Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Deinze laat in eigen huis geen punten liggen tegen verdienstelijk Jong Genk

Deinze laat in eigen huis geen punten liggen tegen verdienstelijk Jong Genk

vr 19 augustus 2022 23:06 Deinze Jong Genk einde32Challenger Pro LeagueSpeeldag 219-08-2022 20:00 Jong Genk is er niet in geslaagd om haar tweede wedstrijd in de Challenger Pro League te winnen. Op bezoek bij Deinze toonde de Genkse jongeren hun kwaliteiten, maar uiteindelijk moesten ze toch het onderspit delven. Quintero bezorgde de thuisploeg de drie punten in de absolute slotfase. Doelpunten:   8’  Jellert Van Landschoot:  1-0 27’ Mika Godts: 1-1 60’ Teo Quintero: 2-1 85’ Sekou Diawara: 2-2 90+7’ Teo Quintero: 3-2 Venezolaanse matchwinnaar Genk eiste de bal op in de openingsfase, met dank aan de hoge druk die het probeerde te zetten op de defensie van de thuisploeg.    Bij de eerste echte tegenaanval was het wel meteen raak. Staelens lepelde de bal achter de Genkse defensie, Van Landschoot nam de voorzet aan en knalde het leer tegen de netten. Deinze meteen op rozen.   De Genkse jongeren waren niet onder de indruk van hun eerste uitwedstrijd op het hoogste niveau. Integendeel, het ging op zoek naar de gelijkmaker. Diawara miste de kans op de 1-1 en de vrije trap van Geusens spatte uiteen op de paal.    Even later was het dan toch zo ver: Godts trapte het leer beheerst langs Ortola in doel. Beide ploegen moesten vrede nemen met een gelijkspel bij de pauze.    Geen verandering in het spelbeeld na de rust: Genk domineerde en Deinze loerde op de counter. Het doelpunt kwam er niet op counter, maar wel op een stilstaande fase.   Een vrije trap van Janssens bleef hangen in het pak, Quintero was bij de pinken om de 2-1 binnen te prikken. Een tegenvaller voor de Limburgers.   Even later werd het muisstil in het stadion. De Genkse verdediger El Taibi bleef na een tackle met zijn voet in de grond steken en moest met een ambulance afgevoerd worden. Het spel lag maar liefst acht minuten stil.    Dat Diawara toch nog in staat was om de gelijkmaker tegen de netten te koppen, getuigt van mentale sterkte. We leken op weg naar een puntendeling, maar daar besliste Quintero anders over.    Met zijn tweede doelpunt van de avond bezorgde hij de thuisploeg de eerste driepunter van het seizoen.  Fase per faseclock 90+12' tweede helfttweede helft, minuut 102 match afgelopenclock 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnenclock 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopenclock 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement