit zijn de mogelijke Europese tegenstanders van Union, AA Gent en Anderlecht

vr 26 augustus 2022 6:31 Club Brugge kent zijn tegenstanders in de Champions League, maar vandaag wordt ook geloot voor de Europa League en de Conference League. Vicekampioen Union is de enige Belgische vertegenwoordiger in de Europa League. AA Gent en Anderlecht komen uit in de groepsfase van de Conference League. Volg de loting hier om 13 uur (Europa League) en 14.30 uur (Conference League). Europa League Pot 1 Pot 2 Pot 3 Pot 4 AS Roma (Ita) Feyenoord (Ned) Sheriff Tiraspol (Mol) Nantes (Fra) Manchester United (Eng) Rennes (Fra) Real Betis (Spa) HJK Helsinki (Fin) Arsenal (Eng) PSV (Ned) Midtjylland (Den) Sturm Graz (Oos) Lazio (Ita) AS Monaco (Fra) Bodo/Glimt (Noo) AEK Larnaca (Cyp) Braga (Por) Real Sociedad (Spa) Ferencvaros (Hon) Omonia Nicosia (Cyp) Red Star Belgrado (Ser) Qarabag (Aze) Union Berlin (Dui) FC Zürich (Zwi) Dinamo Kiev (Oek) Malmö (Zwe) Freiburg (Dui) Union Olympiakos (Gri) Ludogorets (Bul) Fenerbahce (Tur) Trabzonspor (Tur) Conference League Pot 1 Pot 2 Pot 3 Pot 4 Villarreal (Spa) Cluj (Roe) Nice (Fra) SK Dnipro (Oek) FC Basel (Zwi) Molde (Noo) Anderlecht Lech Poznan (Pol) Slavia Praag (Tsj) FCSB (Roe) FK Zalgiris (Lit) FC Slovacko (Tsj) AZ (Ned) Fiorentina (Ita) Austria Wenen (Oos) Silkeborg (Den) AA Gent FC Köln (Dui) Heart of Modlothian (Scho) Djurgardens (Zwe) Basaksehir (Tur) Hapoel Beer Sjeva (Isr) Shamrock Rovers (Ier) Pjoenik Jerevan (Arm) FK Partizan (Ser) Slovan Bratislava (Svk) Sivasspor (Tur) FK RFS (Let) West Ham (Eng) Apollon Limasol (Cyp) FC Vaduz (Lich) FK Ballkani (Kos) Gerelateerd: eindeAND01YOU Conference League Anderlecht gooit Europese vloek na 4 jaar van zich af in penaltythriller eindeOMO20GNT Europa League Lamlendig KAA Gent ook in Cyprus onderuit, Conference League is troostprijs Europa League Conference League KAA Gent Anderlecht Union taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement