Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

BEKIJK: Maccabi Haifa naar CL-groepsfase dankzij blunderende keeper en owngoal in 90e minuut

BEKIJK: Maccabi Haifa naar CL-groepsfase dankzij blunderende keeper en owngoal in 90e minuut

Maccabi Haifa had de heenmatch tegen Rode Ster Belgrado gewonnen, maar in de typische Servische heksenketel voelde de thuisploeg zich zeker genoeg om het nog recht te zetten. En dat geschiedde ook: 2-0 leek de ruststand te worden. Maar dan kantelde het: Maccabi Haifa kreeg een penalty, die eerst gered werd door doelman Borjan (die met Canada tegen België zal spelen op het WK), maar in de uitloper van die fase droop de bruine zeep plots van zijn handschoenen op een schijnbaar ongevaarlijk afstandsschot van Sundgren.   Die 2-1 bleef de hele 2e helft op het bord en dus waren verlengingen in aantocht. Maar opnieuw ging het voor Rode Ster Belgrado mis in de slotfase. Een vrijschop werd door verdediger Pavkov in eigen doel afgeketst. Een dramatische avond voor de Serviërs, maar een memorabele prestatie voor de Israëliërs. Rode Ster-doelman redt penalty, om vervolgens te blunderen Het Servische drama compleet: de owngoal in de 90e minuut Fase per faseclock 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopenclock 90+4'tweede helft, minuut 94. Vervanging bij Maccabi Haifa, Rami Gershon erin, Tjaronn Chery eruitwisselsubstitution outTjaronn Cherysubstitution inRami GershonMaccabi Haifaclock 90+1'Goal voor Maccabi Haifa. Milan Pavkov scoort ongelukkig in eigen doel. tweede helft, minuut 91.Doelpunt voor Maccabi Haifa Goal voor Maccabi Haifa. Milan Pavkov scoort ongelukkig in eigen doel.clock 90+1'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 91 door Milan Pavkov van Maccabi Haifa. 2, 2.own goalRode Ster Belgrado Maccabi Haifa einde22own goalMilan PavkovMaccabi Haifaclock 90'Gele kaart voor Mirko Ivanic van Rode Ster Belgrado tijdens tweede helft, minuut 90yellow cardMirko IvanicRode Ster Belgradoclock 86'Gele kaart voor Daniel Sundgren van Maccabi Haifa tijdens tweede helft, minuut 86yellow cardDaniel SundgrenMaccabi Haifaclock 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Rode Ster Belgrado, Ibrahim Mustapha erin, Osman Bukari eruitwisselsubstitution outOsman Bukarisubstitution inIbrahim MustaphaRode Ster Belgradoclock 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij Rode Ster Belgrado, Sékou Sanogo erin, Milan Rodic eruitwisselsubstitution outMilan Rodicsubstitution inSékou SanogoRode Ster Belgradoclock 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Rode Ster Belgrado, Milan Pavkov erin, Aleksandar Pesic eruitwisselsubstitution outAleksandar Pesicsubstitution inMilan PavkovRode Ster Belgradoclock 74'Gele kaart voor Milan Rodic van Rode Ster Belgrado tijdens tweede helft, minuut 74yellow cardMilan RodicRode Ster Belgradoclock 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Maccabi Haifa, Omer Atzili erin, Din David eruitwisselsubstitution outDin Davidsubstitution inOmer AtziliMaccabi Haifaclock 55'tweede helft, minuut 55. Vervanging bij Rode Ster Belgrado, Kings Kangwa erin, Guélor Kanga eruitwisselsubstitution outGuélor Kangasubstitution inKings KangwaRode Ster Belgradoclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 45+6' eerste helfteerste helft, minuut 51 match afgelopenclock 45+6'Daniel Sundgren (Maccabi Haifa) scoort. Het staat 2 – 1. eerste helft, minuut 51.Doelpunt voor Maccabi Haifa Daniel Sundgren (Maccabi Haifa) scoort. Het staat 2 – 1.clock 45+6'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 51 door Daniel Sundgren van Maccabi Haifa. 2, 1.goalRode Ster Belgrado Maccabi Haifa einde21goalDaniel SundgrenMaccabi Haifaclock 45+5'Gemiste strafschop tijdens eerste helft, minuut 50 door Dolev Haziza van Maccabi Haifa.penalty gemistRode Ster Belgrado Maccabi Haifa einde20penalty missedDolev HazizaMaccabi Haifaclock 45+5'Gele kaart voor Aleksandar Dragovic van Rode Ster Belgrado tijdens eerste helft, minuut 50yellow cardAleksandar DragovicRode Ster Belgradoclock 44'Mirko Ivanic (Rode Ster Belgrado) scoort. Het staat 2 – 0. eerste helft, minuut 44.Doelpunt voor Rode Ster Belgrado Mirko Ivanic (Rode Ster Belgrado) scoort. Het staat 2 – 0.clock 44'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 44 door Mirko Ivanic van Rode Ster Belgrado. 2, 0.goalRode Ster Belgrado Maccabi Haifa einde20goalMirko IvanicRode Ster Belgradoalles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement