Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Felice Mazzu waarschuwt Anderlecht: “We mogen Paide niet onderschatten”

Felice Mazzu waarschuwt Anderlecht: “We mogen Paide niet onderschatten”

wo 10 augustus 2022 14:49 Anderlecht Paide Linnameeskond 20:00heenwedstrijd 2 – 0UEFA Europa Conference Leagueterugwedstrijd11-08-2022 20:00 Anderlecht mag zich dankzij een 0-2-zege in Estland al min of meer rijk rekenen, maar paars-wit wil het vel van de beer toch nog niet verkopen. De terugmatch tegen Paide wordt donderdagavond om 20 u op gang getrapt.  Fase per faseclock 14:29vooraf, 14 uur 29. Ik voel me goed. Ik kan alleen maar tevreden zijn. Ik heb een vrije rol en ik kan hier mijn kwaliteiten kwijt. Yari Verschaeren (Anderlecht).Ik voel me goed. Ik kan alleen maar tevreden zijn. Ik heb een vrije rol en ik kan hier mijn kwaliteiten kwijt.Yari Verschaeren (Anderlecht)clock 14:28vooraf, 14 uur 28. Zal Felice Mazzu enkele jongens wat meer speelminuten gunnen? Killian Sardella lijkt te mogen rekenen op een basisplaats. “Maar ik beschouw iedereen als een titularis”, vertelde de T1 nog.  Francis Amuzu en Sergio Gomez, die flirten met een transfer, zitten in de kern. “Voor Sergio is 90 minuten wellicht nog te veel en met Marco Kana nemen we geen risico's.” .Zal Felice Mazzu enkele jongens wat meer speelminuten gunnen? Killian Sardella lijkt te mogen rekenen op een basisplaats. “Maar ik beschouw iedereen als een titularis”, vertelde de T1 nog. Francis Amuzu en Sergio Gomez, die flirten met een transfer, zitten in de kern. “Voor Sergio is 90 minuten wellicht nog te veel en met Marco Kana nemen we geen risico’s.”clock 14:28vooraf, 14 uur 28.clock 14:27vooraf, 14 uur 27. We moeten goed beginnen en doorgaan op het elan van onze eerste helft tegen Seraing. . Felice Mazzu (coach Anderlecht).We moeten goed beginnen en doorgaan op het elan van onze eerste helft tegen Seraing. Felice Mazzu (coach Anderlecht)clock 14:26vooraf, 14 uur 26. Anderlecht – Paide. Dat het een gezondheidswandeling was, is misschien wat overdreven, maar Anderlecht kwam vorige week in Tallinn amper in de problemen tegen Paide. “Maar er is nog niets binnen”, waarschuwt RSCA-coach Felice Mazzu. “Als we niet geconcentreerd zijn, dan kan Paide die nederlaag meteen ophalen. Ze kunnen sterker zijn als wij hen onderschatten. Een makkelijke match kan dan moeilijk worden.” .Anderlecht – PaideDat het een gezondheidswandeling was, is misschien wat overdreven, maar Anderlecht kwam vorige week in Tallinn amper in de problemen tegen Paide.”Maar er is nog niets binnen”, waarschuwt RSCA-coach Felice Mazzu. “Als we niet geconcentreerd zijn, dan kan Paide die nederlaag meteen ophalen. Ze kunnen sterker zijn als wij hen onderschatten. Een makkelijke match kan dan moeilijk worden.”clock14:26 – VoorafVooraf, 14 uur 26  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement