Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters voelt zich weer in zijn sas in Tsjechië

Thomas Pieters voelt zich weer in zijn sas in Tsjechië

clock 19:5319 uur 53.clock 19:5219 uur 52. Thomas Pieters op 2. Met een eerste ronde van 65 slagen heeft Thomas Pieters zich meteen in de kop van het klassement gegolfd op de Czech Masters, die plaatsvindt op de Albatross golfbaan in het Tsjechische Vysoky Ujezd. De 30-jarige Antwerpenaar, die in de 2015 en 2019 het toernooi op zijn erelijst schreef, maakte een stevige start met vijf birdies op de eerste negen holes. Op de tiende hole sloeg hij bij zijn tweede slag de bal over de green en moest hij een bogey incasseren.  De Antwerpenaar, zesvoudig European Tourwinnaar, sloeg echter terug met vier birdies op een rij. Pieters, die met nog een hole te spelen de leiding waarnam met een score van acht onder par, miste op de laatste hole zijn afslag en zag de bal in het water verdwijnen, iets wat hem nog een bogey kostte. Met zijn score van 65 slagen sloot Pieters, die zich eind vorig jaar de beste toonde in de Portugal Masters en begin dit jaar het Abu Dhabi Championship op zijn erelijst schreef, dag een af op de tweede plaats.  In de tussenstand telt hij een slag meer dan de Zuid-Afrikaan Louis De Jager die een foutloze openingsronde liep van 64 slagen, een evenaring van het baanrecord, dat Pieters in 2019 lukte. Nicolas Colsaerts moest na een openingsronde van 74 slagen genoegen nemen met een 103e plaats. .Thomas Pieters op 2Met een eerste ronde van 65 slagen heeft Thomas Pieters zich meteen in de kop van het klassement gegolfd op de Czech Masters, die plaatsvindt op de Albatross golfbaan in het Tsjechische Vysoky Ujezd.De 30-jarige Antwerpenaar, die in de 2015 en 2019 het toernooi op zijn erelijst schreef, maakte een stevige start met vijf birdies op de eerste negen holes. Op de tiende hole sloeg hij bij zijn tweede slag de bal over de green en moest hij een bogey incasseren. De Antwerpenaar, zesvoudig European Tourwinnaar, sloeg echter terug met vier birdies op een rij. Pieters, die met nog een hole te spelen de leiding waarnam met een score van acht onder par, miste op de laatste hole zijn afslag en zag de bal in het water verdwijnen, iets wat hem nog een bogey kostte.Met zijn score van 65 slagen sloot Pieters, die zich eind vorig jaar de beste toonde in de Portugal Masters en begin dit jaar het Abu Dhabi Championship op zijn erelijst schreef, dag een af op de tweede plaats. In de tussenstand telt hij een slag meer dan de Zuid-Afrikaan Louis De Jager die een foutloze openingsronde liep van 64 slagen, een evenaring van het baanrecord, dat Pieters in 2019 lukte.Nicolas Colsaerts moest na een openingsronde van 74 slagen genoegen nemen met een 103e plaats.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement