Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM: Vanhove en De Clercq openen drukke Belgische EK-dag op de piste, volg het hier

LIVESTREAM: Vanhove en De Clercq openen drukke Belgische EK-dag op de piste, volg het hier

Vandaag malen er opnieuw zes Belgen rondjes op de piste in München. Marith Vanhove en Katrijn De Clercq openen de Belgische dag om 11.45 uur met de individuele achtervolging. Een uurtje later nemen Brent Van Mulders en Thibaut Bernard het stokje over. De avondsessie wordt dan weer gekleurd door Lotte Kopecky en Jules Hesters.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Belgen op 13 augustus
11.45 u Marith Vanhove baanwielrennen individuele achtervolging vrouwen
  Katrijn De Clercq baanwielrennen individuele achtervolging vrouwen
12.24 u Brent Van Mulders baanwielrennen individuele achtervolging mannen
  Thibaut Bernard baanwielrennen individuele achtervolging mannen
19.46 u Lotte Kopecky baanwielrennen afvalling
20.14 u Jules Hesters baanwielrennen scratch

EK baanwielrennen: dag 3

 1. 11 uur 51. Van Mulders en Thibaut Bernard om 12.24 uur. Het gaat snel op de piste in München. Zo snel dat het schema de vuilbak in mag. Zo zullen Brent Van Mulders en Thibaut Bernard al rond 12. 24 uur hun individuele achtervolging afwerken. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Van Mulders en Thibaut Bernard om 12.24 uur

  Het gaat snel op de piste in München. Zo snel dat het schema de vuilbak in mag. Zo zullen Brent Van Mulders en Thibaut Bernard al rond 12. 24 uur hun individuele achtervolging afwerken.

 2. 11 uur 45. Sterke opener voor Vanhove. Marith Vanhove heeft de Belgische dag op de EK-piste geopend. De talentvolle Belgische baanwielrenster moest het in de individuele achtervolging opnemen tegen de Oekraïense Viktoriia Yaroshenko. Onze landgenote noteerde een voorlopige tweede tijd met 3'35″819. Virtueel levert dat een plekje op in de finale voor het goud, maar het blijft bang afwachten voor Vanhove. Er moeten nog 12 andere atleten – waaronder Katrijn De Clercq – de baan betreden.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Sterke opener voor Vanhove

  Marith Vanhove heeft de Belgische dag op de EK-piste geopend. De talentvolle Belgische baanwielrenster moest het in de individuele achtervolging opnemen tegen de Oekraïense Viktoriia Yaroshenko. Onze landgenote noteerde een voorlopige tweede tijd met 3’35″819. Virtueel levert dat een plekje op in de finale voor het goud, maar het blijft bang afwachten voor Vanhove. Er moeten nog 12 andere atleten – waaronder Katrijn De Clercq – de baan betreden. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 11 uur 44.

  EK baanwielrennen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Zilver! Robbe Ghys schenkt België een eerste medaille in München, op de puntenkoers

","textStripped":"Het gaat snel op de piste in München. Zo snel dat het schema de vuilbak in mag. Zo zullen Brent Van Mulders en Thibaut Bernard al rond 12. 24 uur hun individuele achtervolging afwerken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3023143","title":"Sterke opener voor Vanhove","source":"","time":"??+?","eventTime":1660383924876,"text":"

Marith Vanhove heeft de Belgische dag op de EK-piste geopend. De talentvolle Belgische baanwielrenster moest het in de individuele achtervolging opnemen tegen de Oekraïense Viktoriia Yaroshenko. Onze landgenote noteerde een voorlopige tweede tijd met 3'35"819. Virtueel levert dat een plekje op in de finale voor het goud, maar het blijft bang afwachten voor Vanhove. Er moeten nog 12 andere atleten - waaronder Katrijn De Clercq - de baan betreden.  ","textStripped":"Marith Vanhove heeft de Belgische dag op de EK-piste geopend. De talentvolle Belgische baanwielrenster moest het in de individuele achtervolging opnemen tegen de Oekraïense Viktoriia Yaroshenko. Onze landgenote noteerde een voorlopige tweede tijd met 3'35"819. Virtueel levert dat een plekje op in de finale voor het goud, maar het blijft bang afwachten voor Vanhove. Er moeten nog 12 andere atleten - waaronder Katrijn De Clercq - de baan betreden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3023142","source":"","time":"??+?","eventTime":1660383880648,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/zilver-robbe-ghys-schenkt-belgie-een-eerste-medaille-in-munchen-op-de-puntenkoers~1660231280836/","teaser":{"externalId":"1660231280836","title":"Zilver! Robbe Ghys schenkt België een eerste medaille in München, op de puntenkoers","description":"De kop is eraf voor België op de Europese Kampioenschappen. Robbe Ghys opende de Belgische rekening in München door op het EK baanwielrennen het zilver naar zich toe te trekken op de puntenkoers, na een zinderend duel met Benjamin Thomas.","publicationDate":"2022-08-12T19:18:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/11/zilver-robbe-ghys-schenkt-belgie-een-eerste-medaille-in-munchen-op-de-puntenkoers~1660231280836/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/12/ef08f7dc-1a63-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/baanwielrennen","id":"functional:sporza/sports/baanwielrennen","title":"baanwielrennen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen/ek-baanwielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen/ek-baanwielrennen","title":"EK baanwielrennen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/EuropeseKampioenschappen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/EuropeseKampioenschappen","title":"Europese Kampioenschappen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen","title":"baanwielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","title":"wielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/ghys-robbe","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/spelers/g/ghys-robbe","title":"Robbe Ghys","description":"1434"}]}}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318373"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"EK baanwielrennen: dag 3","matchID":"3318373","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318373","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
Europese Kampioenschappen EK baanwielrennen baanwielrennen wielrennen
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement