Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Karel Geraerts: “Onze aanvallende spelers zullen het verschil maken tegen Rangers”

heenwedstrijd 0 – 2

"Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig." ","textStripped":""Ons doel is de Champions League bereiken", klinkt de klare taal van Rangers-middenvelder John Lundstram. "We denken dan ook aan niets anders dan de overwinning tegen Union." "Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig."","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039775","time":"16:20","eventTime":1659968414677,"text":"Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union.","textStripped":"Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"John Lundstram","url":""},{"eventId":"4039774","title":"Rangers-coach blijft strijdvaardig","time":"16:15","eventTime":1659968120378,"text":"

Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen", klinkt de trainer strijdvaardig. "De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn."

Advertisement. Scroll to continue reading.

"De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen. "Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen", klinkt de trainer strijdvaardig. "De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn." "De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren."","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039773","time":"16:15","eventTime":1659968102323,"text":"Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden.","textStripped":"Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Dante Vanzeir","url":""},{"eventId":"4039772","time":"16:14","eventTime":1659968066779,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/dante-vanzeir-we-kunnen-weer-een-stukje-historie-schrijven~1659955095010/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1659955095010","title":"Dante Vanzeir voor historische match in Glasgow: "Iedereen snakt naar Europese stunt"","description":"Match van de waarheid voor Union morgen in de Champions League. De Belgische vicekampioen verdedigt tegen Glasgow Rangers een 2-0-voorsprong uit de heenmatch, maar moet straks wel opboksen tegen 50.000 dolle Schotse fans. Dante Vanzeir blikt alvast vooruit: "Supporters die tegen ons zingen? Misschien geeft het ons extra kracht."","publicationDate":"2022-08-08T15:51:52+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/08/dante-vanzeir-voor-historische-match-in-glasgow-iedereen-snakt-naar-europese-stunt~1659955095010/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/08/bc5a9340-1723-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","title":"Champions League","description":"41"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","title":"Union","description":"4245"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/v/vanzeir-dante","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/v/vanzeir-dante","title":"Dante Vanzeir","description":"1444282"}]}},{"eventId":"4039771","title":"Geeft Union zichzelf bonus cadeau?","time":"16:11","eventTime":1659967882390,"text":"

Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion", aldus de CEO van Union. ","textStripped":"Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen. "We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion", aldus de CEO van Union.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039770","time":"16:10","eventTime":1659967837358,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/aan-match-tegen-rangers-hangt-cheque-van-5-miljoen-voor-union-zou-wel-helpen~1659952026604/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1659952026604","title":"Aan match tegen Rangers hangt cheque van 5 miljoen voor Union: "Zou wel helpen"","description":"Kan Union 58 jaar na zijn laatste Europese optreden meteen doorstoten naar de play-offronde van de Champions League? Het zou niet alleen sportief, maar ook financieel interessant zijn, beseft ook CEO Philippe Bormans. "Het zou helpen om links of rechts iets te doen", zegt hij.","publicationDate":"2022-08-08T12:23:51+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/08/aan-match-tegen-rangers-hangt-cheque-van-5-miljoen-voor-union~1659952026604/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/08/38b68dbd-1700-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","title":"Champions League","description":"41"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","title":"Union","description":"4245"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/r/rangers","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/r/rangers","title":"Rangers","description":"4056"}]}},{"title":"Vooraf","time":"16:10","eventTime":1659967836358,"type":"BEFORE_MATCH","phase":"Vooraf"}],"referee":{"personId":"1195950","name":"Tasos Sidiropoulos","nationality":"GRI","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/players/1195950"}}},"stadium":"Ibrox Stadium","relatedMatch":{"matchId":"3314534","homeScore":0,"awayScore":2,"startDateTime":"2022-08-02T20:47:04.000+0200","_links":{"related":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314534"},"homeTeam":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/teams/4056"},"awayTeam":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/teams/4245"}}},"highlight":true,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544"},"stats":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544/stats"},"matchday":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matchdays/173879/2"}},"channels":[],"sport":"soccer","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/voetbal/eur/uefa-champions-league/2022-2023/3e-kwalificatieronde/02/rangers-union-karel-geraerts-onze-aanvallende-spelers-zullen-het-verschil-maken-tegen-rangers~1654600622336/"},"host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.

Een bonus van twee doelpunten vasthouden op bezoek in een kolkend Ibrox Stadium. Dat is de taak die Union te wachten staat. Ondanks een bleke partij vorige week, is het geloof in een ommekeer bij de Rangers groot. “Ons doel is de Champions League, dus denken we aan niets anders dan de overwinning.” 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. vooraf, 19 uur 09. Geraerts: “Bal zolang mogelijk bijhouden”. Bij Union zijn ze niet van plan om de bus te parkeren tegen Glasgow Rangers. “Als we de bal hebben, willen we vooruitspelen en de bal bijhouden”, zegt Union-coach Karel Geraerts. “Ik ben ervan overtuigd dat mijn aanvallende spelers het verschil zullen maken. Niet enkel door te scoren, maar ook door de bal bij te houden en te dreigen.” Geraerts weet dat het een unieke sfeer zal zijn in Glasgow. “De hele stad leeft mee en staat op ontploffen. De spelers moeten mentaal sterk zijn. Maar ze moeten ook genieten.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Geraerts: “Bal zolang mogelijk bijhouden”

  Bij Union zijn ze niet van plan om de bus te parkeren tegen Glasgow Rangers. “Als we de bal hebben, willen we vooruitspelen en de bal bijhouden”, zegt Union-coach Karel Geraerts.

  “Ik ben ervan overtuigd dat mijn aanvallende spelers het verschil zullen maken. Niet enkel door te scoren, maar ook door de bal bij te houden en te dreigen.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Geraerts weet dat het een unieke sfeer zal zijn in Glasgow. “De hele stad leeft mee en staat op ontploffen. De spelers moeten mentaal sterk zijn. Maar ze moeten ook genieten.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. vooraf, 19 uur 08. Het is niet ons plan om achteruit te kruipen. Union-coach Karel Geraerts.

  Het is niet ons plan om achteruit te kruipen
  Union-coach Karel Geraerts

 3. vooraf, 16 uur 21. Rangers heeft 1 doel: de CL. “Ons doel is de Champions League bereiken”, klinkt de klare taal van Rangers-middenvelder John Lundstram. “We denken dan ook aan niets anders dan de overwinning tegen Union.” “Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Rangers heeft 1 doel: de CL

  “Ons doel is de Champions League bereiken”, klinkt de klare taal van Rangers-middenvelder John Lundstram. “We denken dan ook aan niets anders dan de overwinning tegen Union.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig.”

 4. vooraf, 16 uur 20. Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union. John Lundstram.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union.
  John Lundstram

 5. vooraf, 16 uur 15. Rangers-coach blijft strijdvaardig. Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen. “Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen”, klinkt de trainer strijdvaardig. “De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn.” “De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren.” .

  Rangers-coach blijft strijdvaardig

  Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen”, klinkt de trainer strijdvaardig. “De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. vooraf, 16 uur 15. Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden. Dante Vanzeir.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden.
  Dante Vanzeir

 7. vooraf, 16 uur 14.

  Champions League
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Dante Vanzeir voor historische match in Glasgow: “Iedereen snakt naar Europese stunt”

 • vooraf, 16 uur 11. Geeft Union zichzelf bonus cadeau? Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen. “We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion”, aldus de CEO van Union. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Geeft Union zichzelf bonus cadeau?

  Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion”, aldus de CEO van Union.

 • vooraf, 16 uur 10.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Champions League
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Aan match tegen Rangers hangt cheque van 5 miljoen voor Union: “Zou wel helpen”

 • Vooraf, 16 uur 10

 • "Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig."

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":""Ons doel is de Champions League bereiken", klinkt de klare taal van Rangers-middenvelder John Lundstram. "We denken dan ook aan niets anders dan de overwinning tegen Union." "Over een wedstrijd als morgen moet je vooraf niet te veel praten. Wij weten wat er ons als spelers van Rangers te doen staat. We hebben onszelf in deze positie gebracht, maar we kunnen dit rechtzetten samen met onze fans. Iedereen weet hoe de sfeer hier op Europese avonden is. Die hebben we morgen opnieuw nodig."","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039775","time":"16:20","eventTime":1659968414677,"text":"Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union.","textStripped":"Ons doel is de Champions League bereiken. We denken aan niets anders dan de overwinning tegen Union.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"John Lundstram","url":""},{"eventId":"4039774","title":"Rangers-coach blijft strijdvaardig","time":"16:15","eventTime":1659968120378,"text":"

  Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  "Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen", klinkt de trainer strijdvaardig. "De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn."

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  "De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren." ","textStripped":"Met de steun van 50.000 Schotse supporters, hoopt Giovanni van Bronckhorst dat de Rangers de slechte heenwedstrijd tegen Union kunnen uitwissen. "Tegen wie we ook uitkomen, wij hebben in eigen huis altijd vertrouwen", klinkt de trainer strijdvaardig. "De sfeer is hier steeds fantastisch en ik ben er zeker van dat het morgen ook zo zal zijn." "De hele ploeg was vorige week erg teleurgesteld, maar nu krijgen we een kans om dit recht te zetten. Vorige week toonden we niet ons normale Europese niveau. Morgen zullen we erg sterk moeten presteren."","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039773","time":"16:15","eventTime":1659968102323,"text":"Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden.","textStripped":"Ik denk dat iedereen snakt naar die Europese stunt. Als we een ronde verder geraken, zullen we wel zien waar het schip zal stranden.","type":"QUOTE","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","person":"Dante Vanzeir","url":""},{"eventId":"4039772","time":"16:14","eventTime":1659968066779,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/dante-vanzeir-we-kunnen-weer-een-stukje-historie-schrijven~1659955095010/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1659955095010","title":"Dante Vanzeir voor historische match in Glasgow: "Iedereen snakt naar Europese stunt"","description":"Match van de waarheid voor Union morgen in de Champions League. De Belgische vicekampioen verdedigt tegen Glasgow Rangers een 2-0-voorsprong uit de heenmatch, maar moet straks wel opboksen tegen 50.000 dolle Schotse fans. Dante Vanzeir blikt alvast vooruit: "Supporters die tegen ons zingen? Misschien geeft het ons extra kracht."","publicationDate":"2022-08-08T15:51:52+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/08/dante-vanzeir-voor-historische-match-in-glasgow-iedereen-snakt-naar-europese-stunt~1659955095010/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/08/bc5a9340-1723-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","title":"Champions League","description":"41"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","title":"Union","description":"4245"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/v/vanzeir-dante","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/v/vanzeir-dante","title":"Dante Vanzeir","description":"1444282"}]}},{"eventId":"4039771","title":"Geeft Union zichzelf bonus cadeau?","time":"16:11","eventTime":1659967882390,"text":"

  Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  "We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion", aldus de CEO van Union.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Als Union voorbij Rangers raakt, mag de club een bonus van 5 miljoen euro verwachten. Een mooi welkomstgeschenk dat Philippe Bormans erg graag in ontvangst zou nemen. "We zullen nooit het budget hebben om een ploeg op Champions League-niveau samen te stellen, maar 5 miljoen zou natuurlijk wel helpen om links of rechts iets te doen. Of voor de bouw van een nieuw stadion", aldus de CEO van Union.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"4039770","time":"16:10","eventTime":1659967837358,"type":"TEASER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/aan-match-tegen-rangers-hangt-cheque-van-5-miljoen-voor-union-zou-wel-helpen~1659952026604/","sport":"SOCCER","teaser":{"externalId":"1659952026604","title":"Aan match tegen Rangers hangt cheque van 5 miljoen voor Union: "Zou wel helpen"","description":"Kan Union 58 jaar na zijn laatste Europese optreden meteen doorstoten naar de play-offronde van de Champions League? Het zou niet alleen sportief, maar ook financieel interessant zijn, beseft ook CEO Philippe Bormans. "Het zou helpen om links of rechts iets te doen", zegt hij.","publicationDate":"2022-08-08T12:23:51+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/08/aan-match-tegen-rangers-hangt-cheque-van-5-miljoen-voor-union~1659952026604/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/08/38b68dbd-1700-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/europees-voetbal/champions-league","title":"Champions League","description":"41"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/u/union","title":"Union","description":"4245"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/r/rangers","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/r/rangers","title":"Rangers","description":"4056"}]}},{"title":"Vooraf","time":"16:10","eventTime":1659967836358,"type":"BEFORE_MATCH","phase":"Vooraf"}],"referee":{"personId":"1195950","name":"Tasos Sidiropoulos","nationality":"GRI","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/players/1195950"}}},"stadium":"Ibrox Stadium","relatedMatch":{"matchId":"3314534","homeScore":0,"awayScore":2,"startDateTime":"2022-08-02T20:47:04.000+0200","_links":{"related":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314534"},"homeTeam":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/teams/4056"},"awayTeam":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/teams/4245"}}},"highlight":true,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544"},"stats":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544/stats"},"matchday":{"href":"https://api.sporza.be/web/soccer/matchdays/173879/2"}},"channels":[],"sport":"soccer","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/voetbal/eur/uefa-champions-league/2022-2023/3e-kwalificatieronde/02/rangers-union-karel-geraerts-onze-aanvallende-spelers-zullen-het-verschil-maken-tegen-rangers~1654600622336/"},"title":"Fase per fase","matchID":"3314544","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/soccer/matches/3314544","interval":10}-->

  ,

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Champions League Rangers Union
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement