Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Lior Refaelov over Europese druk bij Anderlecht: “Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst”

wo 03 augustus 2022 15:34 Paide Linnameeskond Anderlecht 18:45terugwedstrijd 11/08UEFA Europa Conference Leagueheenwedstrijd04-08-2022 18:45 Anderlecht presenteert zich donderdagavond op het Europese podium. Verlaat het Estland met een goeie uitgangspositie? Luister op Radio 1 naar de eerste match tegen Paide Linnameeskond.  Fase per faseclock 18:11vooraf, 18 uur 11.Conference League Wesley Hoedt is scherp: “Anderlecht terugbrengen waar het hoort, niet jezelf”clock 03/08clock 15:33vooraf, 15 uur 33.Scoren de nieuwe RSCA-aanvallers donderdag wél?clock 15:32vooraf, 15 uur 32.Felice Mazzu en zijn selectie zijn intussen geland in Estland. clock 15:30vooraf, 15 uur 30. Augustus is meteen een cruciale maand voor Anderlecht. Is deze Conference League met zijn voorrondematchen belangrijker dan de nationale competitie? “Het is ons hoofddoel”, bevestigt Lior Refaelov over de Europese route. “Op dit moment is deze match belangrijk.” Maar RSCA heeft weinig tijd om te wennen aan de nieuwe technische staf en de andere accenten.  “We hebben een goeie groep en de technische staf heeft zich al bewezen. We moeten rustig werken en ik ben zeker dat het resultaat dan zal volgen.” “We moeten steeds kalm blijven en geloven in de manier waarop we trainen en werken. Ik kijk vol zelfvertrouwen naar de toekomst.” .Augustus is meteen een cruciale maand voor Anderlecht. Is deze Conference League met zijn voorrondematchen belangrijker dan de nationale competitie?”Het is ons hoofddoel”, bevestigt Lior Refaelov over de Europese route. “Op dit moment is deze match belangrijk.”Maar RSCA heeft weinig tijd om te wennen aan de nieuwe technische staf en de andere accenten. “We hebben een goeie groep en de technische staf heeft zich al bewezen. We moeten rustig werken en ik ben zeker dat het resultaat dan zal volgen.””We moeten steeds kalm blijven en geloven in de manier waarop we trainen en werken. Ik kijk vol zelfvertrouwen naar de toekomst.”clock 15:28vooraf, 15 uur 28. Cercle Brugge? Dat was niet fijn. Het vraagt wat tijd, maar onze coach heeft fantastisch gepresteerd in Union en we willen dezelfde prestaties neerzetten. Europa is nu een nieuwe uitdaging en we hopen zeker tot de winterstop Europees te mogen spelen. Lior Refaelov (Anderlecht).Cercle Brugge? Dat was niet fijn. Het vraagt wat tijd, maar onze coach heeft fantastisch gepresteerd in Union en we willen dezelfde prestaties neerzetten. Europa is nu een nieuwe uitdaging en we hopen zeker tot de winterstop Europees te mogen spelen.Lior Refaelov (Anderlecht)clock 15:28vooraf, 15 uur 28.clock15:28 – VoorafVooraf, 15 uur 28  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement