Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Lorena Wiebes maakt haar favorietenrol waar op het EK wielrennen

Lorena Wiebes maakt haar favorietenrol waar op het EK wielrennen

EK wielrennen
wegwedstrijd Wegwedstrijddistance 128 km
location 11:30: München – 15:00: München
trophy Lorena Wiebes

einde

startfinish

020406080100128

  ","textStripped":"Het is een millimetersprint tussen Balsamo en Wiebes, hoor! Niemand durft te juichen, wij durven ook nog niet te zeggen wie wint.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115031","title":"Balsamo of Wiebes?","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085508464,"text":"

  De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes? ","textStripped":"De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115030","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085394050,"text":"

  Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115029","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085280619,"text":"

  Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen. ","textStripped":"Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115027","title":"Balsamo en co schuiven op","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085184923,"text":"

  Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115025","title":"Sanne Cant is er nog bij","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084960024,"text":"

  We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint? ","textStripped":"We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115024","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084867558,"text":"

  Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115022","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084647838,"text":"

  Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer. ","textStripped":"Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115021","title":"Laatste ronde","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084526739,"text":"

  Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden.","type":"LAST_KM","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115020","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084092033,"text":"

  Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden. ","textStripped":"Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115016","title":"Prikje van Labous","source":"","time":"??+?","eventTime":1661083695656,"text":"

  We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115010","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661083484321,"text":"

  Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen. ","textStripped":"Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115006","title":"Nog 26 kilometer","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082608994,"text":"

  De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115000","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082607983,"text":"

  In die 1e groep tellen we nog 2 Belgische vrouwen: kopvrouw Sanne Cant en Justine Ghekiere. ","textStripped":"In die 1e groep tellen we nog 2 Belgische vrouwen: kopvrouw Sanne Cant en Justine Ghekiere.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114997","title":"Nederland neemt regie in handen","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082136351,"text":"

  Nog minder dan 40 kilometer te gaan en de Nederlandse vrouwen hebben zich in de spits van het peloton genesteld om de koers te controleren. Durft iemand de Nederlanders nog het vuur aan de schenen te leggen of wordt er nu al gespeculeerd op een massasprint?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Nog minder dan 40 kilometer te gaan en de Nederlandse vrouwen hebben zich in de spits van het peloton genesteld om de koers te controleren. Durft iemand de Nederlanders nog het vuur aan de schenen te leggen of wordt er nu al gespeculeerd op een massasprint?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114995","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082130807,"text":"

  Er raakt voorlopig niemand weg en dat speelt natuurlijk allemaal in de kaart van de Nederlanders, die nog niet al te veel krachten hebben moeten verspillen. Op deze manier rijdt Lorena Wiebes in een zetel naar het goud. ","textStripped":"Er raakt voorlopig niemand weg en dat speelt natuurlijk allemaal in de kaart van de Nederlanders, die nog niet al te veel krachten hebben moeten verspillen. Op deze manier rijdt Lorena Wiebes in een zetel naar het goud.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114991","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661081667457,"text":"

  Iedereen lijkt wel te beseffen dat het in een massasprint wellicht voor Lorena Wiebes is. Verschillende landen doen toch hun best om de Nederlanders af te matten, vooral Frankrijk heeft dat goed begrepen. Daarbij valt vooral Audrey Cordon-Ragot op. De 32-jarige Française kan vandaag niet verstoppen dat ze met goeie benen is opgestaan.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Iedereen lijkt wel te beseffen dat het in een massasprint wellicht voor Lorena Wiebes is. Verschillende landen doen toch hun best om de Nederlanders af te matten, vooral Frankrijk heeft dat goed begrepen. Daarbij valt vooral Audrey Cordon-Ragot op. De 32-jarige Française kan vandaag niet verstoppen dat ze met goeie benen is opgestaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114988","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661081499627,"text":"

  Het peloton neemt even de volledige breedte van de weg in op een dalende strook, met nog 50 kilometer te gaan. Het is wachten op een aanval. Het lijkt in elk geval het juiste moment, want het tempo is wat geluwd. ","textStripped":"Het peloton neemt even de volledige breedte van de weg in op een dalende strook, met nog 50 kilometer te gaan. Het is wachten op een aanval. Het lijkt in elk geval het juiste moment, want het tempo is wat geluwd.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114982","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080825679,"text":"

  Met nog dik 60 kilometer voor de boeg is het zowaar Elisa Balsamo die haar neus aan het venster steekt. Marlen Reusser is bij de pinken, maar ook de Nederlanders zitten op het vinkentouw en dan vallen de benen meteen stil.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Met nog dik 60 kilometer voor de boeg is het zowaar Elisa Balsamo die haar neus aan het venster steekt. Marlen Reusser is bij de pinken, maar ook de Nederlanders zitten op het vinkentouw en dan vallen de benen meteen stil.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114978","time":"??+?","eventTime":1661080608444,"text":"Duitsland is voorlopig de ploeg die het meest bedrijvig is.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Ruben Van Gucht"},{"eventId":"2114977","title":"Vier Belgen moeten eraf","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080180955,"text":"

  Door de tempoversnelling is het peloton in twee stukken gescheurd. In die 2e groep zien we ook 3 Belgische shirts. Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde moeten achtervolgen. ","textStripped":"Door de tempoversnelling is het peloton in twee stukken gescheurd. In die 2e groep zien we ook 3 Belgische shirts. Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde moeten achtervolgen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114975","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080076102,"text":"

  Op een helling trekt het peloton even flink door en dan is het ook einde verhaal voor de kopgroep. We krijgen meteen ook een nieuwe uitval, Nederland stuurt Ellen van Dijk mee als waakhond. Het gaatje met het peloton is wel klein.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Op een helling trekt het peloton even flink door en dan is het ook einde verhaal voor de kopgroep. We krijgen meteen ook een nieuwe uitval, Nederland stuurt Ellen van Dijk mee als waakhond. Het gaatje met het peloton is wel klein.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114971","time":"??+?","eventTime":1661079962927,"text":"De finale is snel en vrij technisch. Ik hou altijd rekening met Elisa Balsamo, maar het team en ik hebben er alle vertrouwen in.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Lorena Wiebes"},{"eventId":"2114970","title":"Topfavoriete Lorena Wiebes: "Ik kijk ernaar uit"","time":"??+?","eventTime":1661079917490,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-dad6ad9a-fe23-42b3-9d70-5feb56e4b954","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Wiebes vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/341add9f-2141-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-e8470b5c-4aa8-487f-b3e0-805c6f223031","tags":""},{"eventId":"2114973","title":"Valpartij van Valerie Demey","time":"??+?","eventTime":1661079720000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-87320833-55e5-46e7-9d6d-a5402df57009","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Problemen voor Valerie Demey EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/a965dfb2-2141-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-7a8b3c54-7c5d-4b2d-8276-1138eb8ae12b","tags":""},{"eventId":"2114967","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661079463399,"text":"

  De 3 achtervolgers hebben Shapira en Zigart te pakken. Het kopgroepje van 5 rensters rijdt nog zo'n 15 seconden voor het peloton uit. ","textStripped":"De 3 achtervolgers hebben Shapira en Zigart te pakken. Het kopgroepje van 5 rensters rijdt nog zo'n 15 seconden voor het peloton uit.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114957","time":"??+?","eventTime":1661078194342,"text":"Er wordt nu gekoerst. Er zit gang in het peloton.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Ruben Van Gucht"},{"eventId":"2114956","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661078143217,"text":"

  De tempoversnelling in het peloton heeft zo zijn gevolgen voor de voorsprong van de twee koplopers. Die zijn in één klap meer dan een halve minuut van hun bonus kwijtgespeeld. Zo gaat het snel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De tempoversnelling in het peloton heeft zo zijn gevolgen voor de voorsprong van de twee koplopers. Die zijn in één klap meer dan een halve minuut van hun bonus kwijtgespeeld. Zo gaat het snel.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114955","title":"Brennauer: "Lorena Wiebes is de grote favoriete"","time":"??+?","eventTime":1661078090066,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-b9111443-21f8-4dfd-8c6c-82cd4726083d","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf Lisa Brennauer EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/efde4943-213c-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-ce6d3036-daf1-444d-8289-bf4dc51db6a8","tags":""},{"eventId":"2114954","title":"Afscheidnemende Lisa Brennauer: "Het wordt emotioneel"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661077820906,"text":"

  Voor de Duitse Lisa Brennauer is dit EK haar laatste wedstrijd. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig. We zullen zien wat we ervan kunnen maken. Het wordt sowieso heel bijzonder", vertelde ze voor de start in vlekkeloos Nederlands aan Maarten Vangramberen. "Het wordt een heel mooie afsluiter om hier voor eigen publiek mijn carrière te beëindigen. Er staan heel veel vrienden langs de weg. Het zal zeker een feest worden, maar het wordt ook emotioneel." ","textStripped":"Voor de Duitse Lisa Brennauer is dit EK haar laatste wedstrijd. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig. We zullen zien wat we ervan kunnen maken. Het wordt sowieso heel bijzonder", vertelde ze voor de start in vlekkeloos Nederlands aan Maarten Vangramberen. "Het wordt een heel mooie afsluiter om hier voor eigen publiek mijn carrière te beëindigen. Er staan heel veel vrienden langs de weg. Het zal zeker een feest worden, maar het wordt ook emotioneel."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114951","title":"Reactie in het peloton","source":"","time":"??+?","eventTime":1661077768050,"text":"

  In het peloton vinden ze het nu wel stilaan welletjes geweest. De Duitse vrouwen geven er een flinke snok aan. Nederland laat de Franse dames de kastanjes uit het vuur halen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In het peloton vinden ze het nu wel stilaan welletjes geweest. De Duitse vrouwen geven er een flinke snok aan. Nederland laat de Franse dames de kastanjes uit het vuur halen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114948","time":"??+?","eventTime":1661077186565,"text":"Italië zal wel proberen om de koers hard te maken. De vraag is of de Nederlanders op één lijn zullen staan. Het zal een speciale wedstrijd worden.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Sanne Cant"},{"eventId":"2114947","title":"Sanne Cant: "Ben benieuwd hoe het zal zijn om zelf te sprinten"","time":"??+?","eventTime":1661077143423,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-8e573383-da8b-486b-ab66-14847ada2d65","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Cant vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/c3fa16c5-213a-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-68c3be84-f3aa-4103-9304-59cbece33aec","tags":""},{"eventId":"2114946","title":"Twee vrouwen rijden voorop","source":"","time":"??+?","eventTime":1661076994834,"text":"

  In het begin van de wedstrijd hebben 2 vrouwen het hazenpad gekozen. Het gaat om Omer Shapira uit Israël en de Sloveense Urska Zigart. Die laatste kunt u ook kennen als de vriendin van Tadej Pogacar. Het duo telt na zo'n 25 kilometer een bonus van 1'45" op het peloton, dat voorlopig laat begaan. ","textStripped":"In het begin van de wedstrijd hebben 2 vrouwen het hazenpad gekozen. Het gaat om Omer Shapira uit Israël en de Sloveense Urska Zigart. Die laatste kunt u ook kennen als de vriendin van Tadej Pogacar. Het duo telt na zo'n 25 kilometer een bonus van 1'45" op het peloton, dat voorlopig laat begaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114949","title":"Meteen een eerste valpartij","time":"??+?","eventTime":1661076000000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-fe6f3c72-9663-44de-80bb-0b82501c3d81","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Eerste valpartij EK vrouwen","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/78245f79-213b-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-1c500507-266e-412f-b9e0-3046dcbc520a","tags":""},{"eventId":"2114941","title":"Kim de Baat: "Parcours niet onderschatten"","time":"??+?","eventTime":1661075939994,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-c17615a3-9343-46aa-8bd2-c6d321ae494a","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie De Baat vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/ec69ae13-2137-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-b2d59ee2-bce0-406f-805d-3d98ce914c41","tags":""},{"eventId":"2114940","title":"Kim de Baat: "Op het einde goed communiceren wiens kaart we zullen trekken"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661075776243,"text":"

  Wat is vandaag het plannetje van de Belgen? "Ik denk dat we vooral moeten afwachten hoe de koers verloopt", zegt Kim de Baat. "Als er gekoerst wordt, mag je het parcours toch niet onderschatten. We moeten meekoersen en zien wat er gebeurt." "Het klopt dat Nederland en Italië het snelst zijn in de sprint, maar ze hebben een aantal sterke rensters, dus het kan een aantal kanten opgaan."

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Wat is vandaag het plannetje van de Belgen? "Ik denk dat we vooral moeten afwachten hoe de koers verloopt", zegt Kim de Baat. "Als er gekoerst wordt, mag je het parcours toch niet onderschatten. We moeten meekoersen en zien wat er gebeurt." "Het klopt dat Nederland en Italië het snelst zijn in de sprint, maar ze hebben een aantal sterke rensters, dus het kan een aantal kanten opgaan."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114934","title":"Marthe Truyen: "Als Nederland op één lijn zit, zal het een sprint worden"","time":"??+?","eventTime":1661075106541,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-11c0d579-a9d9-4295-99d7-5d6be449cf39","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Truyen vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/0d05602f-2136-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-32ac2a29-99cc-4816-971b-c237ca7ce7ef","tags":""},{"eventId":"2114933","time":"??+?","eventTime":1661074992653,"text":"Als het een sprint wordt, kan ik wel meedoen, maar het zal afwachten zijn wat het gevoel zegt op de fiets en in de koers.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Marthe Truyen"},{"eventId":"2114932","title":"Elisa Balsamo: "We hebben een sterke ploeg"","time":"??+?","eventTime":1661074842100,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-f875eea0-6762-4089-b031-d543db1070ac","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf EK Balsamo 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/8bf5d32d-2135-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-bb2d26f8-0705-453d-ac14-c2ed33c6111c","tags":""},{"eventId":"2114929","time":"??+?","eventTime":1661074701781,"text":"Lorena Wiebes is in principe de snelste, maar wij hebben ook een goede lead-out. We zullen er alles aan doen om haar te verslaan.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Elisa Balsamo"},{"eventId":"2114928","title":"Van Dijk: "We gaan voor een sprint"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661074046517,"text":"

  De Nederlandse Ellen van Dijk is vandaag de titelverdedigster. "Ik mocht elke dag dat mooie shirtje aantrekken en nu niet meer. Dat is wel een gek gevoel. Even wennen, maar ik heb er wel van genoten", zegt ze voor de start. Nederland zet alles op de snelle benen van Lorena Wiebes. "Vandaag hebben we een duidelijk doel en dat is om voor de sprint te gaan. Ik heb geen persoonlijke ambities. Ik ben benieuwd wat de andere landen voor ons in petto zullen hebben om het ons moeilijk te maken." ","textStripped":"De Nederlandse Ellen van Dijk is vandaag de titelverdedigster. "Ik mocht elke dag dat mooie shirtje aantrekken en nu niet meer. Dat is wel een gek gevoel. Even wennen, maar ik heb er wel van genoten", zegt ze voor de start. Nederland zet alles op de snelle benen van Lorena Wiebes. "Vandaag hebben we een duidelijk doel en dat is om voor de sprint te gaan. Ik heb geen persoonlijke ambities. Ik ben benieuwd wat de andere landen voor ons in petto zullen hebben om het ons moeilijk te maken."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114930","title":"Titelverdedigster Ellen van Dijk: "Geen persoonlijke ambities"","time":"??+?","eventTime":1661073840000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-e8c46709-87e7-4600-9914-03602f0f6786","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf EK Van Dijk 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/51e2e1ac-2135-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-b221d79b-ad22-47a1-86b0-a77f0ed8c8ec","tags":""},{"eventId":"2114923","title":"Wegrit bij de vrouwen","source":"","time":"??+?","eventTime":1661072821424,"text":"

  De slotdag van de Europese kampioenschappen serveert onder meer ook de wegrit van het EK wielrennen bij de vrouwen. België komt in München aan de start met Sanne Cant, Kim de Baat, Valerie Demey, Justine Ghekiere, Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde. Het startschot wordt gegeven om 11.30 uur, u kunt de koers hier met livestream volgen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De slotdag van de Europese kampioenschappen serveert onder meer ook de wegrit van het EK wielrennen bij de vrouwen. België komt in München aan de start met Sanne Cant, Kim de Baat, Valerie Demey, Justine Ghekiere, Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde. Het startschot wordt gegeven om 11.30 uur, u kunt de koers hier met livestream volgen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"}],"country":"Duitsland","winner":"Lorena Wiebes","channels":[],"sport":"cycling","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/wielrennen/ek-wielrennen/2022/ek-wielrennen-wegrit-vrouwen-lorena-wiebes-maakt-haar-favorietenrol-waar-op-het-ek-wielrennen~1660143601563/","redactedName":"EK wielrennen (wegrit vrouwen)"},"host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303473","interval":10}-->
  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Lorena Wiebes heeft zich in München tot Europees kampioene wielrennen gekroond. De Nederlandse was in de sprint van een uitgedund peloton sneller dan Elisa Balsamo. Sanne Cant was de eerste Belgische op de 24e plaats.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Kroniek van een aangekondigde sprint

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Het parcours in München was er eentje op maat van de sprinters en dus was de hamvraag: wie kan Lorena Wiebes kloppen? De Nederlandse is dit seizoen autoritair in de sprint, om haar uit te dagen werd vooral naar wereldkampioene Elisa Balsamo gekeken.

  Een vroege ontsnapping werd door het sterke Nederlandse blok perfect binnen schot gehouden en op tijd ingerekend, iedereen leek zich dan al neer te leggen bij een sprint.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Dat werd geen massasprint, want op een helling op meer dan 60 kilometer van de streep brak het peloton in stukken. Heel wat Belgen misten de slag, maar de grote kleppers zaten wel allemaal voorin.

   

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Een sprint van een uitgedund peloton dan maar en daarin werden Balsamo en Wiebes door hun teams perfect naar voren geloodst. In een titanenspurt was de Nederlandse uiteindelijk een half wiel sneller dan de wereldkampioene. Rachele Barbieri kaapte het brons weg voor de afscheidnemende Lisa Brennauer. Sanne Cant werd 24e en 1e Belgische.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Lorena Wiebes: “Durfde pas te juichten toen het echt zeker was”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Hoe beleefde winnares Lorena Wiebes de finale? “Het was nog heel spannend. We wisten dat Italië zou opkomen in de laatste kilometer. Wij zaten op links, zij op rechts. Ik kon uiteindelijk nog naar rechts om bij hen aan te sluiten. Het was een hele lange sprint”, glimlacht de Nederlandse.

  “Ik durfde pas te juichen toen het echt zeker was. Ik wist het niet, ik was te gefocust op de streep. Het was nog even spannend. Mijn zege op de Champs-Elysées dit seizoen blijf wel het speciaalst, maar ik denk dat deze op nummer 2 komt.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In het verleden was de cohesie binnen het sterke Nederlandse team wel eens zoek, maar daar was vandaag niks van te merken. “Ik denk dat we laten zien hebben dat we een echte ploeg zijn en dat het heel goed gaat richting de toekomst.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Sanne Cant (24e): “Stiekem gehoopt op dichter resultaat”

  Sanne Cant was de enige landgenote in het uitgedunde peloton. De Belgische kopvrouw finishte als 24e en moest na afloop vaststellen dat de snelheid te hoog lag om er nog meer uit te slepen. “Een gemiddelde van 43 kilometer per uur, dat is niet traag”, lachte Cant.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Na die 2e klim waarbij Nederland het gas opendraaide, viel het niet meer stil. Het plan was wel om nog mee te sprinten.”

  “In de voorlaatste ronde voelde ik me nog best goed, maar de snelheid werd dan opgetrokken. Net voor de tunnel zat ik langs de foute kant aan iemand haar wiel en moest ik vanaf stilstand weer optrekken. Op dat moment lag de snelheid zo hoog dat opschuiven er niet meer in zat.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Hoe voelt “veldrijdster” Sanne Cant zich op de weg? “Ik amuseer me. Het is mooi dat ik hier nog in die 1e groep zit, al had ik stiekem wel gehoopt op een dichter resultaat dan dit.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Marthe Truyen: “Hele tijd achter de feiten aangehold”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Elisa Balsamo: “Het was heel close”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Uitslag EK wielrennen (wegrit vrouwen)Uitslag EK wielrennen (wegrit vrouwen)

      naam
  1 Lorena Wiebes
  2 Elisa Balsamo
  3 Rachele Barbieri
  4 Lisa Brennauer
  5 Daria Pikulik
  6 Maria Martins
  7 Emma Norsgaard Bjerg
  8 Emilia Fahlin
  9 Gladys Verhulst
  10 Sara Martin Martin

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fase per fase

  1. 15 uur 29. Balsamo: “Ik ben tevreden, want dit betekent veel voor me”.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Balsamo: “Ik ben tevreden, want dit betekent veel voor me”

  2. 15 uur 25. Wiebes: “Het was heel spannend”.

   Wiebes: “Het was heel spannend”

  3. 15 uur 20. Truyen: “Ik kon gewoon niet aan mijn stuur trekken”.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Truyen: “Ik kon gewoon niet aan mijn stuur trekken”

  4. 15 uur 20. Cant: “De snelheid lag te hoog, ik kon niet meer opschuiven”.

   Cant: “De snelheid lag te hoog, ik kon niet meer opschuiven”

  5. 14 uur 42. Wiebes kan het niet meteen geloven.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Wiebes kan het niet meteen geloven

  6. 14 uur 40. Wiebes wint. De herhaling zorgt voor duidelijkheid en het verschil is toch nog groter dan we aanvankelijk dachten: Lorena Wiebes wint, voor Elisa Balsamo. Wiebes lijkt het nog niet meteen te geloven, maar de beelden zijn zo klaar als een klontje. .

   Wiebes wint

   De herhaling zorgt voor duidelijkheid en het verschil is toch nog groter dan we aanvankelijk dachten: Lorena Wiebes wint, voor Elisa Balsamo. Wiebes lijkt het nog niet meteen te geloven, maar de beelden zijn zo klaar als een klontje.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

  7. 14 uur 40. Wiebes wint!

   Wiebes wint!

  8. 14 uur 39. Het is heel close! Het is een millimetersprint tussen Balsamo en Wiebes, hoor! Niemand durft te juichen, wij durven ook nog niet te zeggen wie wint. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Het is heel close!

   Het is een millimetersprint tussen Balsamo en Wiebes, hoor! Niemand durft te juichen, wij durven ook nog niet te zeggen wie wint.

  9. 14 uur 38. Balsamo of Wiebes? De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes? .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Balsamo of Wiebes?

   De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes?

  10. 14 uur 36. Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats.

  11. 14 uur 34. Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen.

  12. 14 uur 33. Balsamo en co schuiven op. Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Balsamo en co schuiven op

   Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur.

  13. 14 uur 29. Sanne Cant is er nog bij. We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint? .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Sanne Cant is er nog bij

   We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint?

  14. 14 uur 27. Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen.

  15. 14 uur 24. Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer.

  16. Laatste ronde. Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden. . 14 uur 22.

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   last km Laatste ronde

   Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden.

  17. 14 uur 14. Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden.

  18. 14 uur 08. Prikje van Labous. We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Prikje van Labous

   We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan.

  19. 14 uur 04. Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen.

  20. 13 uur 50. Nog 26 kilometer. De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes. .

   Advertisement. Scroll to continue reading.

   Nog 26 kilometer

   De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes.

  ","textStripped":"De herhaling zorgt voor duidelijkheid en het verschil is toch nog groter dan we aanvankelijk dachten: Lorena Wiebes wint, voor Elisa Balsamo. Wiebes lijkt het nog niet meteen te geloven, maar de beelden zijn zo klaar als een klontje.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115041","title":"Wiebes wint!","time":"??+?","eventTime":1661085600000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-3a22dc4a-2684-4fe9-b617-b48a720661f8","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Wiebes wint EK","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/b3cee6a6-214e-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-a6d97792-d939-4ef5-bd33-22e5d0e7514e","tags":""},{"eventId":"2115033","title":"Het is heel close!","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085597461,"text":"

  Het is een millimetersprint tussen Balsamo en Wiebes, hoor! Niemand durft te juichen, wij durven ook nog niet te zeggen wie wint. ","textStripped":"Het is een millimetersprint tussen Balsamo en Wiebes, hoor! Niemand durft te juichen, wij durven ook nog niet te zeggen wie wint.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115031","title":"Balsamo of Wiebes?","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085508464,"text":"

  De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De trein van Italië komt op toerental, de Nederlanders kiezen de andere kant van de weg. Wordt het Balsamo of Wiebes?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115030","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085394050,"text":"

  Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats. ","textStripped":"Het tempo van de Nederlanders is versmachtend, achter onze Noorderburen proberen de Italiaanse vrouwen Balsamo in het juiste wiel te brengen. Achteraan zien we Sanne Cant, dat lijkt ons een beetje te ver om nog mee te spelen voor een mooie ereplaats.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115029","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085280619,"text":"

  Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het liedje van de kopgroep is uitgezongen. Het positioneren voor de sprint kan nu écht beginnen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115027","title":"Balsamo en co schuiven op","source":"","time":"??+?","eventTime":1661085184923,"text":"

  Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur. ","textStripped":"Ook de Italiaanse vrouwen zijn nu nadrukkelijk aanwezig in de spits. Zij hebben met wereldkampioene Elisa Balsamo natuurlijk ook een stevig ijzer in het vuur.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115025","title":"Sanne Cant is er nog bij","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084960024,"text":"

  We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"We herinneren er nog even aan dat de Belgische kopvrouw Sanne Cant ook nog altijd meedraait in dat uitgedunde peloton. Wat kan zij zo dadelijk nog uit haar benen schudden in de sprint?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115024","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084867558,"text":"

  Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen. ","textStripped":"Op de brede boulevards in en om München gaat het plots snel. De Nederlanders gaan Lorena Wiebes in een zetel afzetten voor de spurt, dat is duidelijk. Nog 5 seconden, dat is het verschil tussen de kopgroep en het uitgedunde peloton. Die verwachte massasprint gaat er komen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115022","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084647838,"text":"

  Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Mondjesmaat voeren de Nederlandse vrouwen het tempo op, maar de samenwerking voorin is goed. Het verschil is nog altijd 13 seconden. Nog 9 kilometer.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115021","title":"Laatste ronde","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084526739,"text":"

  Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden. ","textStripped":"Nog één rondje te gaan op het lokale circuit in München. Het leiderstrio begint eraan met een bonus van 16 seconden.","type":"LAST_KM","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115020","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661084092033,"text":"

  Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Veel is het niet, maar Labous en co hebben nu toch een klein bresje geslagen. Het zijn trouwens de Duitse Teutenberg en de Spaanse Gutierrez die meegesprongen zijn met de Française. Met nog 14 kilometer te gaan, bedraagt het verschil een zevental seconden.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115016","title":"Prikje van Labous","source":"","time":"??+?","eventTime":1661083695656,"text":"

  We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan. ","textStripped":"We krijgen dan toch nog eens wat animo en altijd is er een Franse vrouw bij betrokken. Dit keer is het Juliete Labous die er een snok aan geeft. Ze krijgt twee metgezellen mee, maar de Nederlandse vrouwen laten niet begaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115010","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661083484321,"text":"

  Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Een grote groep achtervolgers komt aan de streep door op 51 seconden van het uitgedunde peloton. Daarbij tellen we ook een handvol Belgen: Lone Meertens, Julie Van de Velde, Marthe Truyen en Jesse Vandenbulcke. Valerie Demey zweeft er nog ergens tussen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115006","title":"Nog 26 kilometer","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082608994,"text":"

  De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes. ","textStripped":"De Nederlandse armada lijkt de tegenstand angst in te boezemen, want niemand haalt het in zijn hoofd om de knuppel nog eens in het hoenderhok te gooien. Op die manier schrijven onze Noorderburen nog altijd voort aan het ideale scenario voor kopvrouw Lorena Wiebes.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2115000","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082607983,"text":"

  In die 1e groep tellen we nog 2 Belgische vrouwen: kopvrouw Sanne Cant en Justine Ghekiere.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In die 1e groep tellen we nog 2 Belgische vrouwen: kopvrouw Sanne Cant en Justine Ghekiere.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114997","title":"Nederland neemt regie in handen","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082136351,"text":"

  Nog minder dan 40 kilometer te gaan en de Nederlandse vrouwen hebben zich in de spits van het peloton genesteld om de koers te controleren. Durft iemand de Nederlanders nog het vuur aan de schenen te leggen of wordt er nu al gespeculeerd op een massasprint? ","textStripped":"Nog minder dan 40 kilometer te gaan en de Nederlandse vrouwen hebben zich in de spits van het peloton genesteld om de koers te controleren. Durft iemand de Nederlanders nog het vuur aan de schenen te leggen of wordt er nu al gespeculeerd op een massasprint?","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114995","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661082130807,"text":"

  Er raakt voorlopig niemand weg en dat speelt natuurlijk allemaal in de kaart van de Nederlanders, die nog niet al te veel krachten hebben moeten verspillen. Op deze manier rijdt Lorena Wiebes in een zetel naar het goud.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Er raakt voorlopig niemand weg en dat speelt natuurlijk allemaal in de kaart van de Nederlanders, die nog niet al te veel krachten hebben moeten verspillen. Op deze manier rijdt Lorena Wiebes in een zetel naar het goud.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114991","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661081667457,"text":"

  Iedereen lijkt wel te beseffen dat het in een massasprint wellicht voor Lorena Wiebes is. Verschillende landen doen toch hun best om de Nederlanders af te matten, vooral Frankrijk heeft dat goed begrepen. Daarbij valt vooral Audrey Cordon-Ragot op. De 32-jarige Française kan vandaag niet verstoppen dat ze met goeie benen is opgestaan. ","textStripped":"Iedereen lijkt wel te beseffen dat het in een massasprint wellicht voor Lorena Wiebes is. Verschillende landen doen toch hun best om de Nederlanders af te matten, vooral Frankrijk heeft dat goed begrepen. Daarbij valt vooral Audrey Cordon-Ragot op. De 32-jarige Française kan vandaag niet verstoppen dat ze met goeie benen is opgestaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114988","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661081499627,"text":"

  Het peloton neemt even de volledige breedte van de weg in op een dalende strook, met nog 50 kilometer te gaan. Het is wachten op een aanval. Het lijkt in elk geval het juiste moment, want het tempo is wat geluwd.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het peloton neemt even de volledige breedte van de weg in op een dalende strook, met nog 50 kilometer te gaan. Het is wachten op een aanval. Het lijkt in elk geval het juiste moment, want het tempo is wat geluwd.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114982","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080825679,"text":"

  Met nog dik 60 kilometer voor de boeg is het zowaar Elisa Balsamo die haar neus aan het venster steekt. Marlen Reusser is bij de pinken, maar ook de Nederlanders zitten op het vinkentouw en dan vallen de benen meteen stil. ","textStripped":"Met nog dik 60 kilometer voor de boeg is het zowaar Elisa Balsamo die haar neus aan het venster steekt. Marlen Reusser is bij de pinken, maar ook de Nederlanders zitten op het vinkentouw en dan vallen de benen meteen stil.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114978","time":"??+?","eventTime":1661080608444,"text":"Duitsland is voorlopig de ploeg die het meest bedrijvig is.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Ruben Van Gucht"},{"eventId":"2114977","title":"Vier Belgen moeten eraf","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080180955,"text":"

  Door de tempoversnelling is het peloton in twee stukken gescheurd. In die 2e groep zien we ook 3 Belgische shirts. Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde moeten achtervolgen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Door de tempoversnelling is het peloton in twee stukken gescheurd. In die 2e groep zien we ook 3 Belgische shirts. Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde moeten achtervolgen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114975","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661080076102,"text":"

  Op een helling trekt het peloton even flink door en dan is het ook einde verhaal voor de kopgroep. We krijgen meteen ook een nieuwe uitval, Nederland stuurt Ellen van Dijk mee als waakhond. Het gaatje met het peloton is wel klein. ","textStripped":"Op een helling trekt het peloton even flink door en dan is het ook einde verhaal voor de kopgroep. We krijgen meteen ook een nieuwe uitval, Nederland stuurt Ellen van Dijk mee als waakhond. Het gaatje met het peloton is wel klein.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114971","time":"??+?","eventTime":1661079962927,"text":"De finale is snel en vrij technisch. Ik hou altijd rekening met Elisa Balsamo, maar het team en ik hebben er alle vertrouwen in.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Lorena Wiebes"},{"eventId":"2114970","title":"Topfavoriete Lorena Wiebes: "Ik kijk ernaar uit"","time":"??+?","eventTime":1661079917490,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-dad6ad9a-fe23-42b3-9d70-5feb56e4b954","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Wiebes vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/341add9f-2141-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-e8470b5c-4aa8-487f-b3e0-805c6f223031","tags":""},{"eventId":"2114973","title":"Valpartij van Valerie Demey","time":"??+?","eventTime":1661079720000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-87320833-55e5-46e7-9d6d-a5402df57009","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Problemen voor Valerie Demey EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/a965dfb2-2141-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-7a8b3c54-7c5d-4b2d-8276-1138eb8ae12b","tags":""},{"eventId":"2114967","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661079463399,"text":"

  De 3 achtervolgers hebben Shapira en Zigart te pakken. Het kopgroepje van 5 rensters rijdt nog zo'n 15 seconden voor het peloton uit.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De 3 achtervolgers hebben Shapira en Zigart te pakken. Het kopgroepje van 5 rensters rijdt nog zo'n 15 seconden voor het peloton uit.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114957","time":"??+?","eventTime":1661078194342,"text":"Er wordt nu gekoerst. Er zit gang in het peloton.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Ruben Van Gucht"},{"eventId":"2114956","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661078143217,"text":"

  De tempoversnelling in het peloton heeft zo zijn gevolgen voor de voorsprong van de twee koplopers. Die zijn in één klap meer dan een halve minuut van hun bonus kwijtgespeeld. Zo gaat het snel. ","textStripped":"De tempoversnelling in het peloton heeft zo zijn gevolgen voor de voorsprong van de twee koplopers. Die zijn in één klap meer dan een halve minuut van hun bonus kwijtgespeeld. Zo gaat het snel.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114955","title":"Brennauer: "Lorena Wiebes is de grote favoriete"","time":"??+?","eventTime":1661078090066,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-b9111443-21f8-4dfd-8c6c-82cd4726083d","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf Lisa Brennauer EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/efde4943-213c-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-ce6d3036-daf1-444d-8289-bf4dc51db6a8","tags":""},{"eventId":"2114954","title":"Afscheidnemende Lisa Brennauer: "Het wordt emotioneel"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661077820906,"text":"

  Voor de Duitse Lisa Brennauer is dit EK haar laatste wedstrijd. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig. We zullen zien wat we ervan kunnen maken. Het wordt sowieso heel bijzonder", vertelde ze voor de start in vlekkeloos Nederlands aan Maarten Vangramberen. "Het wordt een heel mooie afsluiter om hier voor eigen publiek mijn carrière te beëindigen. Er staan heel veel vrienden langs de weg. Het zal zeker een feest worden, maar het wordt ook emotioneel."

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Voor de Duitse Lisa Brennauer is dit EK haar laatste wedstrijd. "Ik ben wel een beetje zenuwachtig. We zullen zien wat we ervan kunnen maken. Het wordt sowieso heel bijzonder", vertelde ze voor de start in vlekkeloos Nederlands aan Maarten Vangramberen. "Het wordt een heel mooie afsluiter om hier voor eigen publiek mijn carrière te beëindigen. Er staan heel veel vrienden langs de weg. Het zal zeker een feest worden, maar het wordt ook emotioneel."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114951","title":"Reactie in het peloton","source":"","time":"??+?","eventTime":1661077768050,"text":"

  In het peloton vinden ze het nu wel stilaan welletjes geweest. De Duitse vrouwen geven er een flinke snok aan. Nederland laat de Franse dames de kastanjes uit het vuur halen. ","textStripped":"In het peloton vinden ze het nu wel stilaan welletjes geweest. De Duitse vrouwen geven er een flinke snok aan. Nederland laat de Franse dames de kastanjes uit het vuur halen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114948","time":"??+?","eventTime":1661077186565,"text":"Italië zal wel proberen om de koers hard te maken. De vraag is of de Nederlanders op één lijn zullen staan. Het zal een speciale wedstrijd worden.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Sanne Cant"},{"eventId":"2114947","title":"Sanne Cant: "Ben benieuwd hoe het zal zijn om zelf te sprinten"","time":"??+?","eventTime":1661077143423,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-8e573383-da8b-486b-ab66-14847ada2d65","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Cant vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/c3fa16c5-213a-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-68c3be84-f3aa-4103-9304-59cbece33aec","tags":""},{"eventId":"2114946","title":"Twee vrouwen rijden voorop","source":"","time":"??+?","eventTime":1661076994834,"text":"

  In het begin van de wedstrijd hebben 2 vrouwen het hazenpad gekozen. Het gaat om Omer Shapira uit Israël en de Sloveense Urska Zigart. Die laatste kunt u ook kennen als de vriendin van Tadej Pogacar. Het duo telt na zo'n 25 kilometer een bonus van 1'45" op het peloton, dat voorlopig laat begaan.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In het begin van de wedstrijd hebben 2 vrouwen het hazenpad gekozen. Het gaat om Omer Shapira uit Israël en de Sloveense Urska Zigart. Die laatste kunt u ook kennen als de vriendin van Tadej Pogacar. Het duo telt na zo'n 25 kilometer een bonus van 1'45" op het peloton, dat voorlopig laat begaan.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114949","title":"Meteen een eerste valpartij","time":"??+?","eventTime":1661076000000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-fe6f3c72-9663-44de-80bb-0b82501c3d81","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Eerste valpartij EK vrouwen","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/78245f79-213b-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-1c500507-266e-412f-b9e0-3046dcbc520a","tags":""},{"eventId":"2114941","title":"Kim de Baat: "Parcours niet onderschatten"","time":"??+?","eventTime":1661075939994,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-c17615a3-9343-46aa-8bd2-c6d321ae494a","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie De Baat vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/ec69ae13-2137-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-b2d59ee2-bce0-406f-805d-3d98ce914c41","tags":""},{"eventId":"2114940","title":"Kim de Baat: "Op het einde goed communiceren wiens kaart we zullen trekken"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661075776243,"text":"

  Wat is vandaag het plannetje van de Belgen? "Ik denk dat we vooral moeten afwachten hoe de koers verloopt", zegt Kim de Baat. "Als er gekoerst wordt, mag je het parcours toch niet onderschatten. We moeten meekoersen en zien wat er gebeurt." "Het klopt dat Nederland en Italië het snelst zijn in de sprint, maar ze hebben een aantal sterke rensters, dus het kan een aantal kanten opgaan." ","textStripped":"Wat is vandaag het plannetje van de Belgen? "Ik denk dat we vooral moeten afwachten hoe de koers verloopt", zegt Kim de Baat. "Als er gekoerst wordt, mag je het parcours toch niet onderschatten. We moeten meekoersen en zien wat er gebeurt." "Het klopt dat Nederland en Italië het snelst zijn in de sprint, maar ze hebben een aantal sterke rensters, dus het kan een aantal kanten opgaan."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114934","title":"Marthe Truyen: "Als Nederland op één lijn zit, zal het een sprint worden"","time":"??+?","eventTime":1661075106541,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-11c0d579-a9d9-4295-99d7-5d6be449cf39","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie Truyen vooraf EK 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/0d05602f-2136-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-32ac2a29-99cc-4816-971b-c237ca7ce7ef","tags":""},{"eventId":"2114933","time":"??+?","eventTime":1661074992653,"text":"Als het een sprint wordt, kan ik wel meedoen, maar het zal afwachten zijn wat het gevoel zegt op de fiets en in de koers.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Marthe Truyen"},{"eventId":"2114932","title":"Elisa Balsamo: "We hebben een sterke ploeg"","time":"??+?","eventTime":1661074842100,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-f875eea0-6762-4089-b031-d543db1070ac","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf EK Balsamo 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/8bf5d32d-2135-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-bb2d26f8-0705-453d-ac14-c2ed33c6111c","tags":""},{"eventId":"2114929","time":"??+?","eventTime":1661074701781,"text":"Lorena Wiebes is in principe de snelste, maar wij hebben ook een goede lead-out. We zullen er alles aan doen om haar te verslaan.","type":"QUOTE","sport":"CYCLING","url":"","person":"Elisa Balsamo"},{"eventId":"2114928","title":"Van Dijk: "We gaan voor een sprint"","source":"","time":"??+?","eventTime":1661074046517,"text":"

  De Nederlandse Ellen van Dijk is vandaag de titelverdedigster. "Ik mocht elke dag dat mooie shirtje aantrekken en nu niet meer. Dat is wel een gek gevoel. Even wennen, maar ik heb er wel van genoten", zegt ze voor de start. Nederland zet alles op de snelle benen van Lorena Wiebes. "Vandaag hebben we een duidelijk doel en dat is om voor de sprint te gaan. Ik heb geen persoonlijke ambities. Ik ben benieuwd wat de andere landen voor ons in petto zullen hebben om het ons moeilijk te maken."

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De Nederlandse Ellen van Dijk is vandaag de titelverdedigster. "Ik mocht elke dag dat mooie shirtje aantrekken en nu niet meer. Dat is wel een gek gevoel. Even wennen, maar ik heb er wel van genoten", zegt ze voor de start. Nederland zet alles op de snelle benen van Lorena Wiebes. "Vandaag hebben we een duidelijk doel en dat is om voor de sprint te gaan. Ik heb geen persoonlijke ambities. Ik ben benieuwd wat de andere landen voor ons in petto zullen hebben om het ons moeilijk te maken."","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"},{"eventId":"2114930","title":"Titelverdedigster Ellen van Dijk: "Geen persoonlijke ambities"","time":"??+?","eventTime":1661073840000,"type":"VIDEO","sport":"CYCLING","videoId":"vid-e8c46709-87e7-4600-9914-03602f0f6786","publicationId":"pbs-pub-41c8c945-72f2-4e17-8869-c4d89fcbfdf6","assetName":"Reactie vooraf EK Van Dijk 21/08","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/08/21/51e2e1ac-2135-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/jcr:content/par/timeline/video-b221d79b-ad22-47a1-86b0-a77f0ed8c8ec","tags":""},{"eventId":"2114923","title":"Wegrit bij de vrouwen","source":"","time":"??+?","eventTime":1661072821424,"text":"

  De slotdag van de Europese kampioenschappen serveert onder meer ook de wegrit van het EK wielrennen bij de vrouwen. België komt in München aan de start met Sanne Cant, Kim de Baat, Valerie Demey, Justine Ghekiere, Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde. Het startschot wordt gegeven om 11.30 uur, u kunt de koers hier met livestream volgen. ","textStripped":"De slotdag van de Europese kampioenschappen serveert onder meer ook de wegrit van het EK wielrennen bij de vrouwen. België komt in München aan de start met Sanne Cant, Kim de Baat, Valerie Demey, Justine Ghekiere, Lone Meertens, Marthe Truyen, Jesse Vandenbulcke en Julie Van de Velde. Het startschot wordt gegeven om 11.30 uur, u kunt de koers hier met livestream volgen.","type":"PLAIN","sport":"CYCLING"}],"country":"Duitsland","winner":"Lorena Wiebes","channels":[],"sport":"cycling","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/wielrennen/ek-wielrennen/2022/ek-wielrennen-wegrit-vrouwen-lorena-wiebes-maakt-haar-favorietenrol-waar-op-het-ek-wielrennen~1660143601563/"},"title":"Fase per fase","matchID":"3303473","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/cycling/matches/3303473","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  rit datum type rit start-finish totaal winnaar leider
  wielrennen wegwedstrijd München – München 208 km Fabio Jakobsen
  tijdrijden individuele tijdrit München – München 24 km Marlen Reusser
  tijdrijden individuele tijdrit München – München 24 km Stefan Bissegger
  wielrennen wegwedstrijd München – München 128 km Lorena Wiebes

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  EK wielrennen wielrennen vrouwenwielrennen Europese Kampioenschappen
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement