Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry maakt nog een sprongetje op de slotdag in Wales

clock 18:2718 uur 27. Thomas Detry heeft met een slotronde in 68 slagen, drie onder par, nog dertien plaatsen winst gemaakt in Newport.  Hij eindigde op de twaalfde plaats, op tien slagen van de Engelse winnaar Callum Shinkwin, die met een totaal van 272, twaalf onder, één slag beter deed dan de Schot Connor Syme. Na de tweede ronde was Detry nog vierde, maar een derde ronde in 76 slagen deed hem naar de 25e plaats tuimelen. Die zwakke ronde kon de 29-jarige Brusselaar zondag enigszins wegwerken.  Hij begon nochtans met twee bogeys op de eerste vier holes, maar op zijn laatste tien holes putte hij zes birdies weg waartussen hij nog een keer in de fout ging. Voor de 29-jarige uit Watford is het zijn tweede overwinning op de European Tour. In 2019 won hij het Cyprus Open. .Thomas Detry heeft met een slotronde in 68 slagen, drie onder par, nog dertien plaatsen winst gemaakt in Newport. Hij eindigde op de twaalfde plaats, op tien slagen van de Engelse winnaar Callum Shinkwin, die met een totaal van 272, twaalf onder, één slag beter deed dan de Schot Connor Syme.Na de tweede ronde was Detry nog vierde, maar een derde ronde in 76 slagen deed hem naar de 25e plaats tuimelen. Die zwakke ronde kon de 29-jarige Brusselaar zondag enigszins wegwerken. Hij begon nochtans met twee bogeys op de eerste vier holes, maar op zijn laatste tien holes putte hij zes birdies weg waartussen hij nog een keer in de fout ging.Voor de 29-jarige uit Watford is het zijn tweede overwinning op de European Tour. In 2019 won hij het Cyprus Open.clock 18:2718 uur 27.clock07-08-2022 07-08-2022.clock 16:5716 uur 57. Detry verbrodt het op “moving day”. Thomas Detry mag een goed klassement in Wales wellicht op zijn buik schrijven. Gisteren schitterde hij nog met een rondje van amper 66 slagen, maar vandaag had hij maar liefst 10 slagen meer nodig voor zijn 18 holes. Zoals verwacht veel afval op zijn scorekaart, met 2 dubbele bogeys en 2 bogeys. Helemaal bovenaan hebben 2 spelers zich van de rest van het pak losgerukt. Callum Shinwin (rondje in 65 slagen!) heeft 1 slag minder dan Julien Guerrier. De nummer 3 volgt al op 5 slagen. .Detry verbrodt het op “moving day”Thomas Detry mag een goed klassement in Wales wellicht op zijn buik schrijven. Gisteren schitterde hij nog met een rondje van amper 66 slagen, maar vandaag had hij maar liefst 10 slagen meer nodig voor zijn 18 holes. Zoals verwacht veel afval op zijn scorekaart, met 2 dubbele bogeys en 2 bogeys.Helemaal bovenaan hebben 2 spelers zich van de rest van het pak losgerukt. Callum Shinwin (rondje in 65 slagen!) heeft 1 slag minder dan Julien Guerrier. De nummer 3 volgt al op 5 slagen.clock 16:5716 uur 57.clock06-08-2022 06-08-2022.clock 21:3321 uur 33. Detry maakt monstersprong. Thomas Detry leek na de eerste dag in Wales niet mee te doen om de knikkers, maar een dag later liggen de kaarten helemaal anders. Met een rondje van amper 66 slagen (het beste rondje deze week op Celtic Manor) is hij maar liefst 53 plaatsen geklommen in het klassement, naar de gedeelde 4e plaats. Leider Julien Guerrier is met -7 ook nog altijd binnen schot. Nicolas Colsaerts haalt bij zijn comeback zoals gevreesd de cut niet, al deed hij het met een rondje in 74 slagen wel al een stuk beter dan gisteren. .Detry maakt monstersprongThomas Detry leek na de eerste dag in Wales niet mee te doen om de knikkers, maar een dag later liggen de kaarten helemaal anders. Met een rondje van amper 66 slagen (het beste rondje deze week op Celtic Manor) is hij maar liefst 53 plaatsen geklommen in het klassement, naar de gedeelde 4e plaats. Leider Julien Guerrier is met -7 ook nog altijd binnen schot.Nicolas Colsaerts haalt bij zijn comeback zoals gevreesd de cut niet, al deed hij het met een rondje in 74 slagen wel al een stuk beter dan gisteren.clock 21:3221 uur 32.clock 21:3221 uur 32.clock05-08-2022 05-08-2022.clock 23:1323 uur 13. Colsaerts maakte rentree. Nicolas Colsaerts, die na enkele maanden zijn rentree maakt op het DP World Tourcircuit nadat hij in januari geveld werd door een zeldzame nierziekte, leverde een scorekaart af waarop vier bogeys en twee dubbele bogeys stonden. Aan het einde van zijn ronde lukte de 39-jarige drievoudige European Tour-winnaar twee birdies. Met zijn ronde van 78 slagen, zeven over par, sloot Colsaerts dag 1 af op een gedeelde 137e plaats. .Colsaerts maakte rentreeNicolas Colsaerts, die na enkele maanden zijn rentree maakt op het DP World Tourcircuit nadat hij in januari geveld werd door een zeldzame nierziekte, leverde een scorekaart af waarop vier bogeys en twee dubbele bogeys stonden.Aan het einde van zijn ronde lukte de 39-jarige drievoudige European Tour-winnaar twee birdies. Met zijn ronde van 78 slagen, zeven over par, sloot Colsaerts dag 1 af op een gedeelde 137e plaats.clock 23:1223 uur 12.clock 23:1123 uur 11. Detry is voorlopig de beste Belg. Thomas Detry begint in Newport met een 57e plaats na de openingsronde. De 29-jarige Brusselaar zag drie birdies in de cup verdwijnen waartegen hij ook vier bogeys op zijn kaart moest noteren.  Met zijn ronde van een over par telt Detry vijf slagen meer dan een trio met de Fransman Julien Guerrier, de Engelsman Dale Whitnell en de Schot Connor Syme die de leiding delen. .Detry is voorlopig de beste BelgThomas Detry begint in Newport met een 57e plaats na de openingsronde. De 29-jarige Brusselaar zag drie birdies in de cup verdwijnen waartegen hij ook vier bogeys op zijn kaart moest noteren. Met zijn ronde van een over par telt Detry vijf slagen meer dan een trio met de Fransman Julien Guerrier, de Engelsman Dale Whitnell en de Schot Connor Syme die de leiding delen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement