Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vanhaezebrouck: “We hebben de kans om iets te doen dat zal bijblijven”

Vanhaezebrouck: “We hebben de kans om iets te doen dat zal bijblijven”

wo 24 augustus 2022 20:19 Omonia Nicosia KAA Gent 19:00heenwedstrijd 2 – 0UEFA Europa Leagueterugwedstrijd25-08-2022 19:00 AA Gent lijkt na de 0-2-thuisnederlaag tegen Omonia Nicosia zo goed als uitgeschakeld voor de Europa League, maar zelf denken ze daar natuurlijk anders over. Kunnen ze een ommekeer bewerkstelligen in Cyprus? Fase per faseclock 20:30vooraf, 20 uur 30. Hein Vanhaezebrouck gelooft er nog in: “Dit is een kans”. Her en der werd al gefluisterd dat AA Gent de groepsfase van de Europa League heeft opgegeven na de 0-2 uit de heenmatch. Het is immers sowieso verzekerd van minstens groepsfase in de Conference League en het zou zo wat krachten kunnen sparen voor de competitie. Hein Vanhaezebrouck wuift dat weg. “Uiteraard gaan we niet zitten rekenen en gaan we vol voor de Europa League. Onze strategie is na de heenmatch vrij duidelijk. We moeten minstens 2 keer scoren en ik zou er niet al te lang mee wachten om eraan te beginnen.” Volgens Vanhaezebrouck maakte hij het zelf nog niet mee dat hij in Europa een 0-2 rechtzette in de terugmatch. “Als je eruit gaat, zullen de mensen zeggen dat het triestig is dat Gent zich niet kan kwalificeren, maar door die zekerheid over de Conference League zal dat snel passeren.” “Maar als je je wél kunt kwalificeren, dan wordt dit zo'n match die lang zal bijblijven. Zoals ons duel in Konyaspor, met die goal in de laatste minuut. Dit is voor mijn spelers om zo'n memorabele match te spelen.” .Hein Vanhaezebrouck gelooft er nog in: “Dit is een kans”Her en der werd al gefluisterd dat AA Gent de groepsfase van de Europa League heeft opgegeven na de 0-2 uit de heenmatch. Het is immers sowieso verzekerd van minstens groepsfase in de Conference League en het zou zo wat krachten kunnen sparen voor de competitie. Hein Vanhaezebrouck wuift dat weg.”Uiteraard gaan we niet zitten rekenen en gaan we vol voor de Europa League. Onze strategie is na de heenmatch vrij duidelijk. We moeten minstens 2 keer scoren en ik zou er niet al te lang mee wachten om eraan te beginnen.”Volgens Vanhaezebrouck maakte hij het zelf nog niet mee dat hij in Europa een 0-2 rechtzette in de terugmatch. “Als je eruit gaat, zullen de mensen zeggen dat het triestig is dat Gent zich niet kan kwalificeren, maar door die zekerheid over de Conference League zal dat snel passeren.””Maar als je je wél kunt kwalificeren, dan wordt dit zo’n match die lang zal bijblijven. Zoals ons duel in Konyaspor, met die goal in de laatste minuut. Dit is voor mijn spelers om zo’n memorabele match te spelen.”clock 20:29Hein Vanhaezebrouck in duel met assistent Nicolas Lombaerts. vooraf, 20 uur 29.Hein Vanhaezebrouck in duel met assistent Nicolas Lombaertsclock 20:26vooraf, 20 uur 26. Focus zou nooit een probleem mogen zijn, maar toch hebben een paar spelers zich dit jaar al laten betrappen op nonchalance van bij de aftrap. Ze hebben dan altijd een uitleg: 'Ik zit met dingen in mijn hoofd', 'Ik voel me niet 100%'. Hopelijk zijn ze morgen vanaf seconde 1 bij de les.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement