Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Felice Mazzu waarschuwt Anderlecht: “We mogen Paide niet onderschatten”

Felice Mazzu waarschuwt Anderlecht: “We mogen Paide niet onderschatten”

wo 10 augustus 2022 14:49 Anderlecht Paide Linnameeskond 20:00heenwedstrijd 2 – 0UEFA Europa Conference Leagueterugwedstrijd11-08-2022 20:00 Anderlecht mag zich dankzij een 0-2-zege in Estland al min of meer rijk rekenen, maar paars-wit wil het vel van de beer toch nog niet verkopen. De terugmatch tegen Paide wordt donderdagavond om 20 u op gang getrapt.  Fase per faseclock 14:29vooraf, 14 uur 29. Ik voel me goed. Ik kan alleen maar tevreden zijn. Ik heb een vrije rol en ik kan hier mijn kwaliteiten kwijt. Yari Verschaeren (Anderlecht).Ik voel me goed. Ik kan alleen maar tevreden zijn. Ik heb een vrije rol en ik kan hier mijn kwaliteiten kwijt.Yari Verschaeren (Anderlecht)clock 14:28vooraf, 14 uur 28. Zal Felice Mazzu enkele jongens wat meer speelminuten gunnen? Killian Sardella lijkt te mogen rekenen op een basisplaats. “Maar ik beschouw iedereen als een titularis”, vertelde de T1 nog.  Francis Amuzu en Sergio Gomez, die flirten met een transfer, zitten in de kern. “Voor Sergio is 90 minuten wellicht nog te veel en met Marco Kana nemen we geen risico's.” .Zal Felice Mazzu enkele jongens wat meer speelminuten gunnen? Killian Sardella lijkt te mogen rekenen op een basisplaats. “Maar ik beschouw iedereen als een titularis”, vertelde de T1 nog. Francis Amuzu en Sergio Gomez, die flirten met een transfer, zitten in de kern. “Voor Sergio is 90 minuten wellicht nog te veel en met Marco Kana nemen we geen risico’s.”clock 14:28vooraf, 14 uur 28.clock 14:27vooraf, 14 uur 27. We moeten goed beginnen en doorgaan op het elan van onze eerste helft tegen Seraing. . Felice Mazzu (coach Anderlecht).We moeten goed beginnen en doorgaan op het elan van onze eerste helft tegen Seraing. Felice Mazzu (coach Anderlecht)clock 14:26vooraf, 14 uur 26. Anderlecht – Paide. Dat het een gezondheidswandeling was, is misschien wat overdreven, maar Anderlecht kwam vorige week in Tallinn amper in de problemen tegen Paide. “Maar er is nog niets binnen”, waarschuwt RSCA-coach Felice Mazzu. “Als we niet geconcentreerd zijn, dan kan Paide die nederlaag meteen ophalen. Ze kunnen sterker zijn als wij hen onderschatten. Een makkelijke match kan dan moeilijk worden.” .Anderlecht – PaideDat het een gezondheidswandeling was, is misschien wat overdreven, maar Anderlecht kwam vorige week in Tallinn amper in de problemen tegen Paide.”Maar er is nog niets binnen”, waarschuwt RSCA-coach Felice Mazzu. “Als we niet geconcentreerd zijn, dan kan Paide die nederlaag meteen ophalen. Ze kunnen sterker zijn als wij hen onderschatten. Een makkelijke match kan dan moeilijk worden.”clock14:26 – VoorafVooraf, 14 uur 26  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement